Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
IV. kerületben nincs valakinek Nespresso Vertuo kapszulája, csupán 2-4 db?
Ma jön egy használt gép, kapszula nincs hozzá, ahol tudnék venni onnan pedig kedd előtt biztos nem jönne meg.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Új vagyok Budapesten, a IV.-ben lakom néhány hete. Tudtok ajánlani jó optikát? Kontaktlencsém van, sok éve lett beviszgálva a szemem, akkor -3.50, -3.50 dioptriát állapítottak meg. Azóta ez biztosan változott. Olyan helyre szeretnék menni, ahol nem megy rá anyagilag egyetlen vizsgálatra az életem és nem kell az ördögnek eladni a lelkem. Mondom ezt úgy, hogy eddig ahol sétáltam itt a IVben és beugrottam egy kérdésre minimum 30e Ft volt a válasz és vegyem tőlük a lencsét.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz KilgoreTrout #131095 üzenetére
Ofotért, Vision E. nem túl jó múltbeli élményekkel kecsegtet, de azok évekkel ezelőtt történtek Szegeden. Nem tudom nagyvárosban mi a helyzet. Árban nem vészesek, azt már néztem.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz macilaci78 #131098 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. A honlapjuk elég meggyőző.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz Weareus #131116 üzenetére
Én 99, majd 142t ajánlanám. Olyan 35 perc, ha jól rémlik és ebben van 6-8 perc séta is. Taxival legutóbb majdnem 6k volt nekem ez a művelet. Inkább sétálok 2 órát.
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Jutányos áron keresek segítséget szállításra.Egy Samsung 65 colos TV szállítása lenne a cél.
A TV a gyári csomagolásában van. Amit interneten találtam azok alapján a csomagolási adatok: Csomagméret (Szé x Ma x Mé): 1621 x 947 x 189 mm, tehát kerekítve: 165 x 95 x 20 cm. A csomag súlya kb. 36 kg. Szállítási útvonal: A szállítás a II. kerületi 1027 irsz. Gyorskocsi utcából lenne szükséges a IV. kerületi 1048 irsz. Megyeri útra. Ha valaki tud segíteni írjon. Köszönöm.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz macilaci78 #131129 üzenetére
Jogosítvány és jogosítvánnyal rendelkező ismerős hiányában hiába lenne.
-
PuffyDog
tag
válasz macilaci78 #131131 üzenetére
Köszönöm, egy Isten vagy. Jelzek majd.
-
PuffyDog
tag
Szép munkaszüneti napot mindenkinek!
Úgy olvastam itt hirdethetem a portékáim.
- Jóárasított Samsung A52s 5G [link]
- iPad Pro 11 (2021) WiFi + Cellular [link]
- Asus ZenBook [link]Ha esetleg érdekel valakit írjon rám.
[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Húsra, vadhúsra tudtok jó online boltot? Húsházat és matusz vadat néztem.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Lenne egy felajánlásom. Keres valaki mosogatógépet? Még 6 napig átvehető a Dunakeszi Euronicsban.
Bosch Serie 2 SPU2XMS01E nemesacél mosogatógép átvehető a rendelt áron! Bolti ár feléért! [link]=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
-
PuffyDog
tag
Valakinek egy Landmann mini grill? [link]
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Újpesten valakinek nincs kölcsön 1-1.5 hónapra mobil klímája? Utána költözés.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz radi8tor #131485 üzenetére
0-24be telibe süt a nap. A főbérlő ígérte a klímát, de semmi nem lett belőle. Két ablak van, egy oldalon, így a szellőztetés se oldható meg, mert nincs huzat. Redőny szintén nincs. Eddig dolgoztunk fizikailag a munkahelyen, de most home office lesz. Vettünk két ventilátort a kutyus és a cica miatt, de kibírhatatlan nekik is.
-
PuffyDog
tag
válasz FoxiestFox #131488 üzenetére
És nekünk pont túlélni kell. Vehetek Lidlben, de nem akarom visszavinni, szerintem pofátlanság.
-
PuffyDog
tag
Valakinek egy jó soundbar: [link] esetleg?
-
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen [link] Sofia asztallap rendelésem. Ha kell valakinek akkor átadom. Valószínűleg holnaptól lesz átvehető Róbert Károly körúton.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz macilaci78 #131699 üzenetére
Én csak emiatt a kép alapján rendeltem meg. Paramétereket nem néztem, illetve a teljes ár is gondolom kamu. Viszont ennyit talán így is megérhet.
Aztán rájöttem, hogy úgyis költözünk.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Sziasztok!
Ez milyen pók lehet? És hogy kerülhetett be a lakásba?
A szívroham jött rám háromszor.[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
válasz MasterMark #131831 üzenetére
Köszönöm.
Így esti kávézás közben jól esett észrevenni.
Remélem kutyára, macskára nem veszélyes. Elkaptam, ablakon távozott.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz Stylewars_kp #131833 üzenetére
2re jönnek értem és megyünk ügyeletre.
-
PuffyDog
tag
Köszönöm.
-
PuffyDog
tag
válasz homerhamm #131842 üzenetére
Lassan végzünk és megyünk haza.
A belső combomon volt egy anyajegy szerű kinövés. Körülbelül 20x akkora, mint egy rendes anyajegy. És nagyon csúnya. 3 hónapja még tized ekkora méretű volt. Az elmúlt hetekben nagyon durván vérzett, tegnap este jutottam odáig, hogy már nem érdekel, hogy nem enged el a főnök és nem kapok szabadságot, az se, ha kirúgnak, muszáj megnézetnem. Rögtön írták a sürgősségi beutalót onkológiára, úgyhogy mentünk oda. Időpont persze 2 hét múlva lenne, hogy képzeltem, hogy időpont nélkül ideállítok, de sikerült elintézni, hogy megnézzék.
Bazálsejtes karcinóma, Merkelsejtes karcinóma. Ez a két opció van onkológia szerint. És rosszindulatú. Holnap ki is vágják belőlem, aztán szövettan. Az meg 5-6 hét mire lesz eredmény.
30 évesen nem túl kellemes.
És az onkológián a sebész szerint nagyon is rátett, hogy nyáron az albérletben(ahová beköltözéskor ígért a tulajdonos klímát) több hétig 35-50 fok között éltünk, bár, hogy éltünk az erős kifejezés. Nem tett neki jót se a meleg, se száraz levegő, se az izzadság. Abban az időszakban lett többszöröse a méret.
Holnap kisműtét, utána okosabb leszek.
Nem jó előjel, hogy anyum rákban hunyt el.[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
Nem tudjátok Vision Expressnél milyen áron mennek a legolcsóbb kontaktlencsék?
Jó lenne egy ingyenes látásvizsgálat, de lencse vásárláshoz van kötve. Szemüvegem pedig nincs. Vagy 7-8 éve lencsém van és azóta vizsgálatom sem volt.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz 66zio #132003 üzenetére
Csütörtökön itt Újpesten az egyik Sparban egy 20-25 közötti srác 3-4 db pékterméket lopott. Rá ki tudtak jönni vagy 5-6 kocsival.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- New Game Blitz - 2024
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest