Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Tudjatok mit? Inkabb tavozom en, na?
I humbly and respectfully decline™
-
Petyyyyy
addikt
Ááá tudom már mi folyik itt...pont mint a WestEnd-ben, csak kicsit megkésve.
Már októberben fel van díszítve minden, mer' jön a Karácsony!
Ezek szerint mi most tartunk a viharnál - a csend már megvolt, úgy kb. 9-től fél egyig alig írt valaki - és a vihar utáni csenddel hamarosan szétárad a szeretet a Karácsony miatt.
Azzal a különbséggel, hogy - remélem - nem kell várnunk decemberig.Spoiler!
Tudom már mit fog kapni következő hónap hatodik napján a tiszta cipőjébe bitpork fórumtárs.
hint[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Qru
MODERÁTOR
Akksiból milyet ajánlotok?
Egyelőre Exide meg Yuasa van célkeresztben de lehet tudok szerválni olcsón Bosch-t. Az nagyon elgya?
#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
Megeshet, hogy pont akksiban nem ászok, de általánosságban elég jó minőséget állítanak elő, sőt.
Csak desztvizes jöhet szóba vagy zseléstől sem rettensz el?
Ki melyiket preferálja?Saint_ - Excusez moi, de fákkjú. Ezen nagyot nevettem.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
MurdR
veterán
válasz radi8tor #32897 üzenetére
Nem hasonlítok össze semmivel semmit, innen a topicból több fórumtárssal is személyes kontaktusban vagyok, nem csak avatarokat látok, ha bejövök ide. De fejezd be a durcit, mert megkereslek, és annyi kávét tuszkolok beléd, hogy biziste' látni fogod a hangokat.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
krizmo_
addikt
válasz radi8tor #32897 üzenetére
Amúgy, tényleg elég zavaró tud lenni, amikor az arcodba mászik egy csöcs, vagy egy segg...és nem mindegy éppen hol nyitod meg az oldalt. Pl. a Pécs topikban ilyen nem nagyon van, ott teljesen más a hangulat...
Már előre látom mi lesz, ha jön a Mikulás vagy a Karácsony... ilyenkor szokás néhány topikot telenyomni félmeztelen ribikkel...
Az egy dolog, hogy miről folyik a téma, az meg egy másik, hogy hol, mindennek megvan a helye. -
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #32911 üzenetére
Majd ha bemész a boltba köszönés nélkül meg szívfájdalom nélkül törsz előre az 1 m2-es helyre is, akkor vagy pösti
(vicces amúgy, magamon is észreveszem, főleg ha vidékiekkel vagyok, hogy ezek tényleg ragadósak. megvan persze az oka, a 200. köszönést nem fogadás után már észrevétlenül is elhagyja az ember, a forgalomban meg haladni kell, nincs idő tökölni... tipikus és kényszer szülte jelenségek ezek, de jellemzőek)
-
krizmo_
addikt
válasz DeFranco #32912 üzenetére
Érdekes, amit írsz, erről a köszönés nem fogadásról. Amikor először feljöttünk Pestre mindenhol köszöngettem, és kicsit furcsa volt a reakció, szinte örültek neki. Először az állomáson a jegyárus, meglepődött és megörült, aztán a buszon a sofőrbácsi is, sőt azt mondta üljünk le jegy nélkül...
Azért azt látom, hogy egy kedves mosoly és egy köszönés itt is jól esik az embereknek.
Én jellemzően mindig köszönök, már meg is szóltak emiatt, de én így érzem jól magam... mondjuk általában mindig visszaköszönnek. -
DeFranco
nagyúr
válasz krizmo_ #32913 üzenetére
Én is figyelek rá, szándékosan, mert a jó modor része, de sajnos idővel tényleg lekopik az emberről legalább részben.
Tényleg szoktam köszönni én is, de amikor vettük a kocsit, és a nyiregyről frissen felkerült eladóval ügyintéztünk csak pilláztam, hogy mennyivel előre milyen hangosan és mennyi mindenkinek köszön. Más, na.
-
macilaci78
nagyúr
Amit nem értek, hogy egy csaj/hölgy már kikezdésnek veszi, ha ajtót nyitok neki és előre engedem. Mennyire nem divat ma már pusztán udvariasnak lenni.
Saint, Neked mi a véleményed a nemek közti hátsó szándékoktól mentes előzékenységről, udvariasságról?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
krizmo_
addikt
válasz macilaci78 #32918 üzenetére
Nem tudom, szerintem hülyeség annak venni. Én vidékről származom, és ott ez szokás. Mindig előreengedik a nőket, ajtót nyitnak, a busz előtt is engedékenyek... Lehet, hogy kaján vigyor van az arcodon és amiatt veszik kikezdésnek. És akkor most így egymás között, mesélj csak, miért nyitod ki előzékenyen az ajtót? Én arra tippelnék, hogy azért, mert hátulról is meg akarod nézni őket...
(#32915) DeFranco
Remélem rólam nem fog lekopni, bár mondták már többen, hogy majd felveszem én is előbb-utóbb ezt a pesti stílust, de valahogy nem hiszem...[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
En tenyleg udvarias vagyok, hatso szandek nelkul
I humbly and respectfully decline™
-
-
Earl_Muttley
őstag
Koszones temahoz annyit hozzafuznek, hogy ezt hiaba felejtik el sokan, belolem se tudtak meg kiolni Pedig en a fel tarsashaz szemeben bunko tizeneves vagyok... Reggelente meg a suttyo szomszedkoloknek is odamorgok egy hello-t pedig amint meglat merul bele a telefonjaba... Penztarnal meg ilyesminel meg a szebbenk tartott vigyorom is elokerul. Es sokan rolam se hiszik el hogy hatso szandek nelkuli vagyok alapjaraton.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
aizen92
addikt
pest hanyatlik, buda virágzik mint mindig...
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mercutio_
félisten
Ő már egyértelműen véleményt nyilvánítot hátsó szándék téma körben a reggel linkelt képem alapjá .
Jövök 2 kis szinessel (nem csö-csö-k) [link] [link][ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
Ide nézz Gabn Ideje tippmixelni kicsit
Galaxy Fold 4
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
aizen92
addikt
végülis csak a kommenteket kellett volna megnézni
Ebrudalt2014-11-04 14:47:29
Egy kompresszor meghibásodás miatt soha senki nem fog "élve megsülni".
A kompresszor az utastér alatt az alvázon van felfüggesztve, a kenőanyaga - ami az esetleges meghibásodáskor a füstölést okozza - pár liter kenőolaj.
Az tény, hogy maga a látvány valóban pocsék, a füst mindenkit megköhögtet, de ezen kívül túlzott veszélyt nem jelent.
Más kérdés, hogy engem pl.érdekelne, hogy mikor volt a kocsinak esedékes magasabb szintű javítása a technológiában előírt ciklusrend szerint és megvolt-e az ilyenkor előírt kenőanyag csere?"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Kéményest keresek új cirkós-kémény béleléséhez.
Fontos hogy reális áron dolgozzon,és megbízható legyen.Pesti munka lenne..
Ajánlanátok valakit?
köszi
pü ben is jöhetÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bacusuz #32938 üzenetére
Reális ár és megbízható, esetleg még gyors is legyen és vállaljon sok év garanciá ?
MurdR :Főleg, ha szó szerint gáz van...
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bacusuz
őstag
válasz Mercutio_ #32940 üzenetére
Mé szerinted nincs ilyen?
van aki 40 ért készít kéményseprői szakvéleményt,van aki 80 ért...
csak olyat keresnék,aki már dolgozott itt valakinek ,és meg volt elégedveÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bacusuz #32941 üzenetére
Én irányítottalak ide.... elképzelhető, hogy van ilyen, de gyanítom, hogy most van az egyik keményes időszak, így a jó és reális áron dolgozók gondolom tele vannak munkával.
All:Rib@ncrendszám másként [link]
-
-
Mercutio_
félisten
Superlux fejes 1k-val olcsóbb lett!
-
kovsol
titán
válasz Mercutio_ #32949 üzenetére
így már legalább kicsit a bolti ár alá mentél
(#32951) Mercutio_ +2300Ft és 2 nap várokozás, nekem megérné, hogy valamit én kezdek el használni. Amúgy nekem is HD681 van.
Tudom most jön az, hogy üzletrontás, azt valaki kitörli majd a hsz-t.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest