Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Kösz mindenkinek.
Figyelmetlen voltam, nem túrtam végig az összefoglalót, szóval elnézést az offline telepítős kérdésért.
Az online telepítő tényleg félreérthető - ha elindítod, az első megjelenő ablakban üvöltözik, hogy akkor most mindent telepíteni fogok, pipáld ki, hogy elfogadod és kattints a továbbra. Az lehet, hogy a tovább gomb megnyomása után választhatsz, de mivel az első ablak mást mond, odáig már el se jutottam, zártam is be rögtön... Lehet, hogy nem ártana ezt a szöveget újragondolni.
daimonion: "A Windows tüzfalát szépen kapcsold be és majd a comodo ki fogja lőni. Azt már van is védelem arra a kb 1 percre míg feltelepül az új comodo". Hát, nem tudom... Ha újrahúzom a Windows-t, akkor saját tűzfal ide vagy oda, amíg nincs fenn a Comodo, illetve nincs proaktívra állítva a védelem, még a hálózati kábelt is ki szoktam húzni. Lehet, hogy ez paranoia, de ha paranoiás vagyok, még nem biztos, hogy nem üldöznek...
Szóval konklúzió: azt hiszem, egyelőre marad a 8.4, majd néhány hét múlva rásasolok újra a 10-esre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest