Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Ennek örülök, viszont ez csak rövid időre jó megoldás, mivel nagyobb jogosultsággal kerül futtatásra a játék és az esetleges módosulások, módosítások, kérések alkalmával automatikusan engedélyezni fog sok mindent a játék számára.
inkább hozz létre egyedi szabályokat rá vonatkozólag.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
Elég, ha a mostani játékra vonatkozó szabályokat kitörlöd, átállítod tanuló módra a falat és a d+-t is, elindítod a játékot, játszol vele, s ha fut rendesen, visszaállítod az eredeti módokat.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
HZoli87
veterán
-
Csorbi
addikt
Megkérdezheted nyugodtan, AVG ki van fizetve, de a tűzfalánál anno jobban megtetszett a Comodo tűzfala. Így AVG tűzfal le, Comodo fel, 5.12-es verzió hosszú időn át öröm és bódottá, mint az álom. A 6-osból némi keserves próbálkozás után egyelőre úgy néz ki, köszönöm mégsem kérek, így megy vissza az 5.12.
-
esattila
csendes tag
Ezt az érdemes egy próbát tenni végigjátszottam 4 verzióval néhányszor. 2 volt a 6.0-s sorozatból és 2 volt a 6.2-esből. És elment vele egy hónapom úgy, hogy a működő gépet nem hagyhattam magára egy fél órára sem, nehogy egy pillanatnyi áramkimaradás miatti újrabootolási ciklus esetleg elfüstölje a vinyókat. ( Egyébként mintha már a bootolás közben a CIS megakasztott volna valami bootoláshoz elegendhetetlenül szükséges processzt, de a processz neve nem került bele sem a windows, sem a CIS logjába. És sajnos tanuló módban is megakasztotta, mert amikor világossá vált, hogy a CIS miatt van, akkor betettem, hogy tanuljon.)
Ezért kérdeztem, hogy mekkora az esélye, ha az upgradeinstaller-rel csinálom, akkor már nem fog újrabootolni?
Mert lehet hogy inkább megvárom a 7-es verziót, pár hónap múlva úgyis esedékes, ez meg most gond nélkül megy.
Csak akkor logolok be, ha közlendőm van. Emiatt a privát igen későn érhet utol...
-
blattida
nagyúr
Azért ez nem igaz, a problémák szinte mind win 8.1 mellett jelentkeznek, nálam több win 7-es gépen nincsenek vele ilyen gondok.
Ez az első publikus béta, ilyenkor jönnek ki a problémák, az egész erre való. Az lenne az igazi gebasz, ha még igen bogaras állapotban jelenne meg a végleges változat...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Dévacsen
senior tag
Szia,nem tudom jól gondolom e hogy arra gondolsz amikor a leállítod a gépet és az utólsó pillanatban feldob a CIS egy ablakot,és nem lehet már mit kezdeni vele mert leáll a rendszer,és így nem jegyzi meg,ilyen volt nekem is azelőtt.Ha erről van szó,tedd tanulómódba a hips-et,nem tudom a tűzfalat kell e,de akár azt is és így talán megjegyzi majd.Régen nem használtam a tanuló módot,minden egyes programot egyenként engedélyeztem neki,de ma már használom,2 napig kb,azóta ilyesmi nincs,aztán átszoktam nézni a hips meg tűzfal szabályokat,nincs e közte olyan amit nem akarok engedélyezni.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
blattida
nagyúr
Szia!
Teljesen újraírt, rendesen optimalizált, elvileg sokkal gyorsabb, hatékonyabb, amihez kapcsolódik majd adatbázis változás is, de konkrétabbat ne kérj, mert nem tudok szolgálni. Azt tudom, hogy már régóta tesztelik cégen belül és a finomhangolását végzik, de részletesebben nem tudok technikai információkat mondani.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
Nálam abszolút stabil, eddig nem találkoztam buggal, gyakorlatilag minden szempontból gyorsabb lett a gép ezzel a bétával. Hatékonysága ugyanolyan, mint a korábbi változat, viszont sokkal jobban konfigurálható a sandbox, bár még néhány funkció nem aktív benne, de április elsejéig, elvileg akkor jön ki belőle a végleges változat, még változni fog...
-
Addel
senior tag
Évek óta CIS-t használtam, most épp Kaspersky IS van fent (6havi promo) és az az igazság, hogy átlag napi szinten ez is ugyan annyit kínozza az SSD-mint a CIS tette, sőt míg ki nem kapcsoltam az idle scant addig 3* annyit írt/nap az SSD-re. CIS-nél sokat csökkentett az íráson, hogy kikapcsoltam blattida tanácsára a tömörített fájlok kitömörítését az összes vizsgálat esetében.
-
vv5204
senior tag
Használtad a CIS 8.2-est alap beállításokkal? Nem dobál az fel olyan sok
ablakot, amint a 9890-es hsz-ben is írtam. Emellett ugyanakkor a védelme
sem rossz ilyenkor."- a letiltásokról TESZ FEL KÉRDÉST LEÍRÁST de ember legyen a talpán hogy rájöjjön ez most egy fontos driver, rendszer, stb. összetevő vagy valami csúnyaság."
Ha valamiről nem vágod mi a stájsz, böngésző, Virus Total.(van telepíthető,
jobb egérgombos menübe beépülő plugin-ja is)[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
"ahogy írták alapban kikapcsolt a HIPS persze így is vállalható de akkor kb. fel lehet tenni egy Panda free-t is."
Ez így nagyon nem igaz. Pontosítsunk.
Bár természetesen létezik olyan kártevő, ami a virtualizált rendszert/környezetet adott esetben ki tudja játszani, erre vajmi kevés esély és példa van a hétköznapokban. A sandboxxal az volna a fő gond, hogy csak a kártevők bizonyos típusaitól képes alapvetően megóvni a felhasználót, viszont ezt jelenleg még rendkívüli hatékonysággal. Mégis, csak nagyon kevés gyártó alkalmazza.
A Panda Free emiatt fasorban sem lehet a default Comodoval, amíg nem alkalmaznak hasonló technológiát.
-
Semplar
őstag
Szia!
Ajánlottabb a CIS-t NEM a gyári oldalról szedni mert - régebben mostanába nem néztem - le voltak maradva verziókkal, érdemesebb pl. softpedia.Csak aztán ne csodálkozzon, ha mindenféle furcsaságok történnek a géppel.
A sötét oldal kedvenc módszere a gyári verzióknál "újabb, nagyobb tudású" telepítőcsomagocskák készítése...Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
daimonion
senior tag
DE MIÉRT kellene azok az oldalak amiket írsz amikor a Comodo Forumáról regisztráció nélkül le lehet szedni MINDIG a legfrisebb telepítőt.Egyedül a beta dolgokhoz nem lehet hozzáférni reg nélkül.De ha valaki nagyon szeretne akkor kb 50 mp alatt kész és akkor a beta dolgokhoz is hozzájut.Miért nem használjátok az EREDETI forrásokat ?
SŐT még az AV databázishoz is hozzáférhettek offline ha kell.Softpedia meg egyéb marhaságok mikor a CF-en minden ott van Bah.
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
Én már sokszor írtam és írni is fogom, hogy szerintem nem ördögtől való használni a különböző keresőket.google, Bing, Duck duck Go vagy stb.A Comodonál már sokszor írtam, hogy van fórum ahonnan le lehet tölteni a legfrisebbeket.Én azért szoktam mindig a Comodo forumát írni, mert ott akár a problémákra is válaszolnak.Ami nem utolsó dolog.Ha meg új verzió jelenik meg akkor vagy Blattida vagy más aki a forumon szokott járni mindig a legfrisebb telepítőket teszik fel.Ilyen szempontból akár ezt a Fórumot is érdemes nézni Comodo ügyben mint az egyéb softpedia meg ehhez hasonló oldalakat.
-
daimonion
senior tag
Lehet,hogy elbeszélünk egymás mellett, mert egy rendszer reinstallnál Én mindig a gyártó oldalaira megyek, vagy ha védelmi progikról van szó akkor pedig a védelmi progik gyártónak a forumára ha ilyen nincs honlap.Nekem ez így természetes és ezért értetlenkedek ha a számomra egyszerű és evidens dolog bonyolultnak hangzik
-
pzol
csendes tag
válasz Cs1csó #10074 üzenetére
Most megpróbáltam feltenni (megint) tisztán. De ezúttal a cfw_installer.exe-ből, ennek az lett az eredménye, hogy már a telepítés közben kiírt egy olyat, hogy a programkompatibilitás segéd letiltotta bizonyos vezérlők telepítését. Közben még azt javasolta a windows, hogy menjek fel a gyártó honlapjára, és onnan töltsek le digitálisan aláírt példányt... hm... Az eredmény, nincs internetkapcsolat. Teljesen lekapcsoltam a windows, és a comodo tűzfalakat, de internet nem lett.
[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
válasz Cs1csó #10093 üzenetére
Ez rendben!De most attól ,hogy nem frissülnek a szignatúrák,attól a program,és az összetevői védnek még,nem?Vagyis a dolgát teszi,gondolom... Nem szívesen válnék meg tőle,ingyenes alternatívát nem nagyon ismerek,törtet nem fogok a gépre tenni.... az rendben,hogy nem rugózom ezen pár napig...hátha megoldódik... ha nem,nézek más programot... a tűzfal beállításnál az IpV6 forgalom szűrése,bepipálva legyen,vagy sem...?
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest