- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
-
vv5204
senior tag
válasz
Johnyy #10197 üzenetére
A "Mehet" és a "Kezelés mint engedélyezett alkalmazások" között van egy kis különbség, de mivel most nincs fent a CIS a gépemen, így fejből nem vágom pontosan. A lényeg, hogyha "Kezelés mint engedélyezett alkalmazások" opciót választod, akkor nem korlátozza semmilyen módon alkalmazás internethez való hozzáférését. A "Mehet"-nél van némi szabályzás, ha az Alkalmazás szabályoknál megkeresed és kiválasztod a szerkesztést, akkor meg tudod nézni részletesen. Általánosságban azt javasolnám, hogy válaszd a "Mehet" lehetőséget és csak akkor tedd át "engedélyezett alkalmazásokra", ha hibásan éri el a netet.
Viszont a services.exe-t, és system-et érdemes az engedélyezettek közé rakni, kül. ott előfordulhatnak gondok.A Firefoxnál hasonlóképpen teszteld nyugodtan a "Kezelés mint webböngésző" beállítást, ha oldalak nem jelennek meg rendesen, olyan hibák lépnek fel böngészés közbe amik eddig nem, akkor azt is full-ba engedélyezheted.
A zsaroló vírus titkosítás jó kérdés. Ezt virtuális masinán egy ilyen zsaroló károkozóval kéne tesztelni. De hátha valaki másnak van evvel tapasztalata. Ha van rá időd és energiád, esetleg nézhetsz Comodo-s videókat a youtube-on, elég sok van belőlük.
-
vv5204
senior tag
válasz
Johnyy #10195 üzenetére
Tapasztalatom szerint a globális szabályokat nem szükséges állítgatni, mert pont úgy jó, ahogy van. Az alkalmazás szabályokat pedig akkor érdemes konfigurálni, ha az adott alkalmazásnak gondjai vannak az internet kapcsolattal. Nekem plö egy online tankos játéknál volt, hogy nem tudott rendesen kapcsolódni a szerverhez, csak ha mindent engedélyeztem neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest