Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-12 10:42:46

LOGOUT.hu

Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23363) Viktor0610 válasza MontyCrew (#23362) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Amennyiben nem jelenik meg rendben a felhasználók adatlapja, az jó eséllyel a reklámblokkolód miatt van. Az utóbbi napokban többször felmerült a téma.
Legyetek szívesek az összefoglaló alapján a hiba jelentése előtt kikapcsolt reklám- és szkriptszűrővel is megnézni, jelentkezik-e a probléma!

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

Hozzászólások

(#5300) Sk8erPeter válasza Lauda (#5296) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Megfordítanám a dolgot, a PH! házigazdái/moderátorai részéről évek óta ígért/emlegetett klubtagsági kártyát kellene szerintem végre bevezetni, amivel a reklámmentesség is megvásárolható egyben, és amivel közvetlenül támogatnánk az oldalt, nem csak közvetve. Persze elhiszem, hogy nagyon nem könnyű kitalálni a megfelelő árazást, hogy ez a módszer nagyjából átlagban hozza is azt a bevételt, amit korábban a reklámok megtekintése révén kapott a PH (közvetve), de még megfizethetőnek is tűnjön az ár a felhasználóknak - meg a technikai hátterét is ki kell alakítani. Na de ha már be lett dobva a dolog a köztudatba olyan nagyon régóta, és többször meg lett lobogtatva, hogy nekünk MAJD milyen jó lesz, akkor joggal várhatunk mi is rá türelmetlenül.

Csak ha már olyan hevesen álltál ki a témában... :)

(#5297) sz.balazs.95:
Nem tiszta, milyen "hozzáállásra" gondolsz a PH részéről, az ilyen track-elős cuccok (pl. a Google Analytics cucca, mint egyik példa, amit blokkolni szoktak) többek közt pl. analizálás céljára jók, hogy milyen terület az, amin fejleszteni lehetne, vagy épp milyen másik terület az, amit sűrűn látogatnak a felhasználók (akkor arra érdemes lehet esetleg még több erőforrást összpontosítani, mert nagy iránta az érdeklődés, vagy csak nyugtázni, hogy akkor nem annak a fejlesztése az elsőrendű, hiszen az már most is népszerű, stb.), milyen keresőszavak hozzák ide őket, és így tovább, napestig lehetne sorolni. Nem kell mindjárt összeesküvést sejteni, hogy minden lépésedet eladják a PH-nál a gonosz reptiliánus idegen bolygóról érkező, a Földet leigázni készülő (most több bullshitet nem akarok kiszülni) csúf hatalmaknak. Ettől függetlenül az is érthető, ha valakit zavar, hogy egy vagy több nagyvállalat követőcucca révén a tevékenység részlegesen visszakövethető, és ezért blokkolni akarja ezeket a szutykokat (amiknek az alapcélja ugye elvileg nem gonosz, elvileg az azokat alkalmazó weboldaltulajdonost segíti a fejlesztésben).

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.