- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
Én meg még mindig nem jöttem rá erre a Comodo hibára ami nálam van. Viszont egy biztos cserélnem kell így másikra sajnos,pedig amúgy tetszene a program.
-
blattida
nagyúr
válasz
F_Zolee #9296 üzenetére
Ott nem tudod őket engedni vagy blokkolni, csak át tudod helyezni a megbízható vagy a blokkolt fájlokhoz. Ha az utóbbit teszed, akkor az adott fájlok, folyamatok, teljes blokkolás alá kerülnek, azaz semmihez sem férhetnek hozzá, így a tűzfalnak vagy a hips-nek nincs velük más dolga.
-
F_Zolee
nagyúr
Ha betesz fájlokat a beazonosíthatatlanok közé akkor ha ott engedem vagy blokkolom akkor az mire vonatkozik? Tűzfal vagy futtatás szempontból kell ellenőrizni? Remélem érthetően írtam.
-
Fandango
veterán
Nalam is jo a frissites, most direkt ranyomtam manualisan, es megcsinalta fel perc alatt.
-
Dumi86
senior tag
válasz
F_Zolee #9290 üzenetére
A friss 8as stabil verzió csinálja ezt. Semmit nem állítottam benne,több mint egy órája frissit és már nagyon sokadjára se tudja leszedni a frissitést. Nem értem mi a gond. Internet sebességem egyébként megvan,szóval nem lehet ez a gond.
Szerk.: egyszer 208megát akar leszedni utána meg 246ot,de egyiket se bírja leszedni.
-
Dumi86
senior tag
Elsó frissitést miért csak kb a 10ik próbálkozásra képes megcsinálni ?
Ennyiszer kell kézzel rányomni a Javításra. Mindez tiszta rendszeren próbálva most. Jó a program,de ez így egy eléggé nagy hiba szerintem. 1óra alatt nem tudja leszedni az első frissitést.
-
Sdi
addikt
-
Dévacsen
senior tag
Sziasztok,ketten is írták feljebb hogy gyorsabb lett a rendszerük a 8 as alatt,hát nem is kicsit,hasít a laptop,olyan érzésre a rendszer működése,a böngészéssel együtt mintha csak a win fala lenne vírusirtó nélkül.Semmi hibát nem tapasztaltam eddig,reggel óta nyüstölöm,mindet bekapcsoltam amit csak lehet,(vírusscope,honlapszűrés,auto-sandbox)(a 7 es nél nem mertem,mert megérezte a gép) -és semmi akadás, semmi anomália,ha így marad nagyon eltalálták.Akit érdekel a memória fogyasztása a mai világban az is örülni fog,most például 10mb alatt van a 4 folyamat amit a cis futtat,a feltelepítéskor is amíg belakta a rendszert 34mb körül mozgott,nagyon eltaláltak most mindent benne.A processzorba se kapkod,0,1-03% hébe hóba,csak tátom a szám,remélem nem rontja el majd valami Windows frissítés a jövőben.Win 8.1 x64 en használom,nekem 11 másodperc alatt betöltött a rendszer az asztalra,onnan kb 2 még és minden működött,no most itt vagy 10 másodpercel több lett a boot idő,de mondjuk ez nem zavar,ezért a védelemért.Most már a feladatkezelőben az indítás részben is beírja magát,nem kell buherálni semmit vele,szépen megjelenik a tálcán az ikon.Ja és a teljes keresés 19 perc alatt lement,ugyanezen a rendszeren a 7 es 35 perc alatt végzett.Nekem például a 7 es alvómódba nem engedte tenni a gépet,8 nál ilyen gond sincs már,és mintha a kérdések hada is radikálisan csökkent volna,bár nem rég raktam tanuló módból biztonságosra,mindent futattam amit csak szoktam,a 7 es nél is így jártam el de az valahogy mint az amnéziás mégis kérdezett,itt nyugi van.
-
Fandango
veterán
7-es verziora upgrade formajaban frissitettem a 8-ast, remelem gond nelkul fog igy menni.
-
daimonion
senior tag
válasz
F_Zolee #9281 üzenetére
Nálam a 7-es verzió kék halált okozott de a 8-as béta már nagyon jól muzsikált ..A rendszerem win 8.1 update 1 64 bit ..Ezen semmi olyat nem csinált..Viszont Nálam elöjött egy dolog..Tuti valamit nem engedélyeztem valamit ugyanis a one drive-ot nem engedi elindítani..Valamit nem engedélyeztem tuti.
-
daimonion
senior tag
válasz
F_Zolee #9278 üzenetére
Van értelme.Ugyanis igen sok fejlesztés történt..Pl belekerült webvédelem javították a Virusscope ot
plusz
Újdonságok
Policy based automatic-sandboxingAbility to create automatic sandboxing rule based on various parameters such as file reputation, file origin, file source etc.
New default auto-sandboxing policy which is fine-tuned to isolate risky unknown applicationsHardware virtualization support
When Intel VT-x or AMD SVM Virtualization extensions are available, Enhanced Protection Mode makes use of these technologies and CIS operates at hypervisor level
Extended Logging
CIS can now send security and configuration events to Windows Event Logs
New UI theme
"Flat Tile" theme with updated icons and colors for better look and feel
Viruscope Recognizer grid in ASE
List of registered recognizers
Possibility to manage each recognizer state, turn it ON and OFFJavítva
Viruscope
Viruscope is now enabled by default, monitors more activities and works on sandboxed applications as well as not sandboxed ones.
Viruscope performance is improvedUser Interface
The advanced settings window has been redesigned to provide a better layout
Fixed
We have addressed many issues reported by our users in this release. Here are a selected fewEnabling Viruscope causes file sharing violations
Killing certain malware can cause BSOD
Certain keyloggers can sniff keyboard while sandboxed as partially limited
Office 2013 documents downloaded from the Internet sometimes cannot be opened inside sandbox
Microsoft Outlook cannot receive email inside sandbox
Multiple issues exploited by malware to bypass certain protections
Firewall blocks fragmented UDP traffic even if this option is disabled
Incompatibility between Cisco Anyconnect Mobile VPN and COMODO Firewall -
F_Zolee
nagyúr
Én még a 7-est használom. Van értelme 8-ra váltani?
-
Cs1csó
titán
Üdv, nálam is ugyanez történt Avast helyett feltettem CIS 8-at (csak ki akartam próbálni) de nem tapasztaltam bugot és gyorsabb a rendszerem főképp a böngészés, úgyhogy marad.
-
Dumi86
senior tag
válasz
daimonion #9275 üzenetére
Azóta már megtörtént amit irsz
Szerintem mostanába nem lesz a gépemen Avast. Ég és föld a kettő. Felfrissült a gép most. Nincs akadozás,nem tölt annyit,böngészés is gyorsabb. Jól sikerült az új Comodo
Ami miatt cseréltem az avastot az mind javult látványosan. Gondolom friss rendszeren még látványosabb lenne.
-
Dumi86
senior tag
Most "végzett" kritikus frissitési hibával... Ilyet még egy virusirtónál se láttam soha
-
Dumi86
senior tag
Felénél megált a frissités mintha végzett volna... De ugyanúgy elavultnak írja az adatbázist. Rányomtam a javitásra és kezdi előlről a letöltést... Itt valami gubanc van.
-
Dumi86
senior tag
Fél órája tölti a több mint 200 megás adatbázis frissitést és még nincs 20%nál
Ez normális vagy nálam lehet gond ?
-
daimonion
senior tag
-
daimonion
senior tag
Vedd úgy, hogy szóltunk....
Egyébként a Comodo egy megbízható termék..Bugok mindig voltak benne, de nem olyan vészesek, hogy ne lehessen használni.Amúgy meg mindegyik progiban van valamilyen hiba.Számomra érthetetlen a HSZ-ed és értelmezhetetlen..Ha nem tetszik nem kell használni.. -
Pittu1986
tag
Sziasztok van egy jó vagy rossz hírem. Végleges lett.
What's new in 8.0.0.4337?
New
Policy based automatic-sandboxing
Ability to create automatic sandboxing rule based on various parameters such as file reputation, file origin, file source etc.
New default auto-sandboxing policy which is fine-tuned to isolate risky unknown applicationsHardware virtualization support
When Intel VT-x or AMD SVM Virtualization extensions are available, Enhanced Protection Mode makes use of these technologies and CIS operates at hypervisor level
Extended Logging
CIS can now send security and configuration events to Windows Event Logs
New UI theme
"Flat Tile" theme with updated icons and colors for better look and feel
Viruscope Recognizer grid in ASE
List of registered recognizers
Possibility to manage each recognizer state, turn it ON and OFFImproved
Viruscope
Viruscope is now enabled by default, monitors more activities and works on sandboxed applications as well as not sandboxed ones.
Viruscope performance is improvedUser Interface
The advanced settings window has been redesigned to provide a better layout
Fixed
We have addressed many issues reported by our users in this release. Here are a selected fewEnabling Viruscope causes file sharing violations
Killing certain malware can cause BSOD
Certain keyloggers can sniff keyboard while sandboxed as partially limited
Office 2013 documents downloaded from the Internet sometimes cannot be opened inside sandbox
Microsoft Outlook cannot receive email inside sandbox
Multiple issues exploited by malware to bypass certain protections
Firewall blocks fragmented UDP traffic even if this option is disabled
Incompatibility between Cisco Anyconnect Mobile VPN and COMODO FirewallComodo Internet Security
Comodo Antivirus
Comodo Firewall
-
blattida
nagyúr
válasz
soldi3r #9259 üzenetére
A paranoid mód a hips-re vonatkozik, nem a tűzfalra, az nem befolyásolja a netes hozzáférését egy adott programnak, az a tűzfal feladata. így a cis esetén is a tűzfalon múlik a dolog, ezért a tűzfal biztonságos módját kell átállítani egyedi szabálykészletre, utána már minden program esetében kérdezni fog a fal.
-
soldi3r
veterán
Nehany nap mulva le fog jarni a Bitdefender 2014 IS-em es mar csak 2015-osbol van promocio. Ha jol tudom abban nincs paranoid mod, tehat hogy egy adott program kap e net hozzaferest, avagy sem. Ezert valtanek CIS-re, ott ezt hogyan lehet beallitani?
-
BP71
tag
Sziasztok!
Van egy másik gépem is, ezen dolgozom. A céges programom indításánál nem tudom a localhostot futtatni, csak ha átírom 127.0.0.1-re. A host fájlt már átírtam.
Ha kikapcsolom az auto-sandboxot, akkor fut a localhost.
Hogy tudom beállítani?Köszönöm.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9255 üzenetére
Lehet inkább böngésző hiba, mert néha újabban néha megreccen nekem is.
-
Edween
őstag
válasz
bluobluo75 #9253 üzenetére
Nem tudom milyen videókat milyen felbontásban nézel, de egyre több a 4k a youtube-on, és bizony az szokott szakadozni, nézd meg( ha még nem nézted ) és válts vissza kisebb felbontásra.
-
bluobluo75
őstag
válasz
szeky81 #9240 üzenetére
Na még tegnap lefekvés előtt megnéztem a routert, azaz csak néztem volna, mert gondoltam rádugom direktben az UTP kábelt a gépre, úgy megkerülve a routert, aztán majd később a router beállításait, de ezek szerint fölösleges a beállításokat átzongorázni, mivel a router megkerülésével, direkt kapcsolaton is akadozik!
Így most, hogy a router nem lehet hibás, megnéztem telóval is (ZTE Skate) és úgy is szaggat a youtube!
Hétfőn első dolgom az lesz, hogy felhívom a szolgáltatót, és elfogok beszélgetni velük, hogy ez mégis mi? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9250 üzenetére
Ez alapján a szolgáltató se hibás. Virtu továbbra is kérdés...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9248 üzenetére
Ez alapján nincs semmi gond. De mi van a virtuval?
Igen javasoltam, hogy kapcsold ki a gyorsítást hátha de ha az nem segített akkor mindegy, hogy be van-e Vagy se. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9246 üzenetére
Virtu minek kell? Ki is használod? Mert ha nem akkor feleslegesen megy. Lehet az is okozza a bajod.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9244 üzenetére
"Kesselés" amikor előtölti a videót. A piros sáv utáni rész.[link]
A vga meg semmit se dolgozott, gondolom akkor még ki van kapcsolva a gpu gyorsítás. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9242 üzenetére
Sensor résznél a gpu clock-ot kell nézni ha elindítod a videót. Böngésző kessel eleget, hogy a net ki legyen zárva?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9239 üzenetére
Csak telepíteni kell az MSI AB-t és elindítás után ott lesznek a grafikonok...
-
szeky81
tag
válasz
bluobluo75 #9235 üzenetére
Router mögül lövöd? Esetleg a szolgáltató is ludas lehet... Ha 2 külön gépen is vacakol a net e kettőre tudok gondolni. Ha van router, nézd meg a beállításokat, be van-e kapcsolva a beépített tűzfala.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9236 üzenetére
GPU-Z-ben láthatod vagy felteszel MSI AB-t. Net probléma akkor lenne ha nem tud eleget "kesselni". De azt láthatod a töltő csíkon, hogy kesselt-e.
-
bluobluo75
őstag
válasz
F_Zolee #9234 üzenetére
hőmérsékleti adatok is megfelelőek szerintem de ha a haver gépe is akadozik akkor a router okozza?
-
bluobluo75
őstag
válasz
bluobluo75 #9233 üzenetére
Mondjuk ez m@rhaérdekes!
A haverom elhozta laptopját, wi-fin rácsatlakozott a gépemre, és nálla is szaggat a youtube(#9234) F_Zolee: Azt merre tudom megnézni? Van fent AIDA64
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9232 üzenetére
GPU órajelt nézted, hogy közben nem ugrál esetleg?
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy felraktam a Comodo Firewall-t, de valamiért nem indul el a win betöltődésekor. Feladatkezelő-Folyamatok alatt van egy "COMODO Internet Security",de a widget, meg a tálcán lévő ikon hiányzik. Valami ötlet? Lehet a a rendszerleíróból hiányzik valami? -
vv5204
senior tag
válasz
bluobluo75 #9222 üzenetére
Igen annyi.
Esetleg próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod a Comodo tűzfalát. Ha akkor
is akadozik a videó lejátszás, az nem CIS hibája lesz.
A Windows tűzfalad remélhetőleg ki van kapcsolva, ha van hardveres azt
is lődd ki. Ha továbbra sem jó, akkor vagy a gépedbe van valami gebasz,
vagy a szolgáltatói oldalon. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
bluobluo75 #9223 üzenetére
Hardveres gyorsítást kapcsold ki a böngészőnél esetleg.
-
vv5204
senior tag
válasz
bluobluo75 #9219 üzenetére
Jó helyen jársz. Alul szürke, kis felfele mutató pöcök. Nyomj rá.
Felugrik egy menü. Itt Hozzáad, majd Tallózás. Futó folyamatoknál,
vagy Fájloknál kiválasztod amit engedélyezni akarsz. Átrakod a
Szabály készlet használatára és kiválasztod az Engedélyezett
alkalmazást. -
Fandango
veterán
Mikorra varhato a 8-as, lehet valamit tudni?
-
BP71
tag
Köszönöm a tanácsokat, vv5204 javaslatát végrehajtottam, majd a hips-et tanuló módra (blattida) állítottam.
A tűzfal globális szabályai között viszont rengeteg tiltást találtam:
Tilt ICMPv4 Ettől: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol az ICMP üzenet 13.0
Ebből létezik 15.0, 17.0, protokoll elérhetetlen, echo kérés végződésű is.Mik ezek?
-
vv5204
senior tag
válasz
bluobluo75 #9208 üzenetére
7.0-val nem szabadna akadoznia. 8.0-val nekem is akadozik.
Tűzfal>Alkalmazás szabályok. Vedd föl a böngészőt engedélyezett
alkalmazásnak. Ha pedig ott van, állítsd át egyediről engedélyezettre.
(szerkesztés, szabálykészlet használata) -
vv5204
senior tag
Elvileg a HIPS-nek és a sandbox-nak nem szabadna, hogy köze legyen
a sávszélességhez.
A következők beállításokat próbáld meg:- Rakd át szakértő módba CIS-t.
GUI-n, vagy tálcaikon jobb kattnál elérhető.- Főlap>Feladatok(fent nyilacskával)>Tűzfal feladatok>Láthatatlan portok.
Itt válaszd az "Értesítés bejövő kapcsolódáskor".Menj bele a részletes beállításokba. A HIPS-nél, Sanbox-nál, Tűzfalnál,
Fájlbesorolás, Antivírusnál, egyszóval mindenhol kapcsold ki a "Ne
jelenjen meg, Ne mutassa" kezdetű beállításokat.Tűzfalnál> Alkalmazás szabályok. Törölj ki minden bejegyzést, kivéve
Comodo Internet Security. Legyen bepipálva a "Magán hálózatok
automatikus érzékelése".
Hálózati zónák. A visszacsatolási zónán kívül töröld mindet.
Indítsd újra a számítógépet. Ha system vagy svchost-ra kérdez a tűzfal,
engedélyezd őket. Ha hálózatra kérdez, engedélyezd a 3 lehetőség
közül valamelyiket.Ha akarod bekapcsolhatod a HIPS-et.(bár sokat kérdez, ha nincs tele
veszélyes programmal a géped, felesleges.) A sanbox-ot is bekacsolhatod. -
bluobluo75
őstag
-
BP71
tag
Köszönöm a választ az Utorrentel kapcsolatban.
Sajnos az alap beállítások nem engedték a fel és letöltést. Most a HIPS és az auto-sandbox ki van kapcsolva, így lefele 7.2 MB/s, felfele 8.4 kB/s sebességgel tölt.
Ha van ötletetek, hogyan tudnám visszakapcsolni a másik két szolgáltatást, örülnék.Köszönöm.
-
daimonion
senior tag
válasz
Vadászmenyét #9209 üzenetére
Ha comodo 8 bétát használsz tuti bug .Ha hetest akkor Blattida megmondja de valszeg ott is bug..egyébként meg miért nem használod a Win defendert meg a win saját tüzfalát hiszen szerinted úgy is olyanok mint a win defender.
-
Vadászmenyét
aktív tag
válasz
daimonion #9207 üzenetére
Nem ez volt a kérdés. Köszönöm, hogy kioktattál, de korábban használtam már comodot és semmi problémám nem volt vele. Most össze lett állítva az asztali pc-m, szerettem volna felrakni a comodot, de problémába ütközött a dolog, ahogy azt fentebb is írtam. Ilyen formán máris többet ér a Defender, nem igaz?
Mindenesetre várom továbbra is a megoldást ezzel kapcsolatban. (Telepítést követő restart után nincs értesítési ikon. Defendert és a win tűzfalat is kikapcsoltam elötte.)
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Az a problémám, hogy az online videólejátszás akadozik.
Olyan kérdésem lenne, hogy a comodo vírusírtó okozhat-e akadásokat a youtube, vimeo, vagy más online videó lejátszásában?
Ha igen, mit kell beállítani?
Köszönöm előre is! -
daimonion
senior tag
válasz
Vadászmenyét #9206 üzenetére
Ahogy olvastam a vírusírtó topicban a válaszaidat..Neked ez a kombó Túl komoly ahhoz, hogy használd.
Fel fog ugrani egy csomó ablak amiről fogalmad sincs hogy micsoda és csak zavarni fogja a mindennapos munkádat..Akinél egy 360 TS ugyanaz a kategória mint a win defender annak ez a progi nem való..Elnézést az ezen stílusú válaszomért de csak az igazságot írtam le.
A Comodo IS egy olyan összetett és Ingyenes biztonsági csomag ami nagy hangsúlyt fektet az user interakciójára.és a kérdésre adott válaszok adják meg majd a IS valós védelmét..Na most mint írtam Nálad a 360 TS és a Win defender ugyanaz a kategória így a Comodo felugró ablakaira adott interakcióid is csak gondot okoznának a későbbiekben..Valamit nem úgy engedélyezel nem indul a progi nincs net stb stb és akkor jönni fogsz , hogy milyen Xar ez a progi...Ezt megelőzendő írom most ezeket a sorokat.Tehát Win Tüzfala és a defender böven elég lesz Neked -
Vadászmenyét
aktív tag
Hello!
Letöltöttem a Comodo free firewallt. Felraktam windows 8.1-re. Minden szép és jó, restart, az értesítési ikon seholsincs... Ilyenkor mi van? Valamint az Internet S. antivirus része többet ér a defendernél, avastnál?
-
blattida
nagyúr
Szasz!
Állítsd át tanuló módra a tűzfalat és a defense+-t addíg, amíg elindítod a szükséges alkalmazásokat, majd, ha egy minden rendesen, akkor mehet vissza a biztonságos mód.
BP71
A gyári alapbeállítás teljesen jó, azt nyugodtan használhatod, megfelelő védelmet ad és rendesen működik az utorrent és a fel- és letöltés is.vv5204
Egész pontosan Viruscope.
Majd javítják az elírásokat, az angol gui is tartalmaz nyelvi hibákat. -
BP71
tag
Sziasztok!
Most telepítettem a CIS 7.0.317799.4142 Windows 7-re. Teljesen kezdő vagyok a témában, kérlek segítsetek milyen beállításokat kell használni. UPC internetem van és tplink routert használok.
Szeretném, ha az utorrent feltöltésem és letöltésem is rendesen működne. Találtam 5 szabályt a neten, de azzal nem működik a visszatöltés. Ha letörlöm a globális szabályokban található ip blokkolást, akkor úgy tűnik rendesen tölt, de félek, hogy akkor védtelen a gépem.Köszönöm.
-
Kobe
veterán
helló
friss windows 7 újratelepítés után felraktam a elgújabb comodo personal firewallt, az inygenes verziót. Egyik napról a másikra elkezdte letiltani a böngészős forgalmat, sem explorer, sem chrome, sem firefox nem engedélyezett. Az alkalmazást már hozzáadtam manuálisan a kivételekhez, de ígysem engedi. otthoni emgbízható hálózat van beállítva, mégsem megy. Milyen beállítás kellhet még neki ?
-
daimonion
senior tag
CIS 8.0 beta a legújabb amit kiadtak..Miért van az Nála hogy teljesen friss Win 8.1 Update 1-en a processzorhasználata 55 % ? Ez valami hiba vagy miért pörgeti ennyire a procit ? Minden alapon van csak az antivirus van valósidejüre állítva
-
vv5204
senior tag
Ez több, mint fura. Első hallásra leginkább logikátlannak tűnik.
Ha a viruscope valamiféle viselkedés elemző, akkor én független működést
adtam volna neki a hips-től. Pontosabban működne akkor is, ha a hips off,
növelve a rendszer védelmét pluszban. Ha pedig a hips-be van benne, akkor
legalább kérdezne kevesebbet. Nálam bekapcsolt hips és viruscope esetében
is jöttek a végeláthatatlan gyógyegér kérdéshalmazok. Jó pár portable
alkalmazás van a gépemen és ezeknél mindig kötözködött.
A részletes beállításoknál a viruscope-ot nem a hips menüjébe rakták,
hanem a sandbox alá, ha előbbi kettő együvé tartozik, akkor az is logikátlan,
hogy különböző helyen vannak.Amúgy viruscope vagy virusscope? Mert a részletes beállításoknál mindkét
néven szerepel, meg a neten is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest