Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Igen mondjuk érdekes ez az esőfüggöny dolog. GRID-ben is ki kellett kapcsolni a füstöt, de nem igazán azért tettem, mert karambolkor ki akartam kerülni a tömeget, hanem mert némelyik kocsi képes volt előttem körökön át füstölni még az egyenesben is és semmit nem láttam. Itt nem valószínű hogy kikapcsolom, mert elöl megyek majd
!
Viccet félre téve. Ha nem megy profin a game, akkor nagyon megfontolom, hogy a HD4850-et lecserélem egy HD5870-re. Csak 1 bibi van vele, olyan 90-100 ezer körül vesztegetik.
De én bízom benne, nem lesz ezzel gond.
Öööö meg nem akarlak elszomorítani, de online csak úgy kellene játszani, ahogy az igazi kocsik mennek. Manual váltó, nincs kipörgés gátló meg ilyenek.
Az adja majd az igazi feelinget.De ne aggódj! Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest