Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mishubi
tag
válasz Earl_Muttley #36131 üzenetére
Engem is betaláltak már.. Teljesen átérzem. Nálam 2 vs 1 volt, de kés is volt náluk. Elsőnek még próbáltam normálisan kezelni a helyzetet, mert nem támadó szándékkal léptek oda. De aztán hirtelen fordult a dolog. Aki egyszer átél ilyesmit annak azok után már minden gyanús. Ha csak szembe jönnek egy üres utcán már az is. Arról nem is beszélve, hogy fiatal voltam, magam dolgoztam meg azért a telefonért és utána 2-3 napig alvás sem volt.
||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
mishubi
tag
válasz DeFranco #39220 üzenetére
Tényleg érdemes elolvasni. Vannak benne érdekes válaszok.
kicsit off: de pont haverom mesélte, hogy a múlt héten a piájába kevertek valamit. Soha nem volt drog hatása alatt és nem is tudta hova tenni az érzést. Csak mire magához tért már egy S5 hiányzott a zsebéből. Utólag már összeállt neki a kép, hogy az egész szórakozóhelyen egy roma brigád volt. Abból az egyik gyerek neki ment, majd még kérdezte haveromat, hogy miért kötekedik vele Ekkor a másik gyerek dobhatott bele valamit a sörébe amíg elfordult haverom, hogy ő kérjen elnézést az illetőtől aki nekiment. Fél órára ütötték ki, abból semmi nem rémlik neki, majd amikor a biztonságiakhoz ment, még őt rakták ki, hogy milyen állapotban van. A pénztárcáját is kifosztva kapta vissza tőlük.
Ilyenkor azért örülök, hogy nem vagyok már szórakozóhelyre járós, hanem haverokkal összeülök inkább. De tanulságos az biztos.
-
mishubi
tag
válasz Mercutio_ #39444 üzenetére
A T-nél nekem kérésre ingyen kicserélték a nagy simet kipattinthatósra.
szerk.: Látom közben megelőztek. Én csak simán a sim kártyával sétáltam be, úgy hogy a telefont amibe került az új kártya, azt nem is tőlük vettem.
[ Szerkesztve ]
-
mishubi
tag
válasz Earl_Muttley #39481 üzenetére
Ez nagyon igaz. Mostanában ahogy figyelem minden 3. ember vagy avonos, vagy műkörmös vagy kismama.
-
mishubi
tag
Sziasztok
Erdeklodnek hatha valaki tud valamit...
Hol erdemes Bp-n fontot forintra valtanom? Tudom most nem a legjobb az arfolyam.
Koszonom||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Honda topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest