Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

válasz dugojancsi #230 üzenetére

bandiie: Elszomorít a hír, hogy nem lesz belőle demo :( . Köszöntem az infót!

Rolly: Én gondolkodtam, hogy leszek csapattársad, de őszintén megmondva nem akarlak lealázni csapaton belül :D (persze billentyűzettel játszom :D ). Szóval, ha összefutunk online csak is ellenfél leszek :DD )

Rototti: Nagyon jó a felvetésed, hogy az autók között lesz-e különbség. Én remélem, hogy ha online nem is jön ez össze (szerintem értelmetlen lenne, hogy valakinek csak a Lotus, Hispania stb autók jutnak és van különbség az autók között, mert soha a büdös életben nem lesz top3, de még top10 sem :D ), de karrier módban lesz ilyen lehetőség pölö olyan módon, hogy teszem fel kiválasztod a Lotus-t és cél, hogy bejuss a Q2-be, vagy éppen a versenyen legyél a 15 között, ezáltal kapsz teszem fel valamilyen fejlődés pontokat és mehetsz erősebb csapatba. Legalábbis véleményem szerint egy karrier módnak így lenne értelme (lásd TOCA sorozat vagy akár ugye a GRiD) :B .

Unbaised-Ben: Videó király és tetszetős :) ...bár lehet velem van a baj, de már nekem kezd a t*k*m tele lenni a sok esős videóval. Mutassanak megjelenés előtt még olyan videót, hogy milyen a törés-szimuláció. Vízből elég volt :D .

Én egyenlőre megvárom majd az itteni véleményeket a játékról, aztán ha odab*szós akkor megvevős :D .

Új hozzászólás Aktív témák