Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Valaki nem vágja, hogy ügyfélkapun hol tudom kérni, hogy a nemzeti apeh készítse el a bevallásom? Biz Isten nem találom. Írjon már valaki egy pü-t, aki tudja. Köszi előre is!
-
Huma
addikt
Én a tavalyit úgy oldottam meg, hogy beküldtem üresen a bevallásomat. Csak a nevem írtam alá mindenhol meg még pár személyi adatot. Aztán jött a reklamáció a NAV-tól. Kiderült, hogy rossz lapot küldtem be.
Bementem és ott kitöltötték nekem. Szerencsére kb 15 percnyire van gyalog tőlem.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
DeFranco
nagyúr
@Tim82 @Mercutio_: nagyon szépen köszönöm a bizalmat, én is nagyon szeretlek benneteket, de szerencsére nem ez történt... azért keresek "ócskavas" xbox-ot, mert csak a receiver (ezt valamiért mindig recievernek írom) kell belőle.
-
-
-
DeFranco
nagyúr
A fene egye meg, el van téve ez a topic kedvencekbe, nem pörög, tehát mindig ugyanazt az utolsó hozzászólást látom: [link]
Megesz a fene hetek óta, hogy odaírjam, hogy HINTA!
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Miért én vagyok az utolsó? Követelem az ABC sorrendet.
Elmehetnénk előtte moziba és utána kielemezhetnénk a filmet. Abban úgyis jó vagyok. A LEGO film állítólag egész jó lett.
Amúgy milyen helyre gondoltatok? Csak mert a kricsmiket, diszkókat nem állhatom.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
DeFranco
nagyúr
-
-
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #7416 üzenetére
Én általában itt tájékozódom, bár az oda írók meg hajlamosak átesni a ló túloldalára
Ezt most olvastam, francba, a titkos olasz-t ki akartam próbálni tavasszal
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #7425 üzenetére
Nem merek már új fórumokat nézni, már ez is sok
Én ezt a Corcovado-t sajnálom nagyon, nincs hír róla, szerintem bezárt, bár nem jártam arra mostanában. Feleségem pár évig élt gyerekként Brazíliában, így kerültünk ide is, és fenomenális élmény volt neki, gyakorlatilag mindent 100%-osan úgy csináltak, amilyenek a kinti ételek-italok-ízek.
Pedig ezt amúgy ezen a klímán és páratartalmon nem könnyű, de még az avokádókrém is 100%-os volt (amit itthon nem is kapni rendeset, sok pénzért sem)
-
Huma
addikt
Csak eredeti olasz kajáldába ne menjetek. Ugyanis borzalmasan főznek.
-
Magnum_
nagyúr
autentikus olasz éttermeket nyomassátok csak, azok jók!
I humbly and respectfully decline™
-
Huma
addikt
Ne ugorjatok a kútba!
Most te jössz Saint_
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #7415 üzenetére
Csak állatkínzásnak tartom a copfot,ruhácskát,ékszereket,miegymást egy kutyán,gondoltam egyértelmű,ezért nem akartam részletezni. félre ne érts,anyám is pont ezt műveli a Bishon-jával,és nem is telik el nap,hogy ne botránkoznék meg rajta...
(#7414) Melack:
Jól esik,de tényleg nem hinném,hogy rá fogok érni,és ha mégis,nemigen lesz miből. Nevetséges,hogy mennyi mindent kell fizetnem nyárig,kicsit mohó voltam és minden a nyakamba szakadt. Kicsit visszaveszek a tempóból nyár után,hogy félre is tudjak tenni bnőmmel.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én az ilyet nem nevezném állatkínzásnak, vagyis hogy egy gumi van a hajába, nem húzza a szőrét, illetve nem lóg így a szemébe a haja/szőre, na meg aranyosabb így. Ruhát, zoknit meg ilyeneket már Ő sem ad rá mert tudja nem szereti. Szóval ez az állatkínzástól elég messze van, sőt az a kutya lassan jobban él mint én...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz DeFranco #7420 üzenetére
Tavasszal már mehetünk a Kopaszi-gátra. Nagyon szép hely, és vannak ivászati lehetőségek is (nektek ).
Olasz kajálda: La Cucina. Ők nagyon jól főznek.
albiosz: szerintem azzal elkéstél, azt már igényelni kellett volna NAV-tól nem? Talán pont ma vagy pénteken járt le. De most hirtelen nem találom.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
macilaci78
nagyúr
Hűtőgépszerelőt ajánljatok nekem Mester utcai címre kiszállással! Egy régi Zanussi hűtő vesztette el minden érzékét a takarékosság felé és non-stop megy a kompresszor.
Köszönöm!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
ha szerveztek talit, benne vagyok, akárhol :-)) de V és XIII preferált :-))
-
Magnum_
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #7442 üzenetére
Melack: nálam vannak a legjobb warm upok
kis update a melóról: sok a munka, terhelnek is, nem kellene ennyire gyorsan dolgoznom. de ha minden ilyen marad (kollegák, stb), akkor nagy baj nem lehet, legalább is nem rajtam fog múlni.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz radi8tor #7444 üzenetére
meg, megúsztam 10k-ból (+ a tréler meg taxi), valami elektronikai gebasz volt. De töröltem a hirdetést, marad, ha most megint beleugrom valami használtba, lehet, hogy csak nagyobb szívás lesz. remélem, most üzembiztos lezs, amíg ki nem hullik alólam, használom.
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #7445 üzenetére
Régi teló, régi autó, új meló - annyira nem rossz azért. A képek alapján érdemes megtartani, nagyon jónak tűnik - meg élőben is elég baba
(#7447) Saint_: milyen telót "vadászol"?
Melyik kocsit nem kell szervizelni? De ezt már legalább ismered, tudod, mire kell figyelned.[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #7439 üzenetére
Nálam ő járt, még aznap kijött, külön kiszállási díj nem volt, termosztátott cserélt, korrekt volt.
Keresősző: hűtőgépjavítás, hűtőszerelő
[ Módosította: radi8tor ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest