Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone 13 pro gold:
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DVS61
újonc
Sziasztok!
Eladó egy szinte új TomTom 7" GO Expert 7 navigáció!
-
8
senior tag
Repoharakat vissza tudnám váltani pénzre valahol?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
andrisbandi
őstag
Ingyen elvihető kerékpár szállító óriás doboz.
186x 30x 128 cm [kép]1 db, Gödöllőről.
Fórumot nem, privátot esténként olvasok.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
pjen
félisten
Üdv Urak. Abank kártyámat akarom hozzá rendelni a telómhoz. Felhívtam a bankomat ahol a walett app ot ajánlották és a Gpay t. Ez mennyire biztonságos, használható? Vagy van jobb rendszer is? Ahhoz, hogy működjön elég a samsung A72 teló?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Én iPhone-on használom évek óta.
Teljesen megbízható, és én teljesen hozzászoktam, hogy ott van a telefonon, és nem kell a kártyámat elővenni.
Egyébként a walett egyéb kártyák (nem bankkátyák), belépő, parkoló, repjegyek kezelésére is kiváló!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem tudom milyen egyéb rendszerre gondolsz? A bankkártyákat a telefon saját rendszere tárolja, nem tudsz mást használni hozzá.
Androidon Gpay, Apple-en ApplePay.
A banki appon keresztül tudod hozzáadni a kártyát a telefonhoz. Ekkor egy digitális másolat készül a kártyádról és azt tárolja a telefon. Tehát nem ugyanaz a kártya lesz, más lesz a kártyaszáma is.⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Criminal017
őstag
Be tudom váltani pénzre a RevoCup poharamat?
A pohár és a token pénzre nem váltható vissza. A poharak visszaváltása után úgynevezett tokent kapsz, melyet más, szintén Cup Revolution rendszert használó rendezvényen, fesztiválon újra betudsz váltani egy RevoCup pohárra.
Az amúgy világszinten jól működő repohár rendszer magyar sajátossága ez a lehúzás...
-
7
addikt
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Budapest agglomerációk közül melyik az, ami kifejezetten ajánlott a déli régióban? Künnyű legyen a bejutás Bp-re, ne legyenek gypsyk, boltok, iskola, óvoda rendben legyen...stb. Költözni szerenénk kertes házba, de nem igazán vagyunk ismerősök ezeken a környékeken.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tibbike01 #131917 üzenetére
Kolléga Kajászóra költözött ki 5-6 éve.
Kinézte a falut: szétnézett az óvodai, iskolai tablóképeken, milyenek a familiárisan hiperpigmentált gyerekek aránya, elbeszélgetett a leendő szomszédokkal, szidják-e egymást... Ő a klasszik falusi életet kereste: nagy udvar, nagy kert, 30 gyümölcsfa, egy tucat birka, kuvasz, macska.
Persze sok városinak is megtetszett a jó vidéki levegő, így épült egy lakópark is a faluban, az ingatlanárak meg soszorozódtak azóta...
Ami nem tetszik: M7 ha beáll, akkor cumi. A Budapestre tartoó tömegközlekedés a szomszéd faluból érhető el, kórház Székesfehérváron (, mert Kajászó már Fejér megye). Fasza lehet budapesti munkahellyel 3 szülés és minden betegség miatt a szomszéd megyeszékhelyre járni, tegnap például az asszony volt fogorvosnál...Én vasútvonal mentén nézelődnék, bár kollégám meg vonatot szidja a XVII. kerület külső szélén lakva...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Kickass
őstag
Ha déli régió alatt a csepel sziget bármely települését érted és rendszeresen (munka, gyerekek miatt suli/ovi stb.) kell bp-re bejárnod akkor egyik se.
Diósd/Tárnok ajánlható, esetleg Érd egyes részei erős utánajárással. Sóskút/Pusztazámor már erős kompormisszum, minden más pedig Fejér megye, fentebbi kommentben taglalt hátrányokkal.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
M6 is ugyanúgy esik el, mint az M1-M7 bevezető. Reggelente a Szerémi, Budafoki tele van, a Fehérvári egysávos.
Most a vasútvonal bővítése a Rákóczi hídnál ideiglenes, de a XI-XXII. kerületben nyakra-főre épülő társasházak, irodaházak által generált autóforgalom előre vetíti a jövőt, zárt pályás tömegközlekedés fejlesztéséről annyit hallani, hogy a Budapartig elhoznak a budai rakparton egy villamost. A buszos tömegközlekedés fejlesztése meg tudjuk, hogy az autós forgalmi sávok rovására történik.
Majd még elvileg jön valamikor a Galvani híd, pár évnyi építkezés az is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz tibbike01 #131922 üzenetére
Nekem nem lenne türelmem hozzá. Van pár partnercég Dunaharasztiban. Nap közben lévő meetingnél is volt forgalom oda is, vissza is. El se akarom képzelni, mi lehet 8-9 közötti munkahelyre érkezéssel és 16-17 közötti munkahelyről távozással. Erős a teherforgalom is, minden második autó dobozos, vagy nyerges volt.
Nem is minden kereszteződés lámpás, ahol mégis, ott meg hajlamosak be-beszorulni.Az új háziorvosi ügyeleti rendszert mennyire ismered? Vidéken tavaly vezették be, Budapesten a napokban. Ha kiköltözöl, a területileg illetékes szakrendelőkbe kell majd járnotok.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
válasz Kickass #131919 üzenetére
Csepel sziget agglomerációja felejtős, ha be akarsz jutni. Hacsak nincs helikoptered.
Délpest, 18 ker azért vállalható, csak kicsit drágább. házrész 40-45M-től, önállóak 60-tól ha felújítandó 80 körül ha költözhető.
Én itt lakom, okés minden
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
PuffyDog
tag
Nem tudjátok Vision Expressnél milyen áron mennek a legolcsóbb kontaktlencsék?
Jó lenne egy ingyenes látásvizsgálat, de lencse vásárláshoz van kötve. Szemüvegem pedig nincs. Vagy 7-8 éve lencsém van és azóta vizsgálatom sem volt.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Gergosz2
veterán
Parapetes konvektor esetleg valakit érdekel?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
gergobaby
aktív tag
Martonvásár…
20p Kelenföld, 31p a déli-pu. vonattal, meglátszik az árakon, hogy már Fejér megye. Negatívum: nyáron bosszúságot tud okozni a sok bolond aki a Balatonra megy es próbálja az M7-et a 7-es úton, majd a 7-es utat a lakópihenő övezetben kerülni. (Egyébként így nem nyernek időt, de azért megpróbálják) -
bul07
nagyúr
válasz gergobaby #131932 üzenetére
Én direkt szoktam a 7-en menni a Balatonra, sőt Székesfehérvártól meg még alsóbrendűbb utakon megyek ilyen 80-as tempóval. Rá szoktunk érni belefér az a kb plusz +30perc utazás és nézelődés.
Régen(2007-2008 környékén) Horvátba is úgy terveztem hogy nem autópályán megyünk tengerhez, csak közbeszolt az idő tényező. Hiábba indultunk reggel nagyon korán román határ mellől (ha jól rémlik 3-kor vagy 4-kor) mire eljutottunk odáig hogy első horvát autópálya felhajtó már dél fél egy volt, így az autópályán kellett menni mert máskülönben éjfél után értünk volna le. És akkor szállást kersni.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
updog
őstag
Sziasztok! Bár már lejárt a hirdetés, de még aktuális, Zuglóból (Örstől nem messze) elvihető ingyen egy nagyon dekoratív kenyérpirító, melynek letört a lenyomófüle, ezen kívül teljesen jól funkcionált, jól néz ki, viszont fogalmam sincs hogy a törött műanyag fül mivel lenne javítható/pótolható így már vettünk újat.
https://hardverapro.hu/apro/russell_hobbs_legacy_floral_kenyerpirito/friss.html
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
gergobaby
aktív tag
válasz bul07 #131933 üzenetére
Lehet félreérthető voltam elnézést.
Tehát 2 negatívum egészen konkrétan:
- aki az M7 kivezető szakaszát szeretné kerülni, annak itt ésszerű visszahajtani a sima 7-esről az M7-es autópályára, amit általában a családi házas övezeteken keresztülvágva tesznek meg
- aki látva a dugót a 7-esen a város elején lehajt a lakópihenőövezetes utcákba, és így próbál meg időt nyerni, csakhogy utána később egy olyan kereszteződésben kell telizöldnél balra kanyarodni, ahol a dugó egyik "csomópontja van" -> itt a "nyert" idő többszörösét vesztegelik elNem élhetetlen, de hozzá kell szokni, hogy nyáron ha kedves az életed csúcsidőben meggondolod az autózást. Illetve akit zavar ez a jelenség, az ne az adott útvonalakon válasszon ingatlant, mert az önkörmányzat nagyon jó a táblák kihelyezésében, de sok értelme a betartatás hiányában nincs (lakópihenő övezet és 20-30 km/h táblákra értve)
-
8
senior tag
csak ez nem jó így
szerk: így már más!
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
pjen
félisten
Üdv Urak. Egy kérdés. Ha egy nagy háztartási gép elromlik, de a gyári gari már lejárt ,MM nél lett vásárolva és ott lett rá gold biztosítás kötve. A szervíz valószínű csere utalványt ad, de olyan keszülék olyan árban már nincs. Kérhetem, hogy kézpenzt kapjak?
-
föccer
nagyúr
Ha van elérhető ugyan abban a típusban, akkor szerintem függetlenül az árától cserélik rá. Ha nincs akkor kérheted a teljes vételár visszatérítését. Ez a sima fogyasztóvédelmi eljárás, nem biztos hogy a biztosítás is ezt tartalmazza, de én ezel indulnék meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest