Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Puffogas ON
El nem tudom képzelni hogy mégis mi a franc van most a roszkei belépése.n. 2 pra alatt nem haladtunk 1 km-t. Meg 2,5 van hatran.
Hivatalos i fő szeri t 2 óra a várakozás belépésre.
Hááát... őőő...
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #131701 üzenetére
3. Óra is lecsorog. Időnként, 10-15 percenként t atengetnek 10-15 autót és kalap. Utána megint megallnak. Rettenet bicskanyitogato
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Most azon morfondirozok hogy mi a picsat fogok csinálni az 5 gyerekkel ha felelnek az egyébként sem túl pihentető szundibol. 3,5 évesnek nehezen tudom megmagyarázhatatlan hogy gyökerek a határnál ezért még éppen 4-5 órán keresztül nem jutunk át. a nagyobbak is nyugodjék, nyilván éhesek lesznek. Készültünk, de minden emberi számítás és képest figyelembe véve is már otthon kellene aludni a társaságnak.
-
föccer
nagyúr
Eltelt megint 1 óra a legkisebb felkelt, felsorta a többit is. Minden porcukaja el van zsibbadás.
-
föccer
nagyúr
Az tisztán látszik h szándékosan folytak le a forgalmat, csak a miertet nem értem
Kb 10 percenként, 6-8 autót engednek a másik irányba is.
Amikor kifelé mentünk is a magyar határon kifelé 40 percig semmi n történt. Utána meg azengedtwk.
Bosszantó
-
föccer
nagyúr
válasz fjudors #131710 üzenetére
Óránként kb par 100 métert haladunk. Már itt vagyunk a 4 sávban. Kb 20 autó van előttünk,
Néztük 1 órával érkezés előtt, akkor meg úgy látszott h nem nagyon érte meg volna a kerület, mert nem volt ekkora sor. Már a 8. Órát nyomjuk.
-
föccer
nagyúr
Meg egy óra
-
föccer
nagyúr
válasz Siriusb #131714 üzenetére
Meg egy. Szerb kilépés meg volt. Bulvár hogy 1 center megolik egymast
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Asszem, ezen már túlvagytok, de ilyenkor a kis határátkelőhelyeket szoktam használni, kisebb a sor, nincs se busz, se teherforgalom. Tiszasziget, Ásotthalom, de ugyanez működik Hegyeshalomnál is.
Szerk: ú, bakker!
Egy felnőtt átsétál a határon, gyalogosakat hamar átengedik. Ha van busz, be Szegedre, amíg a sofőr is átvergődik valahogy.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zsolti72837
addikt
Ez a Magyar-Szerb határon mindennapos. Nem jártál sokat arra ezek szerint.
#131716macilaci78: 01:54-kor írta ki a posztot. Akkor csak a Tompa-Kelebia és a Röszke-Horgos autópályai határátkelő jöhetett szóba neki. Ásotthalom és Tiszasziget is zárva van már olyankor.
Hegyeshalom nem hiszem, hogy opció lett volna Szerbia felől.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #131717 üzenetére
Ahogy olvastam, a tiszaszigeti átkelő nyitásakor még Szerbiában vesztegelt. Nameg ennyi idő alatt a hegyeshalmi kitérő is befért volna, ha tud menni.
-
zsolti72837
addikt
válasz macilaci78 #131718 üzenetére
30-40 perc út van a két határátkelő között, én nem mentem volna át az biztos. Tiszaszigeti is be tud halni pont ugyanúgy, mint a másik. Főleg hétvégén amikor óriási a mozgás ezen a határszakaszon.
Hegyeshalmi kitérő belefért volna? Az Ausztria. Miért ment volna arra Röszkéről?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #131716 üzenetére
~10 óra volt a határátlépés. 21 óra felett van a napi futásideje Parláiáról. Most viszem még vissza viszem, tankolás.
Köjkök egészen jól viselték.
Kis határátkelő éjszaka zárva volt, beálltunk a sorba,m hajnali nyitásra meg már nem tudtunk volna átállni, de online adatok azt monták, hogy reggelre ott is 3-5 órákat mutattak.
Kerülőt néztük ~1 órával az érkezés előbb és akkor úgy számoltunk, h 15-30 perccel lettünk volna előrébb, ha minden frankón alakul, annyiért meg nem kerültünk 60-70 km-t.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #131719 üzenetére
10 órát vesztegelt Horgosnál. Szerintem ha ezt előre tudja, 5 óra lefaragásával lehet, elment volna Hegyeshalomig.
föccer: Rendszerint meg szoktam nézni utinform.hu-n, milyen a sor a nagylaki átkelőnél, mikor megyek szüleimhez. Utolsó lehajtójánál szoktam menni, de volt olyan, hogy az utolsó előttitől ez kb 4 órát vett igénybe.
Röszke átkelőn dolgoztam anno, vezetékesen gyakran fel szokták őket hívni, milyen a forgalom. Ha minden igaz, még az ÜTI vezetékes telefonszám, amit elmentettem.
De basszus, 10 órát szobrozni a sorban, éjszaka. Kelebia, Nagylak inkább...
Egyszer Bécsbe menet egy 3-4 órás sort kerültem ki a kishatárátkelőn, bár az is be volt állva, csak 2. alapjáraton tudtam gurulni.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #131721 üzenetére
Police.hu végig azt írta, hogy 2 óra a belépés. Csak kérdés hogy honnan számolta
Zárva voltak, amikor meg beállsz a sorba, onnan nagyjából sehová. Az átkelőhöz meg olyan közl van a visszafordító, amiről, 1: már nem fordulok vissza, 2: addigra a többi átkelő is megtelt.
De a rendőr csaj azért vette a lapot, hogy nem akat félre állítani és kipakoltantni minden csomagot is. Annyit kérdezett, hogy mennyit álltunk. Mondom kb 10 órát. 5 gyerekkel, amiből az egyik 3 éves. Volt kb 12 marha nagy táska, meg fél tucat egyéb csomag.
üdv, föccer
-
zsolti72837
addikt
válasz macilaci78 #131721 üzenetére
További 3 ország határán átmenni mi értelme lett volna Szerbia felől, de most komolyan? Őszintén érdekelne a véleményed. Horgostól Hegyeshalom szerintem nem 5 óra autóval úgy, hogy nem jössz be az országba.
Ahogy föccer is írta, ha beállsz a sorba akkor ott vagy, onnan már nincs visszafordulás. Ha előre tudja föccer kolléga az ötöslottó számokat akkor lehet máshogy ment volna és nem vesztegel a határnál.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz zsolti72837 #131723 üzenetére
3 óra 20 perc
Amúgy ja, ha benne vagy a sorban, akkor onnan nem lehet mozdulni. Ha megpróbálod még a rendőrök is utánad mennek.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #131722 üzenetére
Visszafordító: előre sétálsz, megszólítod az első egyenruhást, napszaknak megfelelően köszönsz:
- Vissza szeretnék fordulni.
Elvileg ezt soron kívül is megteheted. Öcsém az M43-on túlszaladt, a nagylaki átkelőig. Őt egy magyar rendőr kísérte a visszafordítóig soron kívül.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #131723 üzenetére
Ha nem akarod érteni, ne értsd.
Te ültél fel erre a Hegyeshalom felé kerülni vonatra, én csak annyit szántam ebből, hogy Budapestről Bécs felé menet is lehet rövídíteni az állásidőn a kishatárátkelőn.
Engem minden megoldás érdekelt volna a 4. óra megkezdésével, de ha a visszafordulás is lehetetlen küldetés, akkor már minden mindegy.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zsolti72837
addikt
válasz radi8tor #131724 üzenetére
Befelé jött volna az országba nem? Akkor elég nehéz határátlépés nélkül Hegyeshalomig eljutni, de te tudod.
#131726macilaci78: Te írtad Hegyeshalmot vagy én?
Ha befelé jön Horgosról akkor, hogy szerettél volna Hegyeshalomig kerülni? Horvát, Szlovén, Osztrák határ nem? De szólj, ha tévedek.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #131727 üzenetére
Hegyeshalmot arra hoztam fel, hogy ott is sok időt lehet spórolni a kishatárátkelőn, utána már csak a lovat adtam alád.
-
zsolti72837
addikt
válasz macilaci78 #131728 üzenetére
Ha nem ragad be az ember akkor lehet persze, de az a határ a szerbhez képest egyáltalán nem vészes. Szerintem sokan kiegyeznének , ha a szerben csak 2-3 óra lenne a max várakozási idő.
Ugyanúgy Magyar-Osztrák határ csak egy kicsit arrébb. Ágfalva és Somfalva között pl, ha nincs engedélyed nem tudsz átmenni.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
föccer
nagyúr
Hu, kicsit túlpörögtétek ezt a kérdést
Csak simán puffogtam a témában, hogy 5 gyerekkel a hátammögött, 10 órát araszoltam a határon.
üdv, föccer
-
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz FoxiestFox #131731 üzenetére
Egy 9 személyes merci vitóval mentünk.
14,13,12,11 és egy 3,5 éves. Ha jól időzít az ember, akkor alszanak 2 óra körül indultunk vissza, terv szerint hajnali 2-3 között érkeztünk volna haza. Elég fáradtak voltak, ment a chill
üdv, föccer
-
zsolti72837
addikt
válasz föccer #131730 üzenetére
Semmi érdekes nem történt, ne viccelj.
Gyerekek a 10 óra nagy részét végigaludták? Ha volt enni-inni való akkor az átlépésen kívül nem kellett izgulni más miatt.
Sajnos azon a határon mindig IS dugó van.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
félisten
-
Ace owner
addikt
válasz radi8tor #131684 üzenetére
Persze mert már az összes Tesco arufeltolto meg wolt futár bértaxin ül mert itt milliókat lehet keresni naponta...
Lassan csak sárga autót lehet látni a Budapesti forgalomban. Aztán két hét múlva éhen doglunk. Mindig azzal jön mindenki hogy bezzeg a taxisoknak mindent megengednek mert retteg tőlünk a kormány aztán egy engedelyszam korlátozást nem tudtunk bevezettetni 30ev alatt hogy ne boruljon fel teljesen az egyensúly.
Semmi gond a nagy multi cég most is jól jár mert az adocsalo autoberlos, uzembentartos cégek csorgatjak vissza a leadokat csak jöjjön a sok veréb megcsinálni Amerikát.Galaxy Fold 4
-
föccer
nagyúr
válasz FoxiestFox #131734 üzenetére
Ő bírta a legjobban
Nem volt gond, néha kiszáltak, menetközben kicsit több volt a megálló, mint terveztem, de mindegy. Renden volt az a lényeg, csak kicsit fárasztó volt a 22 óráa vezetési idő
-
bul07
nagyúr
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki használja már Repont appot? Minden bevaltas után azonnal visszautalnak, vagy lehet gyűjteni egyenleget és egy összegben kérni?
Live-Die-Respawn
-
blp85
aktív tag
válasz oriic #131740 üzenetére
Beregisztrálsz egy bankszámla számot (én az internetes kártyám számát adtam meg), amikor odamész a regisztrációdhoz tartozó QR kódot beolvasod, utána rakosgatod be a visszaváltós üvegeket, a végén pedig rányomsz a beváltás (azt hiszem az a neve) gombra, és utána (ha normálisan működig az automata) azonnal jóváírják az összeget.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz blp85 #131745 üzenetére
Ja borzalmas látvány valóban.
Kalandjaim a Repont automatákkal 1. rész
Ahogy az is borzalmas volt, mikor végre rászántam magam a leadásra, aztán az automata üzemen kívül volt.
Dobtam is a szelektívbe mindet. Franc essen bele, én többet nem szambázok oda ezekkel.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #131746 üzenetére
Nálunk a kölykök felelősek az elszállításért. Cserébe nem is látunk semmit a pénzből az ő számlájuk van regisztrálva.
-
blp85
aktív tag
válasz radi8tor #131746 üzenetére
Hát én is félve szoktam az automata elé járulni, bár általában a nagybevásárláshoz kocsit használok, akkor meg nem baj, ha üzemen kívül, de volt olyan, hogy gyalog voltam és kettőből egy sem működött, vagy nem működött a számlára utalás (bár akkor adott ki papírt, amit a boltban levásároltam).
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest