- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Sosem használtam a CIS-t,HIPS nélkül,ez az egyik legerősebb része a programnak,mindenre ugrik,ha valami változtatni akar valamit,így kérdés is esetleg több lehet,nálam mondjuk nincs egyálltalán,az igaz hogy nem is telepítgetek már mint korábban.Új program telepítésekor ha 100% ra tudom hogy biztonságos a program,akkor telepítés előtt tanuló módba teszem a hips-et,és úgy teszem fel a programot,így nem akassza meg a telepítési foyamatot egy esetleges kérdéssel,ezt eljátszom az auto sandboxnál is.Ha úgy kerül fel a CIS,mindjárt egy új tiszta rendszerre akkor ott egyből tanulómódba lehet tenni,és minden program folyamatait megjegyzi,utána vissza lehet tenni az egyébként ajánlott biztonságos módba.Én a 10 es verziót használom,és most csak az antivírus részét,mindjárt jön az új windows 10,úgy is ujrarakom a rendszert,addig mindenfélét próbálgatok..A szerelős dologhoz nem tudok szólni, nem értek a kábeles témákhoz.Tegnap déli a legutóbbi frissítés,de nem számít.
-
C. s.
addikt
válasz
Dévacsen #10298 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a választ! Próbáltam a kézi frissítést, de nem talált úgy sem. Végül több, mint 12 óra telt el, mire frissült a noszogatásom hatására.
A 8.akárhányas CIS esetében érdemes a HIPS-et használni? Csak azért, mert korábban azt olvastam, hogy nem igazán jó bekapcsolni, jobb alapértelmezetten hagyni. azóta kijavították ebben a korábbi verzióban?
A szerelővel nem ment minden zökkenőmentesen, hogy szépen mondjam, és valaki bogarat tett a fülembe. Azt kérdezte, hogy a szerelő meg tudja-e piszkálni a gépet a távolból, ha itt a házon belül megbuherálta a "dobozt", ami a falon van. (Abból megy a net és a TV minden lakásba.) Hát őszintén nem tudom. Mindenesetre azóta ír ki ilyeneket a CIS. Amíg itt volt, jó sokat, de tegnap is volt 3, ma meg csak most kapcsoltam be a gépet.
-
Dévacsen
senior tag
Szia,előfordul igen,van úgy hogy 24 óránál később jöb frissítés,de nem kell aggódni,egyéb kiegészítő modulok(hips,autosandbox) miatt nincs veszélyben a rendszer,Comodo esetében nem annyira létfontosságú a vírus adatbázis mint más antivírusok esetében,amik szinte csak arra támaszkodnak,én amúgy kézzel szoktam frissíteni,4-5 óránként rákeresek,de minden antivírusnál így járok el,megszokás..
A tűzfalas dolog,hát meglehet hogy a net kapcsolat szakadása,amit a szerelő csinált,okozhat ilyet,de nem kell azzal foglalkozni,én sosem nézem a naplókat,dolgozik a program nem kell nézni,ha valami gond adódik akkor az más helyzet,de addig dolgozzon,blokkoljon az a dolga.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Sosem figyeltem, hogy milyen gyakran frissíti az adatbázisát a CIS, de most azt látom, hogy 9 órája nem csinálta. Ez mennyire normális? Ha rákattintok, akkor sem tölti le a frissítést, bár úgy látszik, megnézi. Elképzelhető, hogy tényleg nincs? (A 8.4.stb. verziójút használom.)
Más:
Okozhat ilyet az, hogy ma itt járt a kábeles? Magamtól nem gondolnám, de amíg itt volt, ebből 11 gyűlt össze. Akkor kezdődött, amikor ideért, és akkor maradt el, amikor elment. Piszkálta a tévét és a netet is. A forrás és a cél IP azonos.
-
blattida
nagyúr
Megjelent a CCAV 1.10.412605.476 változata.
Fejlesztések:
Improved system performance, at par or better than CISVáltozások:
Default exclusion of recycle-bin folder path has been removed from AV exclusion. You can always add it if you want it.
When we release update for this version later this week, you will see "Release Notes" link in program update offer dialog box taking you to:
https://www.comodo.com/ccav/download/installs/updates/release/release_notes.htmlHibajavítások:
In case you had Sandbox setting set to "Ask for untrusted applications" and you execute a malware that is quarantined by user, you could still get Sandbox alert after that.
GUI issue fixes: at times some of alerts could have buttons that could be half visible.
In case Internet connection is unavailable, upon system re-start CCAV could consume high CPUThe next release of CCAV is under development and Edge browser support in Sandbox can be expected as primary feature by mid April.
A belső programfrissítésen keresztül a jövő héten lesz elérhető.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #10289 üzenetére
Eddig ez az első verzió amit több napja már hogy nem vettem le,ennél már egyálltalán nem tapasztaltam a szerverrel való kapcsolat szakadását teljes szkenneléskor.Mintha nem is lenne a gépen,minden rendszer folyamat gyors ,stabil,kiegyensúlyozott.Ez még a stabil 1.9 es verzió,nem a béta 1.10 es.Ezt már nyugodt szívvel merem ajánlani,az auto sadbox miatt páratlan védelem,még az alap beállításon egyutas win tűzfallal is,ahogy jelenleg jómagam is használom.
-
Dévacsen
senior tag
Jött egy hotfix a CCAV hoz...[link]
-
Semplar
őstag
válasz
blattida #10286 üzenetére
Az új 10 -es Comodó tűzfallal szépen együttműködik, a hangkésés is megoldódni látszik.
https://www.youtube.com/watch?v=4hCoT3fCTxM&t=7s alapján állítottam be a tűzfalat, akinek nem működne az vakon követte a videón megadott IP címeket, ezért nem működik. Nyilván a saját IP vagy MAC címeket kell megadni ésszerűen és menni fog. Csak haladóknak! -
blattida
nagyúr
Megjelent a Comodo Cloud Antivirus 1.10.411759.465 béta változat...Beta release of CCAV that is solely aimed at improving system performance both boot time and post-boot time.
Fejlesztés:
Now system performance should be at par with CISVáltozás:
Default exclusion of recycle-bin folder path has been removed from AV exclusion. You can always add it if you want it.Kisebb javítások:
In case you had Sandbox setting set to "Ask for untrusted applications" and you execute a malware that is quarantined by user, you could still get Sandbox alert after that.
GUI issue fixes: at times some of alerts could have buttons that could be half visible.Csak így tovább, remélhetőleg, hamarosan, a CIS is megkapja a Valkűr elérhetőségének lehetőségét...
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #10284 üzenetére
Gyanús nekem, ha PERFEKT lenne ez a felhő dolog - valkűr vagy ahogy nevezik mindegy - akkor a komplett védelmi szegmenst átvariálják a sima AV megszűnik és a CIS-ben is a sima av rész lecserélődet a cloud rendszerre. Vagy marad a cloud és CIS nem lesz más mint a cloud + tűzfal. Hips stb. nem is kell a valkűr ezt megoldja.
-
blattida
nagyúr
Az a hír járja, hogy a ccav kapni fog egy lájtos tűzfalat is...így megszületik majd a kimondottan általános felhasználói igényekhez szabott, nagyon erős védelmet biztosító comodo termék is...
-
Cs1csó
titán
Egy apróság azért nagyon tetszika CCAV-ben ha rákattintok a tálcaikonnál a megnyitásra vagy akár simán kétszer az ikonra azonnal megnyílik az AVAST-éknál ez a legújabb buildekben már nem megy van is rá panasz. (anno a CIS is borzasztóan lassan nyílt meg.)
-
blattida
nagyúr
válasz
Fandango #10269 üzenetére
Már írtam korábban, hogy addig, amíg nem oldják meg rendesen a valkúrrel történő kommunikációt, addig nem fogják a cis-be is integrálni ezt a szolgáltatást, plusz, van azért egy új megoldásuk, ami már a 10-es cisbe bekerült, csak nem nagyon beszélnek még róla: Now we even have advanced protection with our new Patent-Pending Fileless Malware protection technology! Fileless malware are types of malicious code used in cyber-attacks that don’t use files to launch the attack and carry on the infection on the affected device or network. Regarding our new Fileless Malware protection patent-pending technology, we are in preparation of a whitepaper. Once we finish, we will share it with you accordingly. Már csak azért sem, mert ez is egy új megoldásuk, nem egy kiforrott technika, azaz sokat fog még fejlődni, változni...
Légy türelmes. -
blattida
nagyúr
válasz
blattida #10271 üzenetére
Plusz (erről meg is feledkezdtem), a win digitális aláírást hiányoló üzenete a win 10 anniversary buildjétől kezdve mondhatni, egy fícsör, elég sok program esetében csinálta/csinálja ezt, mivel az ms változtatott a digitális aláírásuk kezelésén és használatán, aminek ez köszönhető, azaz, ha a saját digitális aláírásuk hiányzik, akkor a win problémázni/tiltani fog.
-
Cs1csó
titán
Tetszik bár a korábbi kipróbálásnál is meglévő "DIGITÁLIS ALÁÍRÁS HIÁNYA" szöveg a legutolsó beta telepítése közben előjött. Ezt mire véljem? Ennyire amatőrök?
-
blattida
nagyúr
Igen, megjelent a CCAV v1.9.410568.452.
A legfontosabb hibajavítások és változások:
Changed "Luck you" icon, scan icon is changed as well.
At times scan progress could cross 100%
Right click Valkyrie submission ended up in error
High CPU when scanning "decompression bombs" archives
Removed "swiping animations" from Settings windowA következő buildben javítják:
If you change Sandbox settings to "Ask for untrusted applications" and a malware quarantined, you could still see Sandbox alert.Fejlesztések:
Now there is a sea difference in scanning speed. You should be able to complete scan within reasonable time. We have made changes in protocol used by client and there are server side enhancements as well. We are still upgrading server but you can experience much much better performance now.Újdonságok:
There is new GUI with two additional themes as decided via poll earlier: https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-ccav/final-round-let-s-vote-ccav-2017-user-interface-desing-options-t116944.0.html;viewresults
After installation upon completion of Quick scan, you will be prompted to re-start system with option to postpone re-start for certain hours. Re-start of system ensures that CCAV also protects against unknown scripts, which otherwise won't be sandboxed.Javítások:
Files with install/setup keyword in path could be uploaded to Comodo even though they were safe.
Some of temporary files were left out during installation under "Roaming" folder won't be are any longer.Változások:
Quick scan is now default scan after immediate installation. Quick scan scans all files that could be launched on system startup and thus helps detect any active malware and at the same time helps build the cache, so next time when applications are started, results are in cache.
When CCAV is updated, scan won't auto start upon update like has been the case. We already have 30 day scheduled scan and auto scan upon update has been unnecessary.
"Sandbox" logs label is changed to "Executed Applications": When you access logs via "View Logs" section, earlier we had Sandbox section but within that we also had trusted installer entries differentiated by Type column, this was misleading as there were safe application entries as trusted installer mis intepreted if they ran in Sandbox.A meglévő felhasználók frissítésként a jövő héten érhetik majd el.
-
Cs1csó
titán
Üdv! Mit lehet tudni ennek a COMODO CLOUD AV-nak a védelmi képességeiről? Böngészési forgalmat figyeli? Kipróbálásra még a stabilat vagy ezzel az új sokat kecsegetető bétával is lehet egy próbát tenni. Kiváncsi lettem. Válaszokat előre is köszönöm.
-
blattida
nagyúr
válasz
Eversmann #10255 üzenetére
Már hogyne érne, a virtual kiosk is jó volt, csak nem sok funkcióval bírt, azokat jócskán kiegészítve lett belőle mostanra secure shopping.
A funkciói és képességei:
- Connect to sensitive websites from inside a dedicated, security-hardened environment.
- Key-logger prevention stops hackers from recording your keystrokes.
- Takeover protection warns you if there is a remote connection to your computer*
- Prevents hackers and malware taking screenshots of your session*
- Blocks man-in-the-middle attacks by detecting fake SSL certificates*
- Process isolation hides sensitive personal data from other processes.*
- Run applications installed on your endpoint*
- Remote Connection Protection*
- Screenshot Protection *A csillaggal jelöltekkel a virtual kiosk nem rendelkezett.
-
Eversmann
aktív tag
És a Secure Shopping ér is valamit? Tesztelte valaki?
Vagy ha valakinek van jelszókezelő, az is megteszi helyette?
-
Eversmann
aktív tag
10-es bugmentes már nagyjából?
Vagy még nem érdemes 8.4-ről frissíteni? Gondolom a (#10232) még érvényes rá...
-
spidersoft
senior tag
Van nálam egy gép, Win7 x86 SP1 megy rá (régi kétmagvas, 2GB RAM). Hülye fejemmel letörölgettem a régi offline telepítőket... valaki nem tudna linkelni egy fenti rendszerre való ingyenes tűzfalat? Ha az online telepítővel próbálkozok, akkor az megáll 68%-on (felteszi a hookup drivert a hálózati adapterre, amitől megdöglik a hálózat, és onnantól nem mozdul tovább). Az offline 10-es verziójú csomag azt mondja, hogy nem telepíthető.
-
daimonion
senior tag
De jó a szeme valakinek
A free-t raktam fel ami feltünt, hogy mikor bebootol a rendszer igen nehezen akar a tálcaikon megjelenni .Amúgy nem nagyon lehet észrevenni,hogy fennt van.Van Win 10-es UWP appja NANO SKY SCAN .Mást nem nagyon vettem észre rajta. Vírusokkal nem kisérletezem .Majd lefuttatok egy rendszerellenőrzést a Comodo CCE-vel -
Beren
aktív tag
válasz
daimonion #10241 üzenetére
Akkor itt lesz a kutya elásva... Az online telepítőt csak azért indítottam el, hogy hátha leszedhetem vele offline-ba az újat, viszont a 8.4 itt van a gépen - ezek szerint a telepítő azonnal ellenőrzi, hogy van-e fenn valamilyen Comodo verzió és ha igen, akkor más ablakot jelenít meg.
-
Beren
aktív tag
-Morrowind-: Igen, már évek óta tolom a Comodo-t, ezért is volt furcsa a dolog. Persze a velem született rosszindulat miatt azonnal arra gondoltam, hogy új verzió, új feltételek, de (mint ahogy kiderült) tévedtem.
blattida: "hiszen korábban is alapesetben mindent fölrakott a telepítő és szintén, ha nem figyeltél, minden települt..." - igen, erre régebben is figyelni kellett, de a régi telepítő nem azzal a szöveggel indított, hogy akkor most mindent fel fogok pakolni, akár tetszik, akár nem. Mindenesetre ha engem és -Morrowind--et, mint régi Comodo felhasználókat megkavart a dolog, akkor egy új júzert biztosan meg fog.
-
blattida
nagyúr
A kérdéses telepítés előtti mondat nem egy fordítás, hanem több fordított részletből rakja össze a telepítő, amikor megjeleníti, ezért van az, hogy összességében nyelvtani hibák is vannak benne, ezen azonban most módosítottam, eddig ugyanis nem vettem észre, így a későbbiekben már rendesen lesz olvasható.
Köszönöm, hogy szóltál!Az más kérdés, hogy az összetevők kiválaszthatóságára rendesen is fölhívhatná a figyelmet, hiszen korábban is alapesetben mindent fölrakott a telepítő és szintén, ha nem figyeltél, minden települt...
-
Dévacsen
senior tag
Pedig te is sok éve használod már,emlékszem rád régebbről,a nevedre,engem is becsapott, ilyen nem fordult elő velem még,alulról felülre került a részletes beállítás telepítésnél és megszokásból alulra nézek,no mondom nincs ott semmi gyerünk,és felpakolt mindent,van ilyen.
-
Beren
aktív tag
válasz
Dévacsen #10236 üzenetére
Az tény, hogy az angol verzió kicsit finomabban fogalmaz, de a videón az első pillanatban látható ablak magyar nyelvű szövege teljesen félreérthető: "Ön most telepíteni fogja a COMODO Internet Security Dragon böngészővel, Biztonságos vásárlás és GeekBuddy-val az összes eszközének biztonsága és védelme érdekében". Nem vagyok egy analfabéta, de ebből nekem nem az jött le, hogy választható bármi is, szóval ezt nem lenne rossz átfogalmazni egy kicsit ([grammar nazi on]meg persze javítani a nyelvtani hibákat[grammar nazi off]).
-
Beren
aktív tag
Kösz mindenkinek.
Figyelmetlen voltam, nem túrtam végig az összefoglalót, szóval elnézést az offline telepítős kérdésért.
Az online telepítő tényleg félreérthető - ha elindítod, az első megjelenő ablakban üvöltözik, hogy akkor most mindent telepíteni fogok, pipáld ki, hogy elfogadod és kattints a továbbra. Az lehet, hogy a tovább gomb megnyomása után választhatsz, de mivel az első ablak mást mond, odáig már el se jutottam, zártam is be rögtön... Lehet, hogy nem ártana ezt a szöveget újragondolni.
daimonion: "A Windows tüzfalát szépen kapcsold be és majd a comodo ki fogja lőni. Azt már van is védelem arra a kb 1 percre míg feltelepül az új comodo". Hát, nem tudom... Ha újrahúzom a Windows-t, akkor saját tűzfal ide vagy oda, amíg nincs fenn a Comodo, illetve nincs proaktívra állítva a védelem, még a hálózati kábelt is ki szoktam húzni. Lehet, hogy ez paranoia, de ha paranoiás vagyok, még nem biztos, hogy nem üldöznek...
Szóval konklúzió: azt hiszem, egyelőre marad a 8.4, majd néhány hét múlva rásasolok újra a 10-esre.
-
-
daimonion
senior tag
Ez nem igazán oké egy tűzfalnál, mert amíg leszedem a régit és települ az új, mi védi a gépet? A Windows saját tűzfala ki van lőve, mert minek a kettő egyszerre...
A Windows tüzfalát szépen kapcsold be és majd a comodo ki fogja lőni. Azt már van is védelem arra a kb 1 percre míg feltelepül az új comodo3. Azért megpróbáltam, hátha az online telepítő leszedi valami mappába a teljeset, de ahogy elindítom, rögtön fenyegetőzik, hogy akkor most telepíted a GeekBuddy-t, a Dragont és mindent, amit ő akar. Nu, én itt kissé megriadtam és bezártam a cuccost, mert úgy éreztem, hogy nem találkozik az ő akarata az enyémmel.
Ezt valahogy rosszul csinálod ugyanis a Comodóéknál minden telepíthető plusz dolog mellett ott van egy kis négyszög amiből ki lehet venni a pipát, hogy ne lehessen feltelepíteni azt amit nem akarsz.
Egyébként tessék az offline installer
Comodo Internet Security Premium Offline Installer v10.0.0.6092 (Interim)
ez a 10-es
ez pedig az előző verzió
Comodo Internet Security -
blattida
nagyúr
Szia!
Szerintem a tízes nem rossz, de természetesen messze nem olyan kiforrott, mint a 8.4-es. A nyolcas sorozatból nincs offline telepítő, viszont a tízesből már van, az összefoglalóban is belinkeltem.
Mindenképp tiszta telepítés ajánlott, ha a tízest szeretnéd használni.
Egyébként telepítés előtt kiválaszthatod, hogy mely összetevőket akarod telepíteni, ugyanúgy, mint a korábbi változatok esetében. -
Cs1csó
titán
Offline telepítőböl még csak ideiglenes van. Szerintem érdemes lehet kipróbálni de sajnos ahogy itt is visszaolvasol - mindenképpen tedd meg vagy pár oldalt legalább - láthatod, vannak anomáliák de mivel sok újdonság van én ha CIS-t használnék mindenképpen belevágnék. Ha megteszed szerintem kockáztatnod kell és nem rátelepítést választani, hanem gyaluld le a régit és utána tedd fel az online istallerrel, tisztán.
-
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Frissíteném a Comodo-t, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Érdemes-e már a bevált, bekonfigurált 8.4.0.5165 verziót frissíteni? Kinőtte-e már az új verzió a gyerekbetegségeit?
2. Van-e offline telepítő? A honlapon csak online telepítőt találtam. Ez nem igazán oké egy tűzfalnál, mert amíg leszedem a régit és települ az új, mi védi a gépet? A Windows saját tűzfala ki van lőve, mert minek a kettő egyszerre...
3. Azért megpróbáltam, hátha az online telepítő leszedi valami mappába a teljeset, de ahogy elindítom, rögtön fenyegetőzik, hogy akkor most telepíted a GeekBuddy-t, a Dragont és mindent, amit ő akar. Nu, én itt kissé megriadtam és bezártam a cuccost, mert úgy éreztem, hogy nem találkozik az ő akarata az enyémmel.
Tényleg telepíteni kell ezt az összes szirszart, vagy azért van lehetőség arra, hogy csak az menjen fel, amit én szeretnék?
Előre is kösz a válaszokat!
Beren
-
blattida
nagyúr
válasz
szaki1 #10226 üzenetére
Mivel a clt.exe ismert a számára és megbízhatóként kezeli, ezért nem fogja korlátozni a tevékenységét. Ha nem megbízhatóként kezeled, akkor hozza a maximális pontszámot, ennek a teszteredménynek éppen ezért nincs semmi jelentősége, már csak azért sem, mert ez a leak teszt még windows vistához készült, már a hetes is sokat javított az egyes védelmek eredményein, a tízes meg aztán végleg félrevezető ebből a szempontból.
A linkelt videó általános beállításokkal foglalkozik, nem clt teszteredményekre fókuszál, azaz, ebből a szempontból tökéletesen irreleváns.
A második meg egy kalap szar, teljesen értelmetlen hőbörgés egy olyan embertől, akinek fogalma sincs az egész témáról és láthatóan neked se, amivel önmagában nincs baj, csak ebben az esetben nem a termékkel van baj, hanem a Te készülékeddel. -
Fandango
veterán
válasz
szaki1 #10226 üzenetére
Teljesen felesleges ilyen módon beállítani a CIS-t, nem is értem mire jó ez?
Állítsd át proaktívra a configot, és sokkal jobb lesz a helyzet.
De nem kötelező se ezt, se más programot használni.
Nem kell ide semmi részletes leírás, mert felesleges. Aki meg nem ért hozzá ne piszkálja, aki meg kicsit is ért hozzá az be tudja magától is állítani. -
szaki1
tag
Felraktam ezt a comodo tűzfalat, de valahogy nem érzem, hogy sokat javítana helyzeten.
A CLT teszten 140/340 lett, ami szinte semmi. azaz 0!
Ezen a fórumon is többször linkelt videó alapján állítgatva az egyes részeket, melynek az eredménye az lett, hogy a 130/340 vagyis még nullább!
Amikor azt a részt állítottam be, ahol a svchost.exe mely portokon mehet, ill. nem mehet, akkor ennek hatására a netnek is vége lett. Utána néztem és az állítgatás (ahogy a videón is van) letiltotta az 53. 80. 8080 portokat és ezért vágta haza a netet.
Szerintem, amíg nincs egy tisztességes JÓ LEÍRÁS a beállításokról, addig ez egy nagy kupac semmi!
Végső konklúzió. -
Dévacsen
senior tag
válasz
alfa20 #10223 üzenetére
Ha ez ilyen oldalbetöltős téma akkor tegyél fel egy popup blockert a böngészőbe,az alapból tiltja a külön oldalakon betöltődő szemetet,és nem kell egyenként beirkálni a CIS be,én firefoxot használok,ott simple popup blocker néven fut,település után csak annyi a teendő hogy mindet blokkol ra állítja az ember,és kész,utána semmit nem enged megnyitni a háttérben,sok online filmes helyen járok,no ott döbbenet mi megy ujabban,mikor kipróbáltam pl: az avast freet egyenként kellet beírkálnom a sok betöltődő szemét oldalt,de akkor is betöltötte a lapot,csak kiírta hogy az avast blokkolja,ez a popup blokker a komlpett oldalat sem tölti be,észre sem veszel többé semmi ilyesmit.A böngészőkben is van alapból de nem bírnak el mindegyikkel.
-
vadmajomka
tag
válasz
vadmajomka #10220 üzenetére
User error volt
A upc modem újraindítása után minden ok lett.
-
vadmajomka
tag
Mi van mostanában a Comodo vírus adatbázis szerverével? Egy kínszenvedés míg lejön a frissítés. Sokszor csak úgy működik ha órák múlva újra rápróbálok. Remélem orvosolni fogják ezt a hibát mert egyébként maximálisan elégedett vagyok a cis -el
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az miért van hogy egy oldalt sehogy sem tudok a blokolt oldalak közé tenni?
http: // win .hu .4 .zmobio .com/
minden más oldalt blokkol szépen, de ezt nem a karja pedig ronda idegesítő reklám oldal.CIS 10
-
Dévacsen
senior tag
Most jut eszembe Blattida,lehet hogy ezt is te/vagy tik fordítottátok,így hát nektek köszönhetem a derültséget amit kiváltott nálam.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #10213 üzenetére
Jól megnevettetett a program,lefutattam egy keresést egy külső hdd ről,ezen a másodlagos gépen próbálgatok ki programokat,így az UAC ki van kapcsolva hogy ne akadályozza a gyors telepítéseket stb...az Essentials ezt észrevette és szólt érte,és eme hangzatos szóval illete...Abnormállis rendszer beállítás....
-
Dévacsen
senior tag
-
Dévacsen
senior tag
Hosszú idő után a Comodo Cleanning Essentials is frissült,véletlen botlottam bele,még nem néztem milyen...[link]
-
bivalyolo
őstag
Személy szerint én meguntam a bohóckodást a ccav-vel. Fenn van a sima cav 10 és azóta nyugodtan alszom.
-
blattida
nagyúr
válasz
vv5204 #10209 üzenetére
Az csak a mostani, átmeneti időszakban lesz így, utána, ha beindul a végleges és stabil valkűr meg a ccav, teljes erőbedobással fog üzemelni, minden funkciója korlátozások nélkül elérhető és használható lesz.
Nem lennék meglepve, ha ez még két hét múlva nem történne meg. -
Dévacsen
senior tag
válasz
daimonion #10205 üzenetére
Ne tedd még fel,az része a dolognak hogy több száz fájl hetekig marad ellenőrzés alatt, eltűnt.De így is többször megszakadt a teljes ellenőrzéskor a szerverrel a kapcsolat,teljes ellenőrzés ami kb 28 000 ezer fájlt jelent neki,és ehhez kellet kb 1 óra,nem ajánlom senkinek még mindig.Másodlagos gépre raktam én is próbaképp,ment vissza a defender.
-
blattida
nagyúr
Megjelent a Comodo Cloud Antivirus v1.8.407941.426, egyelőre programfrissítésként
Ahogy alább olvasható, úgy néz ki, hogy a Valkűr fejlesztések és változások véglegessé válnak és valóban megtörténnek a stabilizálások és javítások és gyorsan,folyamatosan fog kommunikálni egymással a ccav és a valkűr.This release has major functional changes.
Javítás:
- Protection against Petya Ransomware as reported below:
https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-ccav/comodo-cloud-antivirus-18407387418-hotfix-version-is-released-t117941.0.html;msg849687#msg849687Újdonság:
In order to bring efficiency and make CCAV and back-end cloud infrastructure responding to latest unknowns faster, we are rolling out solution in two phases:
1st Phase: This CCAV release.
2nd Phase: Within next two weeks Valkyrie infrastructure changes will be completed.What does this release mean?
1 - Only applications, which end up running in Sandbox will be submitted to Valkyrie directly and will be classified into Trusted or Malicious on priority basis. Therefore, "Valkyrie Analysis Results" section will only show status of applications, which have run in Sandbox.
2 - You can always submit files to Valkyrie using right click option (i.e. "Comodo Cloud Antivirus --> Submit to Valkyrie") or via "Help --> Submit File" menu.
3 - Applications, which are encountered during scanning (custom or full) and are found absent in Comodo back-end, will be uploaded to Comodo for analysis, same way like we have in Comodo Internet Security.
4 - Now "Settings --> File Rating --> Reported False Positive" has been renamed as "Settings --> File Rating --> Submitted Applications", it will list all applications, which were reported as false-positive or were submitted during on-demand scan. All applications listed in this interface, won't be looked up into Cloud periodically, if you want to know latest status of file verdict, you should re-scan them. As explained earlier, in case applications are executed, cloud lookup is done and if they run in Sandbox, they become part of Valkyrie sub system and looked up periodically so can be classified into Trusted or Malicious quickly.
5 - Rating scan has been removed and instead we use Full scan as default scan upon new installation.
6 - When you update to this latest version, "Valkyrie Analysis Section", will start from zero and show analysis results of applications which going forward run in Sandbox.After we are done with 2nd phase i.e. server side changes, we can expect following:
A - Cloud lookup problems as have been frequently reported, should disappear.
B - Applications part of "Being Analyzed" section should be cleared out faster rather staying there for long period.We consider Comodo Cloud Antivirus as future of client side security due to it's light weight, direct Valkyrie integration and Default Deny architecture.
We are committed to make CCAV a better product with every release and need your constant feedback and support.
You should receive program updates.Két hét múlva kiderül, hogy ténylegesen és véglegesen elindul a teljes szolgáltatás...
-
Johnyy
tag
válasz
blattida #10200 üzenetére
Átolvastam (nem a legjobb az angol tudásom), ha jól értem, akkor a HIPS figyel minden gyanús tevékenységet, és riaszt, ha valami van. Így egy titkosítós vírust is meg lehet állítani.
További észrevétel:
Nálam Windows 7 Professional SP1 64 bit és Avast Free vírusirtó van.
Észrevettem, hogy az AvastSvc.exe folyamatosan kommunikál kifelé.
Normális ez a működés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest