Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Engem pont az zavar benne. Meg a helyi pszichók ugráló támadása (utóbbit még nem tudtam megtanulni). Sokszor egyszerűsítem is a dolgom: lehívom a két Jack-et és hagyom őket érvényesülni.
Pedig az egyben (meg a kettőben ameddig eljutottam) szerettem mászkálni és csak mutatóban ültem kocsiba, meg a DLC-ben, de ott muszáj volt. Itt tegnap már csak kocsikáztam és leszedtem mindent a rakétákkal. Pedig az elsőben mindig kiszálltam belőle harcolni, több XP
Valahogy úgyis végigszenvedem, de azt már most látom, hogy nem lesz kedvencem ez a rész. Legalább kijönnek a korai patch-ek a harmadik részhez mire végzek. Lehet nem kellett volna Zero után még két Lilith-es végigjátszás és akkor most a kettőn mérgelődhetnék.
-
Shadowguard
senior tag
Végül Jack lett a befutó, de ahogy eddig haladok jó, ha ezt be tudom fejezni a háromig, nem még a második részt. Valaki azért nyugtasson meg, hogy később felpörög a játék, mert most három nap alatt sikerült eljutnom tizedik szintig. Nekem valahogy lassú és vontatott az egész szaladgálás a felszínen, nem bánnám, ha végre eltűnhetnék a holdról...
-
[Prolixus]
addikt
Valóban, közben én is utánaszámoltam. [link] 1,1-es hatványalappal számolva jön ki kb. a damage.
Ciki. Lehet működött nálam a placebo.
Mer' a készítők ugyebár azt magyarázták, hogy közel sem lesz akkora különbség a szintek között a TPS-ben mint a Bl2-ben. Oké, hogy nem lineáris lesz, matematikailag exponenciális, de akkor is. Erre meg...
-
[Prolixus]
addikt
TPS-ben meg durván 40-ig. Jeeeeee.
Jó félrevezetőek voltak akkor a nyilatkozatok. Egy 1.045-ös hatványalap sokkal korrektebb lenne, úgy 48-ra jönne ki a szint a példád alapján.
ollie: Pont azt beszéljük, hogy ha gbors jól tudja a rel]eváns adatot, akkor alig van különbség a Bl2 meg a TPS között. Bár nekem gyanús, hogy az a 1.1-es szorzó kicsit sok, én is határozottan úgy éreztem, hogy nem évülnek el olyan gyorsan a fegyverek mint Bl2-ben. 40 vs. 38 nem tűnik reálisnak.
-
pohár
félisten
hát van ilyen 4$-ért, plusz a 2 DLC-s karakter, Jack és Aurelia szintén 4-4$-ért
ilyen időben nehogy elvidd már őket, hadd nézzék a TV-t, te addig jössz velünk darálni
elkapott a láz, lehet felpattintom a 2. részt is, aztán Mancit kicsit megszerkesztem a jelenlegi 45-50 körüli szintjéről
-
[Prolixus]
addikt
Holodome-mal meg a Clappy-s DLC-vel is jött UVHM upgrade pack.
Szerk: Nem lesz már semmi hozzá. Azzal a szöveggel csak bebiztosították magukat kábé szerintem, a Clappy volt az utolsó DLC hónapokkal ezelőtt.
Szerk:2 Hol jártok amúgy, milyen szinten?
Lehet én is becsatlakozok bakker. Úgyse sokat fogok már játsazni ha elkezdődik az egyetem, vagyis kb. 2 nap múlva
-
pohár
félisten
itt azt írja, hogy ClapTrap és az UVHM együtt jár, mint 4. DLC
amúgy jön még valami a játékhoz? ezen megakadt a szemem a hivatalos honlapjukon: All Season Pass content will be available by October 2015
ma délután toljuk megint? most szakad az eső, senki nem megy sehova, mindenki otthon marad a seggén
-
pohár
félisten
majd akkor ránézek arra én is, MacGameStore-on meg pont akcióznak megint, 12$ a Season Pass, rohadtul csábít...
csak az egerem ne szarta volna össze magát, szinte alig tudok célozni ADS-szel, annyira fos a jobb egérgomb, de a görgővel se tudok nagyok kattintgatni már, meg a bal egérgombbal sem
-
proci985
MODERÁTOR
cryo OP, en lvl38 gladiatorral egy kb 24es fridgiaval (es unique freezing% classmod) megyek es kb meleezek.
kene lassan mas, de a 32-34es glitched fegyvereknel meg nem esett jobb, azok meg kezdenek kevesek lenni.
az a baj, hogy sniper. mordekai sniperkent par helyzet kinszenvedes volt, zero detto. UVHMen eleve minden tobb loves es ha itt is az van mint BL2ben, akkor maradnak a 3.5os tuzgyorsasag feletti sniperek (ahogy neztem nincs se pimpernel, se lyuda).
plusz ugye felmerul hogy mi van ha nincs cryo. vegre az arena eleg nagy hogy sniper karikkal is jatszhato maradjon, viszont bossharcok uvhmen sniperrel nem voltak viccesek BL2ben. kiveve persze salvadorral, egy ido utan eleg jo voltam az offhand pimpernellel
.
-
[Prolixus]
addikt
Egen, de azért nem 4 másodperc alatt.
(ez a yotube-os arc amúgy nagyon vágja ezeket a speed kill-eket, BL2-ős raid boss-ok is másodpercekben mérhetők nála, lehet nézelődni a csatornáján)
-
-
[Prolixus]
addikt
VizsgaidőSUCK van, úgyhogy minimális intenzitással, de játszogatok vele én is. Zarpedon néni előtt járok a sztoriban.
Azt olvastam, hogy Nisha meglehetősen OP karakter, az aim bot végül túl jól működik.
Jack sem gyenge, vele sem túl nehéz még az UVHM sem. Athena-val sokkal jobban szenvedtem TVHM-ben..
Amúgy nagyon remélem, hogy a PAX South-on lesz már végre valami a sztori DLC-ről is. BL2-höz ennyi idővel a launch után már két sztori DLC is kint volt...
Prob: Haverokkal tolod? Vagy solo-ban? Már én is szemeztem vele, de Borderhez hasonlóan nagyon hektikusan érek rá, úgyhogy co-op nem nagyon menne nekem rendszeresen (max random emberekkel...de azt inkább nem), így nem vettem meg végül.
-
Én nagyon örülnék egy Tiny Tina DLC szerű résznek, mert nekem irtóra tetszett a fantasy világ, amit kidolgoztak. Mondjuk a 3. rész úgy kezdődne, hogy valami dimenziókapu átvisz egy olyan helyre, ahol középkori szinten vannak fejlettségben. A lootra persze még ki kéne találni valamit, hogy a fegyverek azért megmaradjanak.
-
[Prolixus]
addikt
Maradjunk, csak azt nem értem tényleg, hogy mi bajod volt a dialógusokkal?
Nekem nem kell valami nagyon újjal előállni, a drasztikus változásoktól azért félek mindig, mert sokszor nem sülnek el jól. A TPS-sel nem az a baj, hogy nem újít sokat, az a baj, hogy még azt sem kapjuk meg tőle rajongóként, amit két játékon keresztül megszoktunk, aminek tehát kábé magától értetődőnek kellene lennie.
Erre a SpaceChem-re ránéztem most...ez mitől olyan addiktív?
-
[Prolixus]
addikt
Mondjuk a dumák szerintem nagyon jók voltak.Tetszett Gaige és Axton lazasága, a "gyermeki" rajongásuk az elcseszett, de szétlőhető dolgokért, az óriási kontraszt köztük meg Athena között, a D.T.-s "diskurzusoknál" meg kinek nem ugrott be Han Solo meg Chewbukka beszélgetései?
De ezen kívül a cirka 20 mondaton kívül a Holodome valóban kevesebb szórakoztatást nyújt, mint a legtöbb Headhunter Pack (kivétel Grandma Flexington), ami eléggé szégyenletes. A legjobban persze a kihagyott ziccerek tárháza na meg a problémák perzisztálása zavar.
Ja amúgy igen jól néz ki a Holodome. Lehet lőni pár screenshot-ot. Hurrá.
Az sem lehet mentség esetleg, hogy ezt nem a Gearbox csinálta, hanem a 2K Australia (persze nemtom ténylegesen ki csinálta vagy milyen arányú volt a munkamegosztás). Mert ha a Gearbox látná, hogy a 2K elcseszei a játék engame-ét,meg egy használhatatlan arénát pakol össze, közbe kellene lépnie. De ilyenről láthatóan nincs szó. Esetleg még asszisztálnak is hozzá, akkor meg még nagyobb a baj. Lehet én reagálom túl, de fogalmazhatunk úgy is, hogy aggódom a Borderlands széria jövőjéért.
-
törölt tag
akkor neked volt peched. nekem ilyeneket dobált el anno, első végigjátszásra:
ezt a hármat cirka 15 perc alatt.
firehawk
thanatos
hornet
ami a kezemben van smg is egy legendary cucc, még valahol old haven közepén dobta el egy random ellenfél. ezeken kívül rengeteg más narancsot is kaptam... a poén az egészben az, hogy a fenti smg-t 28-as szinten szereztem és még 40+ felett is az egyik legjobb fegyver, a nagy fire dmg miatt. -
[Prolixus]
addikt
"- az 1 kezelése érezhetően sokkal fapadosabb - ez pár percig zavart, viszont 1 óra múlva már fel sem tűnt"
Engem folyamatosan zavart, amikor már BL2 után dobbantottam vissza az első részre (miután megvettem
). Na nem olyasmi ez, ami nagyban degradálja a játékélményt, de sokszor eszembe jutott, hogy a BL2 (és nyilván a PS is)) egy sokkal kiforrottabb játék, mint az első rész. Tucatnyi apróság van, ami miatt a BL1 egy puritán, stílustalnabb, béta ízű valami.
Viszont érdekes, hogy már nekem is hiányoznak a sivatagos, szeméttelepes tájak, pályák. A BL1-ben már unalmas a végére a szinte tökegyforma helyszíneken poroszkálás (a játék eleje borzasztóan erős atmoszféra szempontjából, csak sajnos, az elejétől már csak lefelé vezet az út), viszont mivel a Pre-sequelben egyáltalán nincs ilyesmi, azért előáll némi hiányérzet. A Bl2 ilyen szempotnból (is) etalon számomra.
-
[Prolixus]
addikt
A Pre-sequelnek már egész korrekt volt a sztorija is szvsz. (Kár hogy a karakterek, mármint az újak itt a leggyengébbek)
A komplex sztorimesélésnek egyébként eleve nem kedvez a játék jellege: Sandbox FPS, amelyben nincs effektíve scriptelt rész és alig van olyan cutscene, ami a sztorihoz kapcsolódik. A pályákat is úgy kell ráadásul megszervezni, hogy a pályák nagy részére még később vissza lehessen jönni, mellékküldetéseket lehessen teljesíteni stb. Nézzük csak meg milyen is egy Halo 4, egy Bioshock akármi, egy Binary Domain, egy Mass Effect, egy The last of us, egy Deus Ex HR, akármelyik Metal Gear Solid etc...hát nem olyan, mint a Borderlands széria. Nagyon nem. Szerintem ha a BL játékokat sokkal sztoriorientáltabbá akarnák tenni, akkor a játékmenet maga is komoly reformokat igényelne. Amit nem biztos, hogy szeretnénk.
A BL jellege adta keretek/korlátok sokkal jobban kevdeznek a karaktereknek és a háttérvilág építésének. Előbbiben szerintem remekül állunk, utóbbiban már kevésbé Bár hozzáteszem karakterizáció szempontjából is inkább a dumákra építhet a játék, hiszen a karakterek egymáshoz való viszonya, múltja alig jelenik meg a játékokban. A legtöbb karakerről túl sokat azért nem tudunk, csak információmorzsák vannak, aztán esetleg abból lehet összelegózni egy képet. Talán ezért is érzed humoros kartonfoguráknak őket.
-
BandiHUN
veterán
A BL2 eleje nem azért unalmas,mert azt várom,hogy a bullymong-ok egy dobással leszedjenek,hanem mert egyszerűen túl sok felesleges szaladgálgatás ide-oda,nekem az eleje Sanctuary-ig egyszerűen nem tetszik,tök mindegy,milyenek az ellenfelek.Az elején az alküldikis irtó bénák,mikor már minden kész volt,csak akkor jöttem arra a részre befejezni.
A BL1 eleje még eleve nem is szólt igazából az ellenfelekről,volt egy jó kis posztapokaliptikus világ,jó zenével,némi karakterességgel,hangulattal.
Ennyiből jó viszont a pre is,annak is az elején van hangulata,de sajnos utána ellaposodás,és ráadásul még oda is lesz a nagy dobás a végére,a légüres tér és a kis gravitáció,mire egy jobb Oz kitet szereztem,már rájöttem,hogy felesleges is.Ott is úgy a jó,ha az elején az ember szépen megcsinálja az alküldiket is,úgy nem vész.Bár az NPC-k full hangulattalanok,még Moxxi is,Springs...a karakterek nagyon háttérbe szorultak,talán leszámitva Jacket és az alküldikben azt a lila szemű csajt,melózok,nem ugrik be a neve,és elég hülye,annak még a lányával is össze lehet futni alküldi kapcsán.
De megint bejött a BL-átok,hogy az első pár óra tök jó,aztán begyorsulnak a dolgok,és az ember letolja a végét,ami szeintem megint nagyon gáz,mint a BL1 vége,az ember belelendül,aztán rájön,hogy már vége,és milyen gagyi is...a pályatervezők előtt le a kalappal,de aki összecsapta megint a sztori végét...üvölt a kidolgozásból,hogy a végére megint kimaradt egy csomó alküldi,stb a helyszineken,már rohadtul be akarták fejezni a végét.
Egyébként is,én egy 30+ órás gémtől én többet várok,mint egy negyedórás végjáték,minimális videóval megspékelve.Arról nem is beszélve,hogy a világban alig változik valami attól,hogy az ember végigjátszotta.
-
BandiHUN
veterán
Nekem is úgy esett,hogy azt hittem,majd BL1...de közben hívogattak,pénteki buli szervezősdi,csúszott a dolog,közben jött az akciós hétvége,elsőre még giftként vettem meg,ez megfogadandó tanács az alkoholos befolyásoltság melletti vásárláskor,még aztán józanul pénzt is hozhat,ha meggondolós,és elmúlt az akció
Végül aztán dolog,filózás mi menjen,nyomtam egy merészet,install,megnéztam a 2 videóját...
Aztán beletoltam tegnap 7 órát
Na jó,mondjuk én a BL1-et iszonyat sokat toltam,igaz ilyen pár órásokra szoktam egy friss karival indítani játékot,vagy valamelyik DLC,de utána del.A 2 ennyiből nem jó,hogy ott az eleje unalmas,túl sok a potyaidő,és amúgyis számomra a BL1 eleje az igazi BL,az a zene,környezet...
De most ez tetszett :-) Kár,hogy hétköznap már semmi időm játszani rég,az esetleges félórákat inkább Dead Trigger 2-vel rendezem,az van tabon+fészen is,közös acc,retyón is letudható az FPS-igény -
[Prolixus]
addikt
"erre 98% eséllyel tudok válaszolni. azért, mert először írták meg az endinget, aztán érezték, hogy egy out-of-the-blue karakter out-of-the-blue eseménnyel már tényleg túlzás, és csináltak neki egy jelenetet egy olyan helyen, ahol sok vizet nem zavart"
Hát igen, az én tippem is kb. ez amúgy, ha reálisan nézzük a dolgokat.
-
[Prolixus]
addikt
Nem volt azért teljesen a semmiből érkező a cliffie. Ez a Guardian (?) akármi már akkor is tiszteletét tette a Helios-on, amikor először összefutottunk Zarpedonnal. Mondjuk az igaz, hogy nem tudni ott miért jelent meg, és később miért nem, miért hagyta ki a teljes BL2-es eseményeket, és miért pont most tűnt fel. De a Pre-sequel narratívájában azért nem volt teljesen váratlan (a Jack féle kvartett is ugyebár több guardiannal összefutott, érdekes, hogy a pre-sequel végén jelen lévő 3 vault hunter szintén harcolt az őrzőkkel, és az a 6 vault hunter akik viszont nem, még a helyszínen sincsenek, pedig nem kellett volna feltétlen megszólalniuk, vagyis nyugodtan "odarajzolhatták" volna őket a háttérbe a szinkronszínészek alkalmazása nélkül is).
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jó volt, de szerintem kicsit túlzol. Én pl. végig vártam, hogy később is megjelenik, pont az lepett meg, hogy a múltbeli események során végül nem találkoztunk már vele, végül csak a jelenben, a kivégzéses jelenetnél.
És egyetértek ollie-val, ez war is coming-os a cliffie lehet sok másik játékba beillett volna, de a Borderlands szériába pont, hogy nem. Semmi nem utalt semmiféle háborúra, arra meg végképp nem, hogy pont egy Guardian jelenti mindezt be. Egyáltalán miféle háborúra gondol? Kik az ellenséges felek? És most ő kinek is az oldalán áll és miért? Rengeteg a kérdőjel, pont azért, mert mindent kinéztem volna a szériából, csak azt nem, hogy "háborús vizekre" fog terelődni a sztoriszál, ez nem egy ME vagy Halo játék.
Nyilván a fentiekből adódik, hogy ez most vagy egy nagy blöff, vagy valami nagyon komoly kezdete lehet. Amit ha szarul hoznak be, akkor komolyat lehet vele bukni. Még BL szinten is. Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezután merre tovább, illetve, hogy a Tales from Borderlands-ben ebből megjelenik-e valami egyáltalán majd.
-
Nem tudom, de én egy ilyen "war is coming" típusú szöveget nem vártam. Én mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Ami érdekes, hogy a legtöbbet az első résszel játszottam, a másodikkal kb a harmadával kevesebbet, de most épp a Pre-Sequel hozott megint lázba, így lehet, hogy a másodikat is újra előveszem (ott pl. totálisan kihagytam az összes DLC-t, pedig mind megvettem).
-
[Prolixus]
addikt
Mi bajod van azzal a cliffhanger-rel? Oké, olyan klisés, mint az állat (mondjuk BL miatt nehéz megmondani, hogy mi szándékosan atomklisés és mi nem az), viszont ad bőven teret a találgatásra. Mert ha komolyan gondolják ezt a háborús dolgot, akkor felmerül a kérdés, hogy ezt mégis hogyan akarják implementálni? Mass Effect 3 bicskája pl. ebbe csúnyán belebukott. Nálam már felmerült egy rettenetes MMO shooter rémképe is.
Nyilván nagyon korai és nagyon értelmetlen még ezen rágódni, de szerintem ebből (már ha komolyan gondolják) vagy valami nagyon fasza, vagy valami überrossz fog kisülni.
-
TheProb
veterán
clappi nekem nagyon bejött, tegnap azon szakadtam, hogy egyik alapból is nagy fire rate-ű vladof pistoljra még rájöttek a különböző bonusok és kb 1 sec alatt ürítettem ki a 63 golyót tárat
úgy dőlt az ellen, még a szemem is könnybe lábadt
Annyi zavaró csak kicsit, hogy könnyen halok tvhm-ben és nem egyszer van hogy eltolom az AC-t és rá nem sokkal meg is pusztulok...(#869) pohár: vagy akár több is
-
[Prolixus]
addikt
Azért szerintem nem mindenki, a season pass steam oldalából érdemben kiderült, hogy a 4-es szám különböző JELLEGŰ pack-okra vonatkozik. Én csak abban bíztam, hogy 1 DLC nem lesz egyenől egy pack-kal, ergp a sztori pack is több DLC-ből áll. Hát, úgy tűnik nem.
Mondjuk én nem is vettem meg a season passt.
-
TheProb
veterán
Ez a kis szépség volt az, nagyon imba cucc. 37-es is egyhitelem a legtöbb super badass-t is ha elég közel vagyok.
Amúgy szerintem a loot kifejezetten jobb!, most pl 10 percen bellül esett 2 ilyen. Összességében meg jelenleg 37es vagyok, eddig legalább 6 leg. esett +1et craftoltam. BL2-ben a ~220órám alatt láttam vagy 2-3at esni...
Más: Nemtom ki mennyire figyelte meg, de clappinak szerencsére még se annyira random, hogy milyen fegyver subrutint kap. Ha váltás előtt kicsivel (~10-20 egység) átváltok egy másik fegyverre akkor 10ből 8x biztos azt fogja beadni következőnek amire átváltottam előtte. Ez jó dolog sztem és remélem nem lesz változtatva.
-
törölt tag
A dmg része teljesen jó, ha a többi lézerhez viszonyítod. A fagyasztó például max második lövésből már lefagyaszt. A használhatóság már egy másik dolog.
Szerintem féltek a tűzgyorsasághoz jobban hozzányúlni, holott kicsi balanszolással egy egész jó és használható kasztot lehetett volna csinálni. Ebben a részben amúgy se érzem annyira a mesterlövész puskákat valamiért... Bl2-ben sima ügy volt, de itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest