Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem kb. 8 órányi játék van a DLC-ben, ha a mutator arénát nem számolom. Bár nekem simán 10 felett volt, az első végigjátszásnál mindig össze-vissza kolbászolok a pályákon.

SPOILER!!!
A Sh4dow-TP elleni harcot én kifejezetten élveztem. Leesni nekem csak egyszer sikerült,és az olyan bugok is megkíméltek, amiket gbors említ. Magát a harcot szerintem nagyon jól feldobták azzal, hogy a boss egyrészt teleportál, másrészt vannak klónjai, és kb. összesen onnan tudod, hogy "jó embert lősz-e", hogy fogy a pajzs/életerő nála. Mondjuk ez, ha a képességed egy offenzív társ (mint Jacknél vagy Wilhelmnél), meg mondjuk előtte eldobáltál pár area-effect gránátot, akkor nem egyértelmű néhány pillanatig, nem tudod, hogy azért fogy-e az életereje mert Sh4dow-TP-et lövöd te is, vagy nem. Így sokszor keresni kellett, kit lenne érdemes lőni, mert ha sokáig megy a rendezvény, akkor garantált a bukta.
Nyilván ha éppen az egyik klónt veszed célba, jóval kisebb a pajzsa meg az életereje, szóval azárt hamar kiderül a "csalás", de amikor van 2 klón a játéktérben, meg az "igazi", na akkor érdekes tud lenni a meccs, mindneképpen mozogni kell. Persze minél több a co-op partner, annál nehezebb elbújnia, szóval gondolom ez leginkább solo harcnál tényező.Eclipse-t meg tényleg kisebb csoda volt, hogy sikerült leteperni. Ilyen erős endboss még soha nem volt BL játékban, UVHM-ban ő gyakorlatilag egy raid boss. Vagy fél tucatszor csak 1-2 másodpercen múlt, hogy nem kezdhettük újra az egészet, mert mindkettőnk térdelt, aztán az utolsó pillanatokban jött össze valakinek egy Second Wind, vagy valaki már re-spawn-olt, aztán a másik még éppen kitartott addig, amíg visszaér az arénába és csak utána patkolt el.
A szép az volt, amikor a becsapódó rakétáktól, energiagömböktől, a mellettem ácsorgó Digi-Jack-ektől, meg a rajtam tapickoló Eclipse-től azt sem láttam, hogyan sikerült felkelni, gbors hozott vissza végül, én lőttem le egy drónt, vagy a Digi-Jack halála/ténykedése révén nem pusztultam meg. 
A támadásai tényleg atomerejűek, ha látjátok hogy felétek fordul, és indulnak az enegriagömbök/rakéták, akkor azonnal iszkiri van onnan, különben 2 másodperc és térdeltek.
EOS már valóban határozottan könnyebb (és unalmasabb) volt, legnagyobb gondot a lőszerhiány jelentette. A meccs végén viszont majdnem garantált a legendary (amit egy Gearbox fricskával tálalnak, a rajongók felé), kár, hogy szerintem random adogatja, mi például egy Skullmashert kaptunk, amit Nelt-ől ugyebár ezerszer könnyebb beszerezni.
-
Saccra 3-4 óra lehetett, + a bossfightok. Mondjuk a vége után még beugrott egy konfigurálható aréna (beteg), ill. pár extra küldetés, amik nem annyira rövidek, és elhajlottak a totális elmebaj irányába

"You've got a good looking mainframe
I like the size of your mainframe..."
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nyilván ha éppen az egyik klónt veszed célba, jóval kisebb a pajzsa meg az életereje, szóval azárt hamar kiderül a "csalás", de amikor van 2 klón a játéktérben, meg az "igazi", na akkor érdekes tud lenni a meccs, mindneképpen mozogni kell. Persze minél több a co-op partner, annál nehezebb elbújnia, szóval gondolom ez leginkább solo harcnál tényező.