- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus] #998 üzenetére
akkor maradjunk annyiban, hogy a szövegek megítélése "erősen szubjektív" kategória
a BL3-ban muszáj lesz valami nagyon újjal előrukkolniuk, és nagyon meg kell győzzenek, hogy teljes áron megvegyem. persze lehet, hogy úgy vannak vele, hogy jobb ma egy SP, mint holnap (ill. 3 év múlva) egy BL3. oh well. marad a SpaceChem - csak annak meg előbb-utóbb kényszerzubbony lesz a vége
-
DariusTrox
tag
válasz
[Prolixus] #998 üzenetére
Én abban bízom ez csak egy terelés. Kiadnak egy BL játékot, megnézik mekkora rajongó tábora van, persze kockázatosan mivel csalódnak a fanok. Aztán előrukkolnak a BL 3-mal amiben rengeteg újítás lesz
Na jó lehet furán hangzik, de ebben bízom, hogy direkt nem rukkolnak elő semmi nagy újítással. Bár amit leírtam marhaság, hiszen ilyet nem tehetnek meg hiszen nagyot zuhan a színvonal és elkezdenek kételkedni a rajongók. Kicsik vagyunk mi ahhoz, hogy megértsük mi miért történik, de egy valami tiszta és világos: ez egy baromi nagy lehúzás semmi más. Szóval én hiszek benne, hogy ezt a részt azért adták ki, mert volt egy jó nagy lyukas rész az 1 és 2 között de a nagy durranás még hátra van. Mindent összevetve ez a DLC egy uniós szabványnak megfelelő moslékkal etetett malacnak az ürüléke amit aztán fel lehet használni a jövőben a bio gazdálkodásnak köszönhetően és valami jó dologhoz lesz felhasználva. De addig a szar csak simán szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest