- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Nálam másfél óra játék után is töltögetett ezerrel.
1-1.5 perc kb., mire bejön a pálya.
Amúgy meg - bár nem néz ki rosszul, de - rondább, mint a Grid/Dirt2; utóbbinál picit nagyobb a gépigénye, de nem vészesen. Adataimnél lévő gépen 1680x1050-ben, full maxon DX9-ben 37-40fps körül szaladgált.
Fizikáról, irányításról nem írok, azt majd eldöntik a szakik, hogy mi mennyire állja meg a helyét.
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #301 üzenetére
Hát nemtom, én az a kategória vagyok, aki mindent billentyűzettel játszik.
Valahogy sokkal inkább érzem az autó viselkedését, mintha kormánnyal vagy gamepaddal próbálkoznék. Valószínűleg ezzel a kisebbségbe tartozom.
F1-el meg én is úgy vagyok, hogy nézni unalmas, játszani viszont akár élvezetes is lehet nagy monitoron, szép grafikával, könnyen megtanulható irányítással - ami számomra nem feltétlenül kell, hogy valósághű legyen, sőt jobb is, ha nem az. Csak irreális baromságokat ne csináljon az autó, pl. mint a jó öreg Screamerben, amikor borulást / fejreállást követően mindig pont talpra és menetirányba állt a kocsi.
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #298 üzenetére
Osztom az álláspontodat.
A Codemasters amúgy is világ életében árkád játékokat csinált (annak ellenére is, hogy esetleg az éppen aktuális játékuk borítóján szimulátor felirat szerepel), grafikában is mindig élen jártak... mostanság abszolút a fun factorra gyúrnak, ebben jók, ebben alkossanak valami nagyot, oszt szevasz.Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flint 2 OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest