Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1
tag
Felraktam ezt a comodo tűzfalat, de valahogy nem érzem, hogy sokat javítana helyzeten.
A CLT teszten 140/340 lett, ami szinte semmi. azaz 0!
Ezen a fórumon is többször linkelt videó alapján állítgatva az egyes részeket, melynek az eredménye az lett, hogy a 130/340 vagyis még nullább!
Amikor azt a részt állítottam be, ahol a svchost.exe mely portokon mehet, ill. nem mehet, akkor ennek hatására a netnek is vége lett. Utána néztem és az állítgatás (ahogy a videón is van) letiltotta az 53. 80. 8080 portokat és ezért vágta haza a netet.
Szerintem, amíg nincs egy tisztességes JÓ LEÍRÁS a beállításokról, addig ez egy nagy kupac semmi!
Végső konklúzió.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő