Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Ave!
Nem érdekel valakit egy Pro touch force pro bag táska. Pontosan olyan mint a képen.
Méretét tekint 60*35*40cm-es, minden bőven elfér benne. Az alján szennyes tartó rekesz.
Múlt pénteken vettem 7k-ért, egyszer használtam, de sajnos elveszettem a blokkot így nem tudom vissza vinni
4k-ra gondoltam. 4-es 6-os vonalán, meg az 4es metró vonalán elviszem bárhova.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Nem tudja valaki, hol lehet értelmes áron farmer mellényt venni? Felvarró is menne rá.
-
Gergosz2
veterán
válasz Earl_Muttley #47129 üzenetére
Kresz könyv szerintem is felesleges. Jó én is megvettem anno, de kb kétszer nyitottam ki. WEBkresz meg hasonló progik nagyon jók.
De elsősegélyt viszont abból tanultam.
Szerk:
Hol biztosítja az iskola? Sehol sem kötelező, én sem kaptam anno, csak egy rövid kivonatot, de az bőven elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz etejedu #47139 üzenetére
Érdekelne amúgy: Elsősegély a KRESZ könyvből???
Ezt hogy hoztad össze?Most komoly? Nyívánvalóan arra gondoltam, hogy azt is tankönyből tanultam.
Meg webkresz? Azért nyugtass meg hogy ismered az összes táblát illetve tudod melyik szituációban mit kell tenni. Uristen nem csoda hogy a friss jogsisok mellé kötelező az "apuci".
Igen képzeld, használtam a WEBKresz mobilos appját is. Meg ezt a kettőt:
Mellesleg nem értem miből feltéelezed azt, hogy "apuci"-val megy vezetés, és nem tudok magam vezetni. Nem értem mire a nagyképűség...
-
Gergosz2
veterán
válasz DeFranco #47179 üzenetére
+1
Valahogy én is így látom. Ha most kéne vizsgáznom kreszből tuti megcsapnának, de ennek semmi köze sincs a vezetni tudáshoz. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy az ember tudjon bánni az autóval ami alatta van, felfogja, hogy mi zajlik éppen körülötte és ismerje a táblákat.
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
Még mindig aktuális(ZH-k, vizsgák miatt jegeltem egy ideig)
Ave!
Nem érdekel valakit egy Pro touch force pro bag táska. Pontosan olyan mint a képen.
Méretét tekint 60*35*40cm-es, minden bőven elfér benne. Az alján szennyes tartó rekesz.
Múlt pénteken vettem 7k-ért, egyszer használtam, de sajnos elveszettem a blokkot így nem tudom vissza vinni
4k-ra gondoltam. 4-es 6-os vonalán, meg az 4es metró vonalán elviszem bárhova.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz werszomjas #47347 üzenetére
Ilyennel én is sokszor találkoztam.
Nálam a pálmát az viszi amikor egy 500Ft-os Wlan kártyát hirdettem és rám írt valaki, hogy vinné, hogyha én fizetem a postát. Mondanom sem kel utánvéttel
Amúgy gyűrű után fél évvel, 8 év után? Ilyen nagy a gyűrű hatalma?
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó monitora a következő paraméterekkel:
- fHD
- 21-22"
- HDMI bemenetKoliba vinném fel, szóval elég ha rendesen működik, extra funkciókra nem nagyon van szükségem.
-
Gergosz2
veterán
Nincs valakinek elfekvőben egy felesleges SD kártya adaptere amitől megválna?
Vettem egy microSD kártyát, csak vásárláskor nem jutott eszembe, hogy laptopba csak adapterrel tudom bedugni :S
-
Gergosz2
veterán
Üdv!
Valakit nem érdekel egy Nike Air Pegasus 89? Pontosan ilyen : [link]
Méretét tekintve 42.5, de sajnos kicsi rám. 1 hete vettem, és félév év gari van rá. Doboz számla természetesen meg van.
-
Gergosz2
veterán
következő hét végig szabadság, 34-35 °C-kal megspékelve. 👌
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Van egy tök felesleges forgószékem, amit INGYEN bárki elvihet.
Helyileg IX, Nagyvárad tér.Egy tisztítás kell neki, de teljesen jól működik. Nincs szívem elsőre kidobni, de ha nem viszi el senki akkor majd a főnök urak lomtalanításkor elintézik.
-
Gergosz2
veterán
Egy Adidas Ultra Tech cipő nem mozgatja meg valakinek a fantáziáját? 43 1/3-os, a talp hossza 27cm.
Teljesen új, egyszer sem hordtam. Nem az én stílusom. 15k-ért vihető a topik lakóinak.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Mr.Csizmás #118884 üzenetére
Hamar meguntad az I3 megat 😁
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Esetleg valakinek nincs ilyen elfekvőben otthon :
https://www.bortarsasag.hu/hu/minden-mas/orszag/fa-diszdobozok/fadoboz-egyes---bor-logoval-burgundi-uj-tokajiLátom, hogy borral együtt menne, viszont máshonnan kell vennem, mivel pont nem forgalmazzák azt mit kinéztem
Előre is kösz,
Gergő[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz FoxiestFox #130392 üzenetére
Én az OTP Simplet használom erre, mert az az ország minden pontján megmondta eddig nekem hogy mennyi az annyi parkolásügyileg.
-
Gergosz2
veterán
Parapetes konvektor esetleg valakit érdekel?
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel :
https://www.jofogas.hu/budapest/Ikea_Pax_Storas_ajto_szett_sarokpanttal_egyutt_150973740.htm
https://www.jofogas.hu/budapest/Oster_Bomba_Italiana_karos_kavefozo__150973856.htm
Itteni tagoknak természetesen kedvezménnyel
Üdv,
Gergő[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Dell XPS #132012 üzenetére
Igen, igen. Rengeteget mentem most én is arra és nálunk az vált be, hogy aki éppen érkezik akkor csörget meg amikor landol és akkor indul el a másik érte. Ez azt szokta jelenteni, hogy a kilencből kb 25 perc alatt ott van az ember, és ezalatt az ember mindig összeszedi ami kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest