Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy ínyencségem, topiclakóknak 17.000:
Zoom GCE-3 Guitar Lab Circuit Emulator audio interface (a Zoom elektromos / basszus / akusztikus gitár multieffekteket emulálni képes zsebkütyü).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Sziasztok! Bár már lejárt a hirdetés, de még aktuális, Zuglóból (Örstől nem messze) elvihető ingyen egy nagyon dekoratív kenyérpirító, melynek letört a lenyomófüle, ezen kívül teljesen jól funkcionált, jól néz ki, viszont fogalmam sincs hogy a törött műanyag fül mivel lenne javítható/pótolható így már vettünk újat.
https://hardverapro.hu/apro/russell_hobbs_legacy_floral_kenyerpirito/friss.html
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Takarítok (valószínűleg lesz part 2 is):
Sun Actinon MC Zoom 35-70mm macro objektív Minolta MD csatlakozással (ingyen)Szép állapotú Zenit 12XP + Helios 44M-4 58mm F/2 (M42) + Zykkor(?) MC Auto Zoom 70-210mm F/3.9 (M42)
Kamera / fényképezőgép 3D fa puzzle
Stormred Fitness kesztyű S méret (2 pár is van)
-
Synology DS120j NAS + WD Purple 2TB (WD20PURZ) HDD
Bár a hirdetésben azt írtam (és igaz) hogy az aktuális állapotát tükrözi az ár (ami = hibátlan, 100%-os HDD, a NAS alig láthatóan picit megsárgult az ablak melletti polcon, illetve mégiscsak szinte 0-24 mennek 4 éve, és már nincs rájuk bolti gari), topicra hivatkozva legyen 30k.
-
Sziasztok!
Budapesten belül bárhol, van pékség ahol lehet igazán jó burgerzsemlét kapni? I mean, normális méretű, nyeljen el 2*15 deka húspogit és a körítést, foszlós, puha, megfelelően zsíros (vajas vagy akár hájas) tésztájú? Nincs most időm/lehetőség sajáttal kísérletezni.
-
válasz fjudors #130479 üzenetére
Köszi Kiderült, hogy nekem van igazam, nem a 8.00-22.00 közti zónában parkoltam... hanem a 8.00-20.00 köztiben De akkor is rohaggyakmeg szerintem azt láttam, az automata már hatkor azt írta "elővétel", azért nem is kaptam elő a telefonom már hogy parkolást indítsak... mindegy, 6000 forintos lecke volt.
-
Sziasztok!
Mint nyóckerben abszolút nem ismerős, szeretnék eligazodni a parkolás sűrűjében, de egy full értelmetlen (hivatalos?) weboldalon kívül semmi értelmes infót nem találtam, a 48x újratömörített 200x300 jpg-k meg nem segítenek értelmezni a 19 utcanév által határolt területeket. Van erre valami (akár közösségi) térkép, vagy ahol beírom a konkrét címet és kidobja hogy ott meddig kell jegyet venni?
Röviden: meg****tak de nekem nem tetszik a dolog (rohantam 17:58-kor és megesküdtem volna hogy egyrészt a legtöbb helyen hatig van arra is parkolás, illetve egy automata mellett álltam ahol 99.999% hogy futtomban azt olvastam 17:59-kor hogy elővétel, így ignoráltam, majd 21:10-kor visszaérve ott volt a mikuláscsomag...). Nyilván még hétköznap volt ez.
[ Szerkesztve ]
-
válasz macilaci78 #130450 üzenetére
Hát már én is a 25k majdnem duplájáért vettem 2019-ben (most néztem meg, 40-ért ment).
Mondjuk azt hiszem kb. pont pár héttel azután vagy azelőtt vettem, hogy 25-ért adták
De most hogy a 80 az új 40, remélem a 45 még elmegy 25-nek. Vagy mi
-
IKEA Markus szék, Vissle sötétszürke, topic ár 45.000 (bótba most 80), illetve Bp. ingyen viszem a topicra hivatkozva (de akkor nem gondolod ám meg magad ).
-
-
Sziasztok!
Egy kósza gondolattól vezérelve feldobtam HA-ra az autónkat (nem mondom hogy nem szaladgál belőle minden sarkon, mert mióta megvan, végtelen ilyen színűt láttam ). TDCi lévén meghálálja a hozzánk hasonló "mamához járós" használatot a 150-200km-es utakon 5, vegyesen/városban is kb. 6 l-es fogyasztásával (klímával!). Minden tudnivaló a hirdetésben.
A hirdetésben leírtakat tartom (min. 2 év / 25 pozitív értékelés, vagy ilyen user ajánlásával állok szóba bárkivel). Érdeklődni első körben kizárólag privátban.
-
Sziasztok! Van egy ilyen lámpám, ami nőknek nagyon tetszik, majdnem kinyírtak amikor beállítottam egy új lámpával, csak ez a huszonegykét m2-es nappalit nem igazán világítja be (nem azért, 6 évig jó volt a célnak, tehát nem volt sötét barlang vagy ilyesmi), és 5x20W halogén megy csak bele (vagy én nem próbáltam jó LED égőket, de nem működött velük). Szóval közepesen rezsicsökkentett lámpa csak. Viszont nálam már csere miatt felesleges, ha valaki mond értelmes ajánlatot (mégiscsak 50k volt újonnan), megegyezhetünk szinte bármiben.
-
Szokásos féléves Xiaomi szűrőcsere után a lerúgott szűrők (amiket ha nem lenne szaga, ránézésre újként is adhatnék, mert havonta cserélt plusz vászonnal a nagyja port megfogtam már előtte), hobbira, ipari DIY célra, porleválasztóhoz (ilyeneket szoktak mondani akik el szokták vinni ) ingyen elvihetők
-
Sziasztok!
Keresek jelképes összegért/sörért/csokiért elvihető maradék (de használható, nem lopott, szeretett, kihasználtság miatt stb.) kültéri, fagyálló csemperagasztót kb. 0.3 m2-re, valamint 1.5m2-re elég homlokzati festéket (ha lehet még válogatni is, fehér színben Elég hülyén nézne ki pl. egy téglapiros négyzetméter folt a fehér teraszon). Csak ezért nem vennék egy zsák ragasztót és egy doboz festéket.
-
Eladó 8 elemes magyar, kézműves, organikus, vegán, diétás babakarám
Alkuról beszélhetünk ha innen viszi valaki.
-
válasz Nikaré #128103 üzenetére
Hát ugye még most kifutó LTP-k, családosok támogatásai miatt nem elhanyagolható aki most számlát kérne, nálunk csak a házban is folyamatosan megy 1-2 felújítás mindig, költöznek befelé a gyerekekkel a családok. Nekik pl. biztos kell számla. A számlán ugye ehhez kapcsolódó tevékenységnek kell szerepelni mert a bankok/kormányhivatal kéri, ahhoz meg hogy ez szerepelhessen, kell a végzettség.
Persze van az a célközönség aki könnyen egymásra talál a számlakéréstől visítva szublimáló melóssal
-
válasz macilaci78 #128095 üzenetére
Hát ugye egy vállalkozásnak (tökmindegy hogy KATA szerint adózó vagy nem, jajj de kavarodott ez a fejekben hogy KATA = vállalkozó ) ha olyan tevékenységet csinál ami végzettséghez kötött (hideg/melegburkoló, asztalos, vagy régebben a fotózás amiről tudok stb.) akkor ahhoz hogy felvehesse tevékenységként (=számlát adhasson a munkáról) kell lennie valami papírjának róla (OKJ vagy szakmunkás).
Na és itt jön a kivéve, pl. a fotózásnál ugye hirtelen mindenki riportfotós lett mert ahhoz nem kellett OKJ, és amikor kérdezték az esküvőn, hát ő csak képriportot készít Állítólag persze volt akit megbüntettek a végzettség hiánya miatt, gondolom legalább annyi fotóst, mint ahányat azért büntettek mert egyáltalán nem adott számlát...
Na csak ilyenre gondoltam én is hogy esetleg lehet-e számlázni "ezermester" vagy hasonló címszóval ezeket az apró szüttyögő munkákat, de akkor ez jelenleg nem ismert, OK
[ Szerkesztve ]
-
válasz macilaci78 #128090 üzenetére
Számlát vajon ad vagy schwarzban tolja? (nem genyóságból, tényleg érdekelne, itt a lakótelepen is rengeteg ilyen apró-cseprő meló lenne, mini fürdők burkolása, laminált lerakás, konyhabútor összelegózás stb. Több mint jövedelemkiegészítés módon meg lehetne élni már azzal a tapasztalattal amit az elmúlt hat évben szereztem saját és szülők lakásán, csak ugye kb. hogy felvegyek valami hasonló tevékenységet, ahhoz mindhez végzettség kell, aztán hiába tudom hogy úgyse nézi senki (főleg hogy nincs mit, amikor 99% úgyse kérne számlát ), de szeretek nyugodtan aludni).
[ Szerkesztve ]
-
-
Eladó CM HAF XB EVO HBR atom masszív, fekvő tálcás, szellőzésben verhetetlen, kiválóan és praktikusan szerelhető gépház, plusz kiegészítőkkel, BQ ventikkel. Topikból referálva 33.000
[ Szerkesztve ]
-
-
Najóvanakkor, ingyen vihető mert nem fér: 2 x Hankook Winter I*Cept RS2 W452 205/55 R16 91T téligumi
Hirdetés szerinti feltételekkel (csak 90% feletti pozitív (legalább összesen 5) értékeléssel, minimum 2 éve HA/PH tagnak)."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Ingyen elvihető illetve nem ingyen elvihető:
Ingyen elvihetők
Philips Series 2000 HU4801/01 Nanocloud párásító + ajándék betét (topik referenciával 12.000, száraz lakásban megváltás ezekben a hónapokban)
2 x Hankook Winter I*Cept RS2 W452 205/55 R16 91T téligumi (topikref 12.000 a kettő együtt)"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
válasz updog #124474 üzenetére
Megválaszolt hsz.-ben lévő dolgok még mindig ingyen keresik gazdájukat, plusz eladó a topicra hivatkozva 12.000-ért egy Philips Series 2000 HU4801/01 Nanocloud párásító + ajándék (párásító!)betét
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Ingyen elvihető egy Logitech S200 2.1 hangfal "fellelt állapotban" . Működik, szól, nem lopott, viszont kicsit kontaktos a mélyládából a kicsi felé menő kábel, kikapcsolt állapotban is pislákol a power led (és néha megszólal a hangfal is ).
Ingyen elvihető egy Asus K01A tablet (leírás). Akksija erősen cserés, de 1-2 óra képernyőidő megvan még. Nem egy erőmű, hobbiprojektnek, türelmes nagyinak 480p-ben youtubeozni még talán jó. Kábel, tok, töltő nincs.
Csak címen átvehető (Örstől 2 megállónyira).
[ Szerkesztve ]
-
Vegyetek Varta 72Ah (680A) akksit 15.000-ért. Röviden: valószínűleg le akartak húzni a szervizben, kaptam tőlük másik akksit az autóba, de ezt is visszakértem, mert még bőven garanciális, és kiderült a forgalmazóhoz visszavíve, hogy semmi baja, de már nem szereltetem át újra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz updog #123497 üzenetére
Szóval akkor még egyszer (grrr haveer)... eladó Cooler Master HAF XB EVO gépház (ami a képen bele van rakva, csak illusztráció, hogy minden belefér IS). 25k, alkuképes, de csúnyán fogok nézni közben..
Garis 2022 augusztusig. Zugló / Örs mellől / vihető (hölgyek hozzanak egy markos embert, nettó 8.2 kiló a cucc). 2 darab 140mm-es BQ ventit adok bele pluszban, dobozával, papírjaival, szeretettel, 1-2 csavarfej kopásán és néhány, a sarkokból kivakarhatatlan porcicán kívül kb. nem is látszik rajta hogy használtam.
[ Szerkesztve ]
-
<nevermind, haver lecsapott rá>
[ Szerkesztve ]
-
Vegyetek útvonalválasztót (Asus RT-AC65P). Gaming (bár csak B, RG az nincs), kétsávos, meg minden. A kutyám neve pedig alku, és hallgat a nevére. Egy kicsit.
-
Olcsó és ingyen cuccok amiktől nem férek már el. Minél többet viszel annál olcsóbb és ingyenebbek lesznek.
JA hogy miért akarok 10-nél több képet feltenni a hirdetéshez Privátban küldök bármiről.
[ Szerkesztve ]
-
Vinyók, hordozni, filmeknek, sorozatoknak, frizbizni, stb. 5000/darab vagy megegyezés szerint.
-
-
Köszi a tippeket mindenkinek, (#121916) radi8tor utánanézek
(#121915) darvinya érdekes cucc, ha valahol lehetne bérelni kipróbálnám, és persze, az egészség sose drága, de ~100k-t kiadni egy ilyenre...
(#121917) macilaci78 az ötlet nem rossz, annyira nem, hogy én is csináltam már több hetes vérnyomásnaplót, mikor legutóbb be akartam szólni a doktor bácsinak emiatt
Na erre jött a válasz hogy lássa uram, milyen szépen belőtte a medikáció az értékeket, azért ilyen szép (meg ugye rögtön böködte a papíron hogy három hét alatt (reggel-este mérve) majdnem öt (hűűűha) helyen százhuszonhétperkilencvenhárom, az már határérték felett van!!44ngéy! Csoda hogy nem emeltünk dózist emiatt).
Arra mondjuk kíváncsi leszek (most már csakazértis kipróbálom, jó ötlet) hogy ettől felspanolva, és kétszer mérve a vérnyomást az orvosi rendelőben, na akkor mennyit fog mutatni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz rushty #121913 üzenetére
"A 24 órást nem lehet megszokni?"
Kb. mintha 35 éve tériszonyod lenne és azt kérdeznék tőled, hogy jó-jó, de nem lehet megszokni?
15 percenként ráfeszül valami a karomra, idegesítően berreg, ráadásul belémsulykolták hogy (mint egy rendes vérnyomásmérésnél) azonnal hagyjak abba mindent amit csinálok és maradjak veszteg amíg mér. Szerintem ehhez nem kell még indokolatlanul fosni sem az orvosi eszközöktől, ez simán rohadt idegesítő
(#121912) pjen kontroll nélkül azért nem akarom abbahagyni a három éve minden nap szedett gyógyszereket.
Sőt, ha mondjuk egy független kardiológus is megcsinálja ugyanúgy pl. a szívUH-t és a terheléses EKG-t és ő is azt mondja, hogy szerinte is szedjem tovább, akkor elfogadom, szedem. De egyelőre úgy érzem hogy simán figyelmen kívül hagyták, hogy a fejemben is van baj
-
Sziasztok!
Tudtok "normális" kardiológust Bp.-en (nyilván főleg magán játszik)?
Az ok egyszerű: sztk-s kardiológus felírt egy csomó vérnyomáscsökkentőt pár éve, majd ezt megkérdőjelezve elmentem magánhoz, aki nem akarta felülbírálni az sztk-s és a háziorvosom véleményét. Egy dolgot nem vett egyik se figyelembe: hogy masszív fehérköpeny-szindrómám van, és rohadtul feszélyez, ha orvos méri, vagy ha ilyen szütyők mint pl a 24 órás mérő rám van aggatva.
Saját magamnak mérve ~12[1-9] - [89]0 szokott lenni (hiába lobogtattam nekik), az lehet jogos hogy a 120/80 a who standard, előszeretettel fel is emlegetik hogy onnantól magasvérnyomás-betegség, de kb. az életmódomhoz, súlyomhoz stb. képest ez tökéletesen illik, sőt, csoda, de fixen ezen a határon belül marad. Erre az volt a válasz, hogy "na akkor jól beállítottuk a gyógyszerrel" - igen, csak előtte is pont ennyi volt.... ez így mindkét esetben ment a /dev/null-ba mint információ.
[ Szerkesztve ]
-
Linkelek már egy hirdetést ha szabad Ableton Live 9.7 Intro licensz Topicot hivatkozva 12.000
Sőt, ha már ki volt emelve hogy lehet, kérek szállításban is segítséget: Budapest - Eger vonalon szeretnék elvitetni egy kanapét a.s.a.p. (200x90x90 befoglaló méret összecsukva, de szét is szedhető).
-
Sziasztok!
Van egy eladó kanapéágyunk, kicsit recseg szétnyitva, legalábbis ha mocorog rajta az ember (az én ötletem az, ami természetesen nekem jutott először eszembe, hogy pl.
lécekkelOBI sarokvasakkal megcsavarozva ez fixálható, de ne én csesszem már szét eladás előtt), szép állapotú, szeretett, nem lopott, megvigyázott, kihasználtság miatt eladó. Örs mellett megnézhező, topicra hivatkozva -5000.[ Szerkesztve ]
-
Bakker milyen durva, ma az Örs-IKEAban egyszer csak egy jó kedélyű de hallhatóan előre felvett / gépi hang bemondta hogy "kód 1000", és valahogy olyan hátborzongató volt, mint kiderült, nem megalapozatlanul, 1-2 perc múlva a feszültnek tűnő de határozott és kedves dolgozók nyitották a vészkijáratokat és kitessékeltek minket. Ez alapján "it's basically saying "hey there's an emergency that may require evacuation, be ready to get everyone out." bármi lehetett, de bármilyen belsős infót szívesen fogadok
-
IKEA Skarsta (kézzel) állítható magasságú asztalt keresek megvételre, vagy olyasvalakit akinek van foglalt időpontja IKEA kiszállításra és hozzá tudná csapni a megrendeléshez.
-
Ha valakinek szüksége van egy jól működő képcsöves tvre (retro tv játék, c64, megszokás miatt pl.), ingyen elvihető, ha 1-2 napon belül xiv.-ből el tudja vinni a jelentkező. 50 centis Orion, távirányítóval. Set top boxszal megy DVB-T/C, nyilván nem a legélvezhetőbb méretben. Mono RCA elől, fejhallgató, scart, antenna csatlakozókkal.
-
-
válasz updog #119558 üzenetére
Ingyen (jelképes valamit elfogadok de nem feltétel) elvihető egy Eachine H8 Mini drón. Valószínűleg én vagyok béna, mert többnyire összevissza kacsáztam vele, de sikerült már jól is repülni, valszeg ha megbújnám a manualt hogy mit és hogyan kalibráljak, még jó is lehetne. Viszont időm/kedvem az megszűnt hogy ezzel szórakozzak.
XIII Árpád híd metrónál munkaidőben."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Esélytelenek nyugalmával kérdem, valaki látott valamelyik Aldiban még párátlanítógépet? Múlt héten volt akciós ha jól emlékszem.
Ugyanitt eladó:
- AMD Wraith Prism RGB procihűtő 6000,
- picit karcos Mi Band 3 2000,
- cipzárat nagyon ritkán elengedő és kicsit szakadt pántvédős Dörr Action Black No 5 fotóstáska 1000 forintos topicárakon.[ Szerkesztve ]
-
Van egy eladó Ryzen 1600x alapú konfigom ssd és vga nélkül, gamer, nyilván, főleg ha belerak az ember egy 1080Ti-t (vicc nélkül, elvileg kihajcsa'). Sok gari van benne mindenre, OC-t elvileg jól tűri, nálam alapon ment a memórián kívül minden. Alku kötelező.
-
Sziasztok!
Van egy bundleből kimaradt, megkímélt állapotú Bitdefender Internet Security Pro 2020 licenszem (1 PC 6 hónapra) ingyen, első jelentkezőnek.
+Még mindig egy szeretett Mi Band 3, icipicit karcos 1-2 helyen, de tökéletesen működik, alkuról is beszélhetünk mert nem tartogatni akarom."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Vegyetek régi, de jó monitort, és/vagy Mi Band 3-t. Black Friday kedvezményt is adok igény esetén.
-
Négyes metrón szoktak útközben is ellenőrök/szekusok lenni? Két ilyen félkatonai takarítóegyenruhás fazon (ha látná valaki ugyanez jutna eszébe ) grasszál fel-alá a Keleti óta a vagonban.
[ Szerkesztve ]
-
Vegyetek párásítót jó áron, garisan.
(fűtési szezonban két fajta ember van: akinél olyan száraz a levegő (tipikus panel) mint nálam, és ahonnan zsákkal kell kihordani a párát, na én most az első típusú embereket próbáltam megszólítani ). 20 m2-es szobát simán pár óra alatt feldobja 30->60%-ra és onnantól szintentartja (azért csodák nincsenek, ilyenkor elszlopál egy tartálynyi vizet nagyon gyorsan, és sokszor után kell tölteni, de tudtommal a vizet a semmiből teremtő párásítót még más se találta fel)
Csak azért adom el mert Xiaomit vettem helyette, az ugyanis belemegy a Mi Home-ba a többi érzékelő / légtisztítő / robotporszívó stb. közé
-
válasz DeFranco #118993 üzenetére
Pszt!
Amúgy annyit írtam hogy nagyjából (/legrosszabb esetben) egál az út, de átlagosan pont jobban jönne ki az autó időben IS, a kényelemről nem is beszélve. Amúgy még mindig BKV párti vagyok és ez azóta sem változott, eleve elvetélt hülyeség volt amit írtam.
Akkor vannak a leírthoz hasonló hülye ötleteim amikor nagyon fel**** a BKV és épp akkor fel voltam ****va, amiben pl. része szokott lenni ennek az idióta korlátozásnak is (mivel minden nap kétszer végig kell sz**nom). Beidézném azt is hogy kisebb afrikai országok GDP-jének megfelelő összeget toltam a BKV/Kfőnökeinekzsebébe az elmúlt 15 évben kihagyás nélkül, szerintem teljesen jogosan üthetném az asztalt náluk hogy esetleg sürgessék már meg azt a vizsgálatot, amin ez a fäßschäg múlik(#118994) Mr.Csizmás: OK, szóval most már förevör.
-
"a felszíni szakaszon (Stadion-Pillangó-Örs) erősen sebességkorlátos pár éve, de még így is egész élhető."
Ne idegesíjjé' Amióta van a korlátozás, kiszámoltam hogy ha csak 2 perccel lassabb oda, meg vissza is, és az összes munkanap 80%-án végigszüttyögtem (mert kb. így is van), akkor a "pár év" alatt 3-4 embernapnyi időt b***tt el nekem a BKV csak amiatt hogy nem oldották fel azt a nyomorult sebességkorlátozást.
Ezt ha felszorozzuk a vonalat rendszeresen használók számával, és csak egy 1000 forintos órabérrel... okoztak egy kis kárt, mondjuk úgy.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sempronius89 #118971 üzenetére
Az is kérdés, hogy van-e valaki aki vár haza az albiba. Ha nincs, és belátható időn belül nem lesz, szerintem simán vállalható inkább a hosszabb utazás, ami alatt olvasgathatsz, tutorialokat nézegethetsz a buszon stb. (nyilván azt szokott az ember )
Amúgy persze én ajánlom a XIV-t, nagyon nagy összefüggő durva területek nincsenek, a Hungária mentén és onnan pár utcával kifelé vannak sötétebb foltok. Az áthaladó buszokon (pl. a 7-es buszcsalád ami a nyócat köti össze a tizenöttel) meg az 1-es villamoson azért szoktak ülni érdekes arcok )
De ~10 éve ide járok haza, sose volt problémám, a közlekedés és az infrastruktúra is jó (pl. kórház, bevásárlás).Gyors keresés alapján szerintem a megadott paraméterekkel is lenne azért nem annyira pusztulat albi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Golyo69 #118961 üzenetére
"Budapest minden ingyen" fb-csoportban mire begépelik ketten hogy "ez meg van?", már öten ott álnak majd az ajtóban hogy vinnék Viccet félretéve, többnyire jól lehet szelektálni a jelentkezők között, csak egyértelműsítsd hogy van-e feltétele hogy kinek adod, ki szállítja el, tudsz-e segíteni, milyen gyorsan jöjjenek érte, stb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz darvinya #118957 üzenetére
[kép] A fekete ment beléje, csak rövid (- ha a távtartót is a konzol alá rakom, márpedig kell, mert még a derékszögű HDMI se fér el, ha közvetlen csak a tv hátára csavarozom a tartót).
A legkisebb csavar amit adtak a konzolhoz for scale.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #118944 üzenetére
"a konzolhoz adtak három tucat különböző csavar, abból egyik se jó..." Ezt pontosítanám azzal, hogy a konzolhoz nem adtak sokat, de egy másikból maradt egy csomó.
Egy másik 32"-s JVC adatlapján M4-est írnak ugyanígy 200x100-as mounttal, gyanítom nagyjából ez lesz a valós, nagyon kis buta likak vannak a tv hátulján VESA mount címén (mondjuk tényleg nettó 4.5 kiló a tv, csak elbírja majd 4 ilyen csavar).
[ Szerkesztve ]
-
Köszi mindenkinek, ennyiből valahogy összehozom.
Gratulálok amúgy a JVC-nek, értem én hogy ilyen 4 kiló az egész 32" tv, de emiatt miért kellett ilyen hangyaf***ni rögzítéseket rakni rá... de legalább a manualban is az van hogy "a pontos VESA adatokért tekintse meg a kiegészítő oldalakat". Nincsenek kiegészítő oldalak
-
Sziasztok, csavarboltot keresek ahol egy JVC tv-hez VESA mountba való csavart tudok venni (próba-szerencse alapon több fajtát is, mert a manualban semmilyen infó nincs erről, amit a konzolhoz adtak három tucat különböző csavar, abból egyik se jó...) Preferáltan 13-14ker. de igazából nem válogatok mert sürgős.
-
Sziasztok!
Hajas fejbőrről szeretnék eltávolíttatni egy babszem méretű, gyerekkorom óta ott lévő szemölcsöt. Tudtok ajánlani megbízható és szépen dolgozó magánorvost? (anyagiak épeszű kereten belül nem számítanak, mondjuk a teljes processzt az első vizsgálattól az utolsó kontrollig azért szeretném 100-150e alatt megúszni).
-
Ha valaki véletlenül eggyel több Markust vett akciósan mostanság az IKEÁban, az akciós és az eredeti között egy mindkettőnknek előnyös áron átvenném.
-
Lenne egy Zalman Z3 szép állapotú ATX házam eladó (szeretett, nem lopott). Ajtótámasznak, macskaháznak, számítógép tárolására is kiválóan alkalmas, alku a topicra hivatkozva belefér, nem árulni akarom hanem eladni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz DeFranco #118420 üzenetére
No problem, pont azért keresek kétségbeesetten, mert így van ahogy mondod, és félek hogy hamvába holt próbálkozás Egy kolléga amúgy lakik a szomszéd utcában, de mivel relatíve kötetlen a munkarend, öt napból négyszer tutira órák telnek el a kettőnk indulása és érkezése között is...
-
válasz DeFranco #118417 üzenetére
3 éve tömegközlekedek ezen az útvonalon, nyilván eddig is túléltem, gyanús hogy ezután is így lesz Egy próbát megér, magamban zicher hogy nem fogok továbbra sem rendszeresen autózni, most heti max 1x szoktam, ha mennem kell valami cuccért meló után, vagy asszony befog vásárolni. Nincs bajom a tömegközlekedéssel, kiváló tutorialokat meg sorozatokat lehet nézni közben. Télen meg főleg eü. maszkban közlekedek, így általában (legalábbis a környékemen ) nincs zsúfoltság sem
Csak ugye én bentebb lakom a Füredin, úgyhogy <séta - busz - Örsön keresztül séta - metró (Pillangó utcáig gyök2-vel, mióta korlátozva van, kb. 3 teljes embernapot kiszámlázhatnék emiatt, aminek nem biztos hogy nemzetközi IT-s bérrel számolva örülnének) - séta - villamos - Váci út két metrómegálló között félúton lévő irodaház> kör megtevéséhez hiába ideális a tömegközlekedés, napi 50 perc oda, meg vissza is, így azért néha megremeg a kezem a slusszkulcs felé amikor reggel induláskor leakasztom a lakáskulcsot Az ideg inkább a tömegközlekedés résztvevőitől (néha az utasok, néha a provider miatt) szokott kitörni, az autós közlekedésben az a perverzióm, hogy a nagyon életszerűtlen és veszélyes helyzeteket kivéve simán csak betartom a KRESZ-t és röhögök, hogyan kapnak agyvérzést mások, szóval nekem ez szórakozás
Mindemellett hozzátenném hogy 2004-ben kerültem fel egyetemre, azóta eddig egyetlen egy olyan nap(!) volt amikor nem volt érvényes, utazásra jogosító bérletem (pontosan emlékszem hogy aznap lebuktam ) , szóval abszolút nem vagyok BKV/K-ellenes.
[ Szerkesztve ]
-
"BKK-ra gondoltál már?"
Gondoltam, azért járnék inkább autóval
Többnyire busz-metró-villamossal közlekedek, magamban autózni nem is éri meg, és bunkóság is.
Az út ugyanúgy 40-50 perc mindkettővel, de az autó jóval kényelmesebb, nem kell a hideg - buszonleizzadok - hideg - lépcsőzök - metrónisleizzadok - futok - villamosonmégjobbanleizzadok - hidegbenizzadtan10percséta köröket túlélni (két hete jött be igazán az ősz, és máris összeszedtem egy jó kis torokgyulladást), és mondjuk rajtam kívül még két utassal már helyrebillenne az egyensúly.
-
Szeretnék bűntudatot enyhíteni hogy autózok, és utastársakat keresnék hétköznap reggel 8 körüli oda-, és 17.00 körüli visszautakra Örs - Árpád híd útvonalon.
Blablacaron nem találtam olyan hirdetést (se keres se kínál oldalon) ami erre illeszkedik, feltételezem nincs nagyon rá igény, Oszkáron konkrétan nem is sikerült ennyire leszűkíteni az utakat, gondolom főleg nem városon belüli utakra találták ki.
Hol keresgéljek még? (fb csoportok, oldalak stb.).
[ Szerkesztve ]
-
Tud valaki vízvágással foglalkozó céget ahova bemehetek magánszemélyként? Egy régi fényképezőgépet szeretnék dekorációs céllal kettényesetni.
-
válasz bitpork #118252 üzenetére
Nincs Xiaomi home áruház még Európában sem És az egyetlen hivatalos Xiaomi bolt a Lurdys.
-
Sziasztok!
Tud valaki megbízható elektronikaihulladék-leadót? FKF ilyen szempontból korrekt? (És mennyire nehezítik meg a dolgot?)
Mert amúgy a Pólusban van ilyen konténer, kisebb cuccokat vittem már oda, de ott sincs kiírva, hogy amúgy esténként nem borítják be az egészet a Dunába... Ikeában nincs kifejezetten ilyen, csak izzó, elem, stb. Van most alaplapom, telefon, akksi, stb. amiket még ingyenesbe se raknék fel mert tudom hogy nem lehet vele mit kezdeni.
-
Ha valakinek pont HDMI --> VGA aktív (betápos, pl. USB-ről elmegy) átalakítóra van szüksége ami hangot is tud, 750 JMF-ért van egy eladó (4$ volt, úgyhogy!), usb és jack kábellel együtt adom nyilván.
[ Szerkesztve ]
-
Megint ingyen vihető minden, lehet barkácsolni kishibás 2.1 hangfalat, nosztalgiázni 4/3-os cuccokkal, hobbiautót építeni, satöbbi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Minden és még két dolog elvihető ingyen, ennél olcsóbb már nem lesz.
Ugyanitt ha valaki tud javasolni olyan pc-bontót vagy számtekboltot ahova ezeket be tudom vinni hogy adják ők oda valakinek, az is jó.
-
-
WTF Zuglóban olyan szag van az Örstől a Fogarasiig (egyelőre idáig jöttem el) mintha felborult volna egy gyrosszállító....
Áh. Sz*r ügy.
[ Szerkesztve ]
-
Málnás Raffaellot látott még manapság valaki valahol? Több helyen is néztem, voltdemostpontnincs mindenhol. Pluszpontért 13-14. kerületben.
-
Ha valakit érdekel, ingyen elvihető Bp. Váci út (Árpád hídtól nem messze) egy TP-Link WR741ND router.
Legutóbb (kb. tavalyig) még tökéletesen kiszolgált egy kislakást 100Mb Digi nettel (1 PC 1 laptop 2 telefon). Most bedugtam, villog, kinti netre kötni nem volt kedvem, de gondolom még menne.
[ Szerkesztve ]
-
Eladó egy sosem használt, eredeti Ford C-Max Isofix sablon+műanyag elem (tehát azokba az autókba (2003-2010 C-Max modellek), amikben be van építve az Isofix, de a kárpitot ki kell vágni és a műanyag elemet be kell pattintani hogy hozzáférhető legyen).
8000 és még alkudni is lehet. Legfeljebb annyiért nem adom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz macilaci78 #117111 üzenetére
Majd próbálom átkattintani az agyam Úgy látom itt nem lesz sablonok alapján kommunikálás
Ja, Rammstein, Toten hosen, Ärzte, Megaherz bekészítve .
Legalább nosztalgiázok, már gyötörnek is a gyerekkoromból a német Viváról beugró pillanatképek Lämmermannel meg Mola Adebisivel.
-
válasz macilaci78 #117089 üzenetére
Sajnos nem igazán tudok beseggelni dolgokat, vagy meg kell értenem valamit mélységében, vagy bekamuzom De egyelőre itt pont egyik sem játszik.
A magolást meg a nyelvtanban eleveszést akarnám elkerülni, de annyira utálatos ez a nyelv, hogy valószínűleg nem lesz más választásom, mert néha még ők sem értik meg egymást (legutóbb egy rossz előljárószó volt a szövegben, egészen nem mindegy hogy 160G helyre csökkentjük a diszket, vagy 160G helyet veszünk el... na amit írtak, az pont az ellenkezője volt annak, amit szerettek volna). Abszolút csak a szakmában és az ehhez kapcsolódó adminisztációt érintő kommunikációban szeretnék erősíteni.Angolból felsőfokom van, nem tartom magam hülyének (sokakkal ellentétben ), először ~20 éve próbáltak németre tanítani (és azóta is sokszor), 8 éve német cég leányánál dolgozok, de ott leragadtam, hogy nem sikerült megtanulnom/megértenem/megjegyeznem a derdídaszt, annyira képtelen ráálni az agyam
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Van valakinek német ismerőse, aki Budapesten elérhető heti 1-2 órára, hogy casual németet tanítson (angolul vagy akár magyarul is)? (nem akarok nyelvvizsgázni vagy ilyesmi, az angolból kevésbé penge német kollégákkal szeretném megértetni magam viszonylag egyértelműen, arra kéne kicsit felturbózni a lassan 8 éve rám ragadó passzív némettudásomat (értsd: ha küldenek egy mailt akkor azt már translate nélkül többnyire megértem, és simán volt már hogy németül dumáltak hozzám, én angolul válaszoltam, és így tökéletesen le tudtunk folytatni egy beszélgetést mintha egy nyelven beszéltünk volna Cserébe megszólalni csak úgy tudok hogy az angol és/vagy a magyar nyelvtan alapján egymás után rakok németnek hangzó szavakat, na ezen kéne változtatni.)).
-
Sziasztok!
XIV ker (Örs mellől) ingyen elvihető egy három fiókos íróasztal. A lapja IKEÁ-ból lett pótolva, ezért néz ki így, illetve a hátsó lyukak pedig egy házi monitortartó polcot fogtak, ami már nincs rajta. A rendes napi használatot nem befolyásolják.
-
válasz updog #116731 üzenetére
Bocs a dupláért, de lett még 1-2 eladó cucc:
Moto G5 (3 giga RAM-os verzió)
Tamron 17-50 2.8 nem stabis, Nikonra"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
-
Eladó Nikon 24-120mm f/4G ED VR IF VBK
Aki megtalálja a kakukktojást a nevében, alkudhat is.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Ingyen felajánlanám a következő PC játékokat (eredeti, dobozos CD / DVD-k):
Black & White (elég régi, de szerintem még olvasható a CD, óvva volt)
Fable: The Lost Chapters
C&C The First Decade
NFS: Hot Pursuit (itt van egy megjegyzés: előző gépemen még volt optikai meghajtó, de Originen is meglett a játék valami promócióban. Itt összekadt a kettő, és az Originos azóta nem indul el. Cserébe már nincs optikai meghajtóm, így nem tudom kipróbálni, engedi-e telepíteni és futtatni ezt a változatot. Így lehet hogy lesz egy teljes értékű dobozos NFS-ed, lehet hogy csak egy papírnehezék).Nem kérek se sört, se csokit, csak azt hogy péntek délutánig megbízhatóan jöjjön el értük valaki(k) az Árpád híd metrótól 600 méterre 8-17.00 között.
[ Szerkesztve ]
-
Anyák napjára, gyereknek, nagymamának, kutyának rágcsálni: Eladó Nikon D7200, mint az új, alku ér.
-
Lomtalanítok. Ha bármi kell, nézz be, az is eladó (fourthirds cuccok, generic fotós cuccok (CPL szűrő, vakura minisoftbox), retro hardver, fogaskerékszett...)
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mercutio_ #114934 üzenetére
Természetesen '90-es években felnőtt, harmincas úriember családapa cimboráimmal ülnénk ki, esetleg a családokat is vinnénk, néhány pluszminusz hat gyerek, ráadásul mi csak jó zenéket szeretünk hallgatni, mi a probléma?
-
Pécel / Isaszeg közötti Öreghegy részt ismeri valaki?
Ilyen nyársalós-bográcsolós, havi egy-egy estére sörözve kiülök naplementét nézni-jellegű olcsó kis telket keresgélek, csak nem érezném jól magam, ha éjszaka mondjuk a szomszédban fűrészelne a darabolós gyilkos, közben vonyítanak a kóbor kutyák / medvék / alpakkák, vagy amíg nem vagyok ott, beköltözne egy indiáncsalád.
-
Sziasztok!
Érdekelne valakit jelképes áron (mondjuk 5.000ft, úgyis alkudsz még belőle) egy jelenleg tápáramkör-hibás Lenovo G560? Hibajelenség az volt, hogy egyszer csak nem kapcsolt be többé, szerviz általi ajánlat is van a javításra (ha jól értem, 1-2 chipet kell cserélni, 27.000). Nyilván ennyit már nem ér meg (persze aki pénzt akar égetni, el tudom küldeni a szerviz ajánlatát, ennyiért megcsinálják).
Olyannak javaslom, aki megrendeli Kínából a megfelelő alkatrészt, és be is tudja forrasztani. Egy SSD-vel simán egy használható netezős, 720p youtubenézős gépet lehet kihozni belőle (ha más nem romlott el benne, tényleg egyik napról a másikra nem ment többé).
Kibírta hogy egy autó (nem is akármilyen, egy Chevrolet, konkrétan ő) áthajtott rajta, csak a kijelzőt kellett cserélni, utána 5 évig működött gond nélkül, nemrég adta be a kulcsot.
Kicsit sok a lőn, meg a vala, de az a pénz jobb helyen lesz nálam, mintha tippmixen tennéd fel, az esélyek se rosszabbak
[ Szerkesztve ]
-
válasz macilaci78 #114743 üzenetére
Most."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Sziasztok!
Masszőrt keresek, aki házhoz is jön. Nem, nem olyat. Asszony ugye 10 hónapja otthon van a gyerekkel, meg akarnám lepni egy szakszerű svédmasszázzsal. Nem, nem olyannal.
Én szívesen masszírozom, de gyenge vagyok,és 15 perc után már mást csinálnék,és viszolygok attól hogy benyúljak a lapockája mögé és bütyökkel széttrancsírozzam a görcsöket, ő meg pont azt szeretné. Nem, nem kell felajánlani, hogy majd ti megcsináljátok. Remélem bevédtem minden lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #114665 üzenetére
Nincs meg a távtartó sem, a négy üres lik szomorkodik csak az alaplapon.
-
válasz MasterMark #114657 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy megpróbáltam betenni az SSD-t, (első M.2-s eszközöm, először azt hittem simán belepattintom mint a PCI-E-t, majd gondoltam, hogy standard csavar való bele - mindkettő hibás feltételezésnek bizonyult ), úgyhogy az is megvolt már, hogy végignéztem a releváns lyukakat.
(#114659) MasterMark körberöhögnének, másfél éve vettem/szereltettem össze
(#114661) macilaci78 egy pillanatra megremegett a kezem tegnap este, mikor feleségem ragasztópisztolyát megláttam
[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #114654 üzenetére
Tudom hogy adják, rajta is van a kellékek listáján Áttúrtam a dobozt de nem találtam. Gyanús hogy a gépösszerakás után a boltban azt gondolták, hogy úgyse lesz rá szükségem.
(#114655) zolee5016 három méretben vannak csavarjaim a házhoz, egyik sem jó ide, már próbáltam.
-
Sziasztok!
(2280 méretű) M.2 SSD-hez rögzítőcsavart és távtartót keresek, sosevolt az alaplapomhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Elég last minute, de nem tudtok esetleg Bp. ~100 km-es körzetében minimalizált petárdázással / tűzijátékkal járó környéken (pl. eldugott falvak), de azért normális, gyerekbarát (=/= minden elkényeztetett gyerek azt csinál amit akar, hanem mondjuk van babaágy és nem tragédia, ha esetleg éjszaka pár percig sír a gyerek) panziót, vendégházat, ilyesmit? Feleségem belátta, hogy itthon a gyerekkel (raádásul most náthás is) szemhunyást se fogunk aludni a *** **** *********** ***** ***** ****** tűzijátszók miatt, mamáéknál meg a kutyák szoktak megőrülve ugatni, és ott is egyre több a fent említett csillagvirág.
-
Van egy ilyen komplett eladó PC-m, garázsba, Quake3-azni, nyúletetőt vezérelni még bőven jó. Egyezkedni lehet, itt csak porfogó.
-
Van valakinek oldschool / analóg hifiért rajongó ismerőse?
Találtam otthon egy Grundig T7000 analóg rádió tunert, ötös DIN csatlakozós, legutóbb még működött, ebben még vót anyag.
Sörért / csokiért szívesen megadom a lehetőséget, hogy ne nálam foglalja tovább a helyet.
-
Aláírásomban / aprómon szereplő cuccok eladóak (este még rakok fel egy állványt és 2 CPL szűrőt is), egyezkedni ér, nem raktározni akarom őket hanem eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest