- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Végül a CIS_12.1.0.6914 verziót raktam fel Win10-re és pár nap után semmi gond vele.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11097 üzenetére
Kis helyzetjelentés,továbbra is stabil és gyors a rendszer,semmi anomália.
Defenderre visszatérve,gyors és használható a rendszer mellette,csak valahogy mégis pattogósabb,nélküle.
Egy icike picikét.Ha az új verzió is hozza ezt a szintet,az új win verzióval karöltve,akkor ismét ezt fogom használni.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #11095 üzenetére
Időközben a másik win10 es szintén ssd-s gépemre is felraktam délelőtt,az előzőn felbuzdulva,és szintén stabil,pattogós a rendszer,semmi gubanc a 12.0.0.6882 es verzióval.A Defender ehhez(CAV) képest nem tudom hogy és mi módon de lefojtja a rendszert,olyan mintha sárban mennék,ez mellett meg mintha szárazon,az Avira alatt amit december óta használtam volt ilyen pattogós,azonnal reagáló a rendszer.Remélem mellé gyúrják a tavaszi win mellé a még ki nem adott béta végleges verzióját.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen #11094 üzenetére
Felraktam win 10 re ezt a verziót,szépen frissíti az adatbázist,és ha újra frissítem az adatbázist,akkor nem jelentkezik a hiba,mint a legújabb verziónál,a sima antivírust tettem fel ssd-s gépre,rendesen működött semmi anomáliát nem tapasztaltam,és programfrissítéskor nem ajánlja fel az új verziót,ami ebben az esetben hogy hibás nem is baj.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
< CyberBob > #11093 üzenetére
[link] Ezt a verziót használtam legutóbb win 8.1 en,ott szépen dolgozott,win10 en nem tudom hogy muzsikál.Azóta nem használtam a programot,így nincs a többi verzióval tapasztalatom.Fórumról van betéve.. ez 6882 es verzió.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
< CyberBob > #11091 üzenetére
Szia,ha még aktuális,pár napja raktam fel a sima antivírust,offline telepítőt kerestem hozzá,nem fogok buherálni semmit azért hogy az online telepítővel sikerüljön,de sajnos le is vettem ,mert minden adatbázis frissítésnél a komplett 400 megás definíciós adatbázist elkezdte leszedni..ráadásul víruskeresés előtt is belekezdett
,ha nem muszáj nem ajánlom most felrakni,de ahogy érzed.Szeretném ismét használni a programot,de most még várok vele az új stabil verzióig.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Most tenném fel a legújabb Win10-re a Comodo-t. Online vagy offline telepítőt ajánlotok és melyik verziót hogy biztos a legújabb legyen és ne akadjon össze az opprendszerrel ill. ne tekerje az ssd-t?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Semplar #11085 üzenetére
Korábban #10452 téma volt, hogy az SSD-t sem hagyja békén. :\
Most kikapcsolom az AV részt és a Naplózást, hátha segít.Jelenleg elképzelni sem tudnék magamnak más IS programot. Tűzfal és a HIPS számomra alap.
Elszomorít, hogy az újabb verziókkal is mindig van valami zavaró hiba. Ezt a cavwp.exe gondot nem tudom javították-e márÚgy olvastam a 10-esben még nem.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Semplar #11085 üzenetére
Ó, akkor biztos a CIS csinálja.
Évek óta ez van és nagyon zavar, mert notebookokat használok. Böngészőre is gyanakodtam. Nem tudnàm nélkülözni a Comodo tűzfalat.
Nincs valami ötleted melyik komponens, vagy beállítás okozhatja?Nem emlékszem pl az 5-ōs verziónál volt-e ilyen. Most a 7-est használom.
-
Pittu1986
tag
Comodo Internet Security 2020 v12.2.2.7036 RC változat elérhető.
http://178.255.86.194/cis/download/installs/7060/web/cispremium_installer.exe
11069 hsz-nél leírt módszerrel kell telepíteni.
178.255.86.194 download.comodo.com
178.255.86.194 www.download.comodo.com
Improved:
− Migrate the vast majority of legacy HTTP links to HTTPs.
− Folder Protection.
Fixed:
− Upgrade over install doesn't work.
− HTTPS website filtering no longer works on Chrome 78.
− Chrome crashes in Containment.
− CIS creates error while unplugging USB.
− Uninstallation & Installation failed.
− Uninstallation of Comodo Killswitch and Cleaning Essentials.
− Freezes in Win10 build 1909/1903. -
Krystal_s
addikt
Üresjáratban sokszor tekeri valami a HDD-t. Amikor ránézek mi az, mindig ott virít a cavwp.exe és a lapozófájl. Valahol írták, hogy CIS a háttérben futtatja a Gyorsítótár építőt. Viszont nálam ez a funkció ki van kapcsolva.
Lehetséges, hogy ennek ellenére is valamit csinál a gyorsítótárral?
Az AV rész Állapottartón szokott lenni. -
fecaga21
senior tag
Honnan lehet most letölteni a legújabb Comodo Internet Security-t?Úgy tudom ez ingyenes ugye?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Semplar #11076 üzenetére
Húha, még működik az 5-ös is és használható?
Nálam már jó ideje a 7-es van fent, mert az újabbakkal gondjaim voltak. Az adatbázis frissíti magát, de úgy gondoltam ideje lenne a programból is a legújabbat használni.
Azt hittem már javították a kellemetlenségeket. Benéztem a Comodo fórumokra és meglepődve láttam, hogy folyamatosan van valami zavaró hiba az újabb verziókban. Azt viszont nem tudom, hogy azok a hibák Win 7-en is előjöttek, vagy csak Win 10-en. Utóbbin megérteném........, de Win 7-en hibátlanul kellene működnie ennyi év és fejlesztés után.
-
Semplar
őstag
válasz
Krystal_s #11075 üzenetére
Szia!
Comodo Internet Security 5.12.256249 (64-bit)
„2012 elején megjelent az 5.10-es, ami csak hibajavításokat tartalmazott és novemberben még mindig csak az 5.12-es érkezett meg, a már szokásos hibajavításokkal és a várt win 8 támogatásával, viszont még manapság is sokaknak a legjobb cis változat, mert nagyon kiforrott volt, nagyon kevés bugot tartalmazott és nagyon jól kezelhető volt. " -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, Win7-re most melyik a legstabilabb CIS?
A 12.1.0.6914-re elég sok panasz van. :\ -
Golyobis
tag
Az előző gépen nem volt ilyen probléma (win7) de most, az új gépen (win10) a comodo secure shopping nem hajlandó a "biztosnságos környezet"-en belül megnyitni a firefoxot, ha "bentről" indítom, akkor "kint" indul el... Ráadásul az összes beállításomat defaultra állította...
Esetleg ötlet hogy mit lehetne tenni?
-
akaido
addikt
Adtam egy esélyt a frissen telepített Windowson a CIS-nek. Feltelepült, újraindíttatta rendszert, majd a login után azt írta nem indítható a program ügynök. Leszedtem cakkumpakli a comodo uninstall programmal, majd még kétszer eljátszatta velem ugyanezt, így feladtam.
-
Pittu1986
tag
Sziasztok. Valaki nem tudja a https://verdict.valkyrie.comodo.com/ miért van lehalva URL adatbázis frissítés nem jön már jó 24 órája.
-
Pittu1986
tag
A Notepad++ programmal módosítsd a (c:/windows/system32/drivers/etc/hosts) filet telepítés előtt a végére illesztd be : 178.255.86.194 download.comodo.com
178.255.86.194 www.download.comodo.com
Ha végzett a telepítlssel töröld a bejegyzést a host fileból. A beállítások-frissítés/Proxy és kiszolgáló beállításokba állítsdbe valahogy így [link] .
Letöltés: http://178.255.86.194/cis/download/installs/7050/web/cispremium_installer.exe -
al-ma
csendes tag
Comodo:
https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/comodo-internet-security-2019-v12206938-beta-1-is-available-for-testing-t125100.0.html -
Victorio
aktív tag
Sziasztok,
Tud valaki egy direkt letöltési linket a v12.2.0.6938 Beta 1 verzióhoz?
Valamilyen okból nem bírok beregisztrálni az oldalra, hogy le tudjam tölteni, és segítséget se tudok kérni egy admintól mert fórum support mail cím sehol sincs megadva. Az általános C1-support@comodo.com címen meg egy hete senki a füle botját se mozgatja a leveleimre -
-
zone
őstag
[kép] Ezt az elérési utat hogy tudom megtalálni?
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11056 üzenetére
Ne tartsd magadban a titkos infókat
vagy 8 hónapig linuxot használtam,többet próbálgattam mire megtaláltam a tökéleteset(Manjaro),de ott is előjött a sávszál hiány az intel hibák miatt,és nem tudtam hogy tiltsam le a spectre meg meltdown patchet(már tudom azóta)így most vissza jöttem win10 re minden gépen,itt hamarabb megoldottam ezt a problémát mint ott..és most megint tesztelgetem a vírusirtókat,már hiányoztak amúgy is.
még nem vagyok teljesen képben.egyébként a CAV az Avira és a Defender a nyerő sávszélhez nem nyúlnak...így ebben sorrendben is ezek a nyerők erre jutottam.Ha már a CIS t rakom fel a tűzfal rész miatt,(régebben nem)de most már levesz a sávszélből sajnos.CAV,, Firewall control így nem nyúl bele.Muszáj kitaktikázni mert nagyon legyengítették a procimat mind a 3 gépemen,a 4. gép már Ryzen lesz.Általános sebesség és működés gyors,rendben van,csak a sávszélnél nem bírja kihajtani ami még másfél éve megvolt.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
vizsgálatkor a Comodo Internet Security av része mindig megtalálja a külső DAC-om meghajtóját, mint nem felismerhető autorun bejegyzés. A műveletek menübe nem enged kattintani, csak "eltávolít" van, így sose működik a "kikapcsolom a gépet ha nem találtam semmit", amit használnék.
Hogy lehetne megmondani neki, hogy engedje el azt a bejegyzést? Előre is köszi! -
Dévacsen
senior tag
Hát igen most hogy jobban utána olvastam,nem kapkodják el,ki tudja lesz e belőle még valami,de jól teszi a dolgát,és közel 60 éves koromra szert tettem egy parányi türelemre,így várok még hátha gondozásba veszik.
még jó hogy a CAV frissül rendesen és így van házon belül alternatívája a CCAV nak,ha türelmem elapad,de azért köszönöm a törődést.
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Offline telepítővel frissítettem újabb verzióra és eltűnt az összes beállításom. Eddig ilyen még nem volt, a CIS menti esetleg a korábbi verziók beállításait automatikusan? Az Unrecognized files és a Blocked applications lista nem törlődött. -
huan
őstag
Sziasztok!
A Comodo Internet Security Premium 12.1.0.6914 -felrakása óta az explorer.exe folyamatosan befagy, azaz a tálca és asztalszolgáltatás.
Ti tapasztaltatok ilyet?
Windows 10 Enterprise x64 1903 -
C. s.
addikt
válasz
blattida #11044 üzenetére
Nem probléma!
Köszönöm! Erre gondolsz vagy van más is? Nekem az üres.
"Bár a comodo szerint is csak gyanús..."
Ez igaz, de ha csak vaklárma, hogy lehet az, hogy Nektek nem jelez rá? (W10 Pro, x64) Azt sem tudom, hol találom ezt a tanúsítványt és mi a neve, hogy elküldhetném, akár valamelyik weboldalon is megvizsgáltathatnám (Virustotal, Jotti).
-
C. s.
addikt
válasz
blattida #11040 üzenetére
Köszönöm!
Hogyan lehet jelenteni téves riasztásként? A fájlokhoz már megtaláltam, de ehhez nem. Szerinted mennyi idő múlva lehet arra gondolni, ha nem változtatnak rajta, hogy nem téves, hanem valós jelzés?Köszönöm. Ha a téves riasztás bejelentése után sem tűnik el, akkor törölném. Ha mégis a rendszerhez tartozik, és nem csak annak próbálja álcázni magát, és törlöm, akkor mi lesz? Nem szeretném emiatt újratelepíteni a rendszert.
-
Dévacsen
senior tag
Ha van regisztrációtok(Comodo nál),változtassátok meg a jelszavatokat ha még nem késő... Kiütéssel győzött a biztonsági rés
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Sok éve már hogy a CIS-t használom, egészen eddig a hétig a legjobbnak találtam.
Az a tapasztalatom, hogy szabályosan megbolondult a program. i7, 16GB RAM, SSD, W10x64 alatt pöccre kéne működnie.Az egész gép belassult, alig reagál, sokat kell várnom, mire előhozza a program paneljét, mire a Beállításokat vagy a karantént, az már percek.
Újratelepítettem a W10-et (nem virágbolti!), de sajnos semmit nem változott. Olyan mintha valami fogná az egész programot.
Offline telepítőt használok régóta, letöltött majd importált vírusadatbázissal.
Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Semplar
őstag
válasz
Alveus #11025 üzenetére
https://forums.comodo.com/index.php Innen szoktam, de jelenleg karbantartják.
-
Alveus
tag
Köszi mind a kettőtöknek, megoldottam én is, csak rákérdeztem, hátha tudtok valamit, mert azért kicsit fura, hogy még a Cloudnál is a fizetőset nyomatják.
-
Alveus
tag
Sziasztok
jól látom, hogy megszűnt az ingyenes CIS? Az oldalon sehol se találom, mindenhol csak a fizetőset tolja a képembe
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11023 üzenetére
Fent van a Firewall Control,persze ebben nincsenek olyan nyalánkságok mint az Comodo falában levő ARP stb..védelem,de erre a gépre elég,ritkán használom egy évben 2x kb ha játszani támad kedvem,akkor 1-2 hétig használom utána pihi 10 hónapig..csak gondoltam lereagálom hogy írtad a win 7 alatti működést.
Win 8.1 en meg a Zone alarm firewall+antivírus van fent,az is szépen működik,de ezt sem használom ez csak vésztartalék gép ha a fő gépen valami nem stimmel..
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11003 üzenetére
Van 1 ősrégi gépem azon Win 10 van(1903) kényszerből,játékok miatt,arra felraktam az Antivírust(a defender meglepő módon sokat okvetetlenkedett ott ahol nem kellett volna,ezért a csoportházirendben kiiktattam)no a lényeg hogy szépen dolgozik,mintha fent sem lenne.(12.0.0.6882.)mivel ritkán használom a gépet az sem baj ha nem lesz azonnal kompatibilis az új winnel.Nem főgép.Főgépre nem tennék wint.
-
Met
nagyúr
válasz
temporello #11017 üzenetére
Köszi, ez megoldotta.
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Pár hete nem fut az alkalmazás ügynök.
Hiába kattintok a javításra. -
quailstorm
félisten
válasz
Cs1csó #11013 üzenetére
4GB RAM, 320GB HDD. Majd a most összerakandó asztalin jobban fog menni, lesz M.2 SSD.
Ez egy olyan lapos, amit azért kaptunk, mert kicsit sok lett benne a kávé. Szóval megy ameddig megy, alaplapi összes port halott.
De DELL E5530 fHD monitorral, i5 procival, szóval nem egy abszolút nulla laptop. Viszont költeni nem szeretnék rá.Akkor átállítom 1 órára majd.
-
Semplar
őstag
válasz
quailstorm #11010 üzenetére
Ez esetben állítsd 1 órára(úgy tudom ennyi a minimum) a frissítést.
Édesapád nyugodt lehet, teljes értékű a védelem. -
Cs1csó
titán
válasz
quailstorm #11012 üzenetére
Vagy a Comodo Cloud AV, esetleg Panda Free, de első körben a BD-t kéne sok memóriát zabál de elvileg ezzel oldja meg a kisebb HDD és CPU terhelést.
-
Cs1csó
titán
válasz
quailstorm #11010 üzenetére
Ilyen idős a számítástechnika iránt kevés affinitást mutató személynek bőven elég lenne Windows 10 esetén a Defender vagy esetleg a Bitdefender Free, na azzal nem nagyon kell foglalkozni.
-
Semplar
őstag
válasz
quailstorm #11008 üzenetére
Üdv!
Elég a 6 óránkénti frissítés, az elsődleges védelmük a HIPS, a sandbox és a felhőben történő ismeretlen fájlok vizsgálata. Futtass le egy kézi frissítést, ha panaszkodik a windows. -
quailstorm
félisten
Hello, free CIS esetén az alábbi a probléma két gépen is (egyik W7, másik W10):
Mondjuk 3-4 napot nincs bekapcsolva, és bejelentkezés után nem frissíti az adatbázist magától. A Windows biztonság meg riaszt, hogy elavult. Olyat ütemezett feladatot nem látok, mint ESET-ben, hogy bejelentkezés után keressen vírusdefiníciós frissítést. 6 órásra van beállítva az automata keresés (gyári).Mit tehetnék, hogy Windows felhasználó belépése után keressen frissítést egyből?
-
amdni
aktív tag
válasz
Semplar #11005 üzenetére
Ha pendrive-ot teszek a gépbe, a program megkérdez hogy akarom-e a víruskeresést vagy nem. A nemre kattintok, majd később szeretném eltávolítani, tehát a tálcán kattintok a
hardver biztonságos eltávolítására, de nem engedi, hiba:
"egy futó folyamat használja".
Biztos hogy a Comodo, mert ha uninstallálom, akkor nincs ilyen hiba. -
Semplar
őstag
Szia!
Nincs bekapcsolva a külső eszközök ellenőrzése?
Ne jelenítse meg az automatikus letapogatás figyelmeztetéseit - Válassza ki, hogy a CIS figyelmeztessen-e rád, amikor eltávolítható eszközt csatlakoztat a számítógépéhez (USB-meghajtó, hordozható merevlemez stb.). A riasztás megkérdezi, hogy vírusokat keres-e az eszközön.
Engedélyezve - A riasztások nem jelennek meg. A CIS automatikusan elvégzi a beállítás melletti legördülő listában látható műveletet.
Ignore - az eszköz nincs beolvasva ( alapértelmezett )
Beolvasás - A készüléket automatikusan víruskeresés veszi fel. A szkennelés a „Kézi szkennelés” profil beállításait használja. Ha ez nem érhető el, akkor a szkennelés a 'Teljes szkennelés' profil beállításait használja.
Letiltva = A riasztások akkor jelennek meg, ha cserélhető eszközt csatlakoztat a számítógéphez. Választhat az eszköz szkenneléséről, vagy kihagyhatja a szkennelést. -
amdni
aktív tag
Sziasztok!
Comodo Firewall-t használok, már egy jó ideje keresek megoldást arra, hogy hiába próbálom a hardver biztonságos eltávolítása lehetőséget, nem engedi, mert "egy program még mindig használja" a hibaüzenet.
Windows 10 Pro x64, Legújabb Comodo Firewall telepítve.Olvastam hogy ki kell kapcsolni valami követést, de nem írták le hogy ezt hol, hogy kell.
Tud tanácsot adni valaki?
Köszönöm! -
Semplar
őstag
Pár napja elérhető a 12.0.0.6882.
Nálam Win7 -en tökéletes! -
kispx
addikt
Sziasztok,
biztonság szempontjából (pl.: például böngésző 0-day sebeshetőségeket kihasználó támadásokkal) a Comodo beépített virtuális asztala vagy a a Sandboxie a jobb választás? Mármint tudom, hogy a hibákat nem fogja tudni kijavítani, de melyikből nehezebb megfertőzni a host rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest