Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi
üzenetére
bandiie: Elszomorít a hír, hogy nem lesz belőle demo
. Köszöntem az infót!Rolly: Én gondolkodtam, hogy leszek csapattársad, de őszintén megmondva nem akarlak lealázni csapaton belül
(persze billentyűzettel játszom
). Szóval, ha összefutunk online csak is ellenfél leszek
)Rototti: Nagyon jó a felvetésed, hogy az autók között lesz-e különbség. Én remélem, hogy ha online nem is jön ez össze (szerintem értelmetlen lenne, hogy valakinek csak a Lotus, Hispania stb autók jutnak és van különbség az autók között, mert soha a büdös életben nem lesz top3, de még top10 sem
), de karrier módban lesz ilyen lehetőség pölö olyan módon, hogy teszem fel kiválasztod a Lotus-t és cél, hogy bejuss a Q2-be, vagy éppen a versenyen legyél a 15 között, ezáltal kapsz teszem fel valamilyen fejlődés pontokat és mehetsz erősebb csapatba. Legalábbis véleményem szerint egy karrier módnak így lenne értelme (lásd TOCA sorozat vagy akár ugye a GRiD)
.Unbaised-Ben: Videó király és tetszetős
...bár lehet velem van a baj, de már nekem kezd a t*k*m tele lenni a sok esős videóval. Mutassanak megjelenés előtt még olyan videót, hogy milyen a törés-szimuláció. Vízből elég volt
.Én egyenlőre megvárom majd az itteni véleményeket a játékról, aztán ha odab*szós akkor megvevős
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Hardcore café
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Köszöntem az infót!
(persze billentyűzettel játszom
)
.
...bár lehet velem van a baj, de már nekem kezd a t*k*m tele lenni a sok esős videóval. Mutassanak megjelenés előtt még olyan videót, hogy milyen a törés-szimuláció. Vízből elég volt