Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Hátazé...
Egy teljes végigjátszást szerintem is megér, de azért sokkal laposabb és unalmasabb hosszú távon mint a 2. rész. A jet-pack és a légkörmentes környezet idegesítő egy idő után, a poénok közel sem ütnek olyan jól (az ausztrál akcentus sok helyen inkább már irritáló), meg az egész kisebb, tartalomszegényebb, jellegtelenebb, és minőségi újítás semmi nincs benne gyakorlatilag. Én egy idő után még az ugrópadokat sem élveztem....azok miatt nagyon szétdarabolódtak lettek a pályák valahogy. És anno ezt még érthetetlen módon sikerült tetőzni azzal, hogy nem respawn-oltak a boss-ok, így nem lehetett normálisan farmolni sem meg minden.
Így is sikerült 100+ órát beleraknom, volt pár élvezetes közös körünk is, szóval határozottan nem rossz játék, de BL2-nek max az árnyéka sajnos.
A TPS viszonylagos bukása, na meg a Battleborn kolosszális bukása alapján amúgy nem kis teher van a Gearbox-on BL3 kapcsán. Az ilyen arcpirító lehúzások, mint a Bulletstorm fasztudja edition sem éppen segítik a renoméjukat szerintem. Szóval én izgalommal vegyes aggódással várom a BL3-at. Szerencsére addig lesz egy Destiny 2 PC mint looter shooter, hátha az sem lesz katasztrófa.
-
-
[Prolixus]
addikt
Tudod ki vesz 10k-ért olyan játékot, aminek a játékideje 10 óra? Költői kérdés...én biztosan nem.
Amúgy nem csak a játékidő számít, hanem az is, hogy az milyen minőségű. TPS kapcsán inkább utóbbival vannak problémák.
Persze némileg igazat adok, kissé igazságtalanok vagyunk, mert mindig a BL2-höz hasonlítgatjuk.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem kb. 8 órányi játék van a DLC-ben, ha a mutator arénát nem számolom. Bár nekem simán 10 felett volt, az első végigjátszásnál mindig össze-vissza kolbászolok a pályákon.
SPOILER!!!
A Sh4dow-TP elleni harcot én kifejezetten élveztem. Leesni nekem csak egyszer sikerült,és az olyan bugok is megkíméltek, amiket gbors említ. Magát a harcot szerintem nagyon jól feldobták azzal, hogy a boss egyrészt teleportál, másrészt vannak klónjai, és kb. összesen onnan tudod, hogy "jó embert lősz-e", hogy fogy a pajzs/életerő nála. Mondjuk ez, ha a képességed egy offenzív társ (mint Jacknél vagy Wilhelmnél), meg mondjuk előtte eldobáltál pár area-effect gránátot, akkor nem egyértelmű néhány pillanatig, nem tudod, hogy azért fogy-e az életereje mert Sh4dow-TP-et lövöd te is, vagy nem. Így sokszor keresni kellett, kit lenne érdemes lőni, mert ha sokáig megy a rendezvény, akkor garantált a bukta.
Nyilván ha éppen az egyik klónt veszed célba, jóval kisebb a pajzsa meg az életereje, szóval azárt hamar kiderül a "csalás", de amikor van 2 klón a játéktérben, meg az "igazi", na akkor érdekes tud lenni a meccs, mindneképpen mozogni kell. Persze minél több a co-op partner, annál nehezebb elbújnia, szóval gondolom ez leginkább solo harcnál tényező.
Eclipse-t meg tényleg kisebb csoda volt, hogy sikerült leteperni. Ilyen erős endboss még soha nem volt BL játékban, UVHM-ban ő gyakorlatilag egy raid boss. Vagy fél tucatszor csak 1-2 másodpercen múlt, hogy nem kezdhettük újra az egészet, mert mindkettőnk térdelt, aztán az utolsó pillanatokban jött össze valakinek egy Second Wind, vagy valaki már re-spawn-olt, aztán a másik még éppen kitartott addig, amíg visszaér az arénába és csak utána patkolt el.
A szép az volt, amikor a becsapódó rakétáktól, energiagömböktől, a mellettem ácsorgó Digi-Jack-ektől, meg a rajtam tapickoló Eclipse-től azt sem láttam, hogyan sikerült felkelni, gbors hozott vissza végül, én lőttem le egy drónt, vagy a Digi-Jack halála/ténykedése révén nem pusztultam meg.
A támadásai tényleg atomerejűek, ha látjátok hogy felétek fordul, és indulnak az enegriagömbök/rakéták, akkor azonnal iszkiri van onnan, különben 2 másodperc és térdeltek.
EOS már valóban határozottan könnyebb (és unalmasabb) volt, legnagyobb gondot a lőszerhiány jelentette. A meccs végén viszont majdnem garantált a legendary (amit egy Gearbox fricskával tálalnak, a rajongók felé), kár, hogy szerintem random adogatja, mi például egy Skullmashert kaptunk, amit Nelt-ől ugyebár ezerszer könnyebb beszerezni.
-
Saccra 3-4 óra lehetett, + a bossfightok. Mondjuk a vége után még beugrott egy konfigurálható aréna (beteg), ill. pár extra küldetés, amik nem annyira rövidek, és elhajlottak a totális elmebaj irányába
"You've got a good looking mainframe
I like the size of your mainframe..." -
maross
nagyúr
Engem még mindig csak egy dolog zavar. ha ket tokugyanolyan statokkal rendelkezo fegyverbol az egyik level 20 a masik level 30, tobbet sebez az utobbi? A tobbi leirt inforol mind tudok.
Szerk: amit én kiveszek az elso guidebol, az csak az, hogy amit talalok ugyanolyan nevu fegyvert, kesobbi szinten tobbet fog sebezni (de tobb damage is van rairva, szoval maga a szint csak a gep altal dobott random vackok statjait valtoztatja).
-
Aguinaga
őstag
-
[Prolixus]
addikt
Lehet kapsz még +10 szintet, de az UVHM ingyenes. UVHM-ben meg hozzád igazodnak az ellenfelek,szóval 50-es szinten is ugyanúgy játszható. 10 szint persze 10 extra skill pont is, de én nem érzem olyan fene nagy szükségét annak a 10 pontnak sem Athena-nál, sem Jack-nél.
Az ingyenes UVHM persze jó dolog, de ki tudja, hogy ha mondjuk az XBox-osok nem kapják meg idő előtt egy hiba miatt az UVHM-et ingyen, vajon akkor is ingyenes lett volna-e mindnekinek? A másik meg, hogy sokat érek az UVHM-mel, ha nincs a játékban endgame...nincsenek normális raid boss-ok, nincsenek respawnoló, farmolható boss-ok. Azért még egyszer nem pörgetem ki a játékot, hogy utána ne is használjam a karaktert, mert nincs mit csinálni.
Amúgy a tegnapi 4-5 órás játék alatt automatában nekem vagy 3-4 legendary is volt. Mondjuk én már előtte is láttam automatában vagy 10 narancsot. Nukem meg lehet garantált drop a léngszórós fickótól UVHM-ben. A Holodome-ban is feltűnik (nah jah, effektíve ő az egyetlen visszatérő boss, na meg egy Felicity verzió, aki SEMMIT nem dob, de tényleg, szó szerint semmit, még lőszert vagy pénzt sem, ilyet még nem is láttam) és ott is dobott nekem egy újabb Nukem-et.
Szerk: Engem a leginkább az zavar, hogy úgy érzem valami nagyon nincs rendben a fejekkel arrafelé. Az, hogy a boss-ok nem respawn-olnak, egy teljesen érthetetlen döntés számunkra a készítők részéről (technikailag megoldható ez nem lehet gond). Egyszerűen egy olyan játéknál mint a Borderlands, ennek nincs, nem lehet semmi értelme. Aztán amikor bejelentették ezt a Holodome-ot, akkor a legtöbben úgy spekuláltak, hogy na biztos azért nincsenek respwawn-oló ellenfelek, mert ezt a DLC-t így akarják eladni a népnek. Kapunk majd arénákat, jönnek vissza a boss-ok, kapunk fasza harcokat lehet farmolni stb. Erre ehelyett még az Undrdome szintű valamit sem kaptunk...helyette kaptunk még egy nagy pofont az arcunkba.
-
[Prolixus]
addikt
Mások is jelentették. Hát úgy tűnik, ez a megelőlegezett bizalom bugja.
Amúgy az ingyenes UVHM frissítéssel egy sztori küldetés is érkezik. A Handsome A.I.
Nakayama poftól lehet majd felvenni. nyilván nem kell nagy dologra számítani, de kapunk egy kis toldást-foldást a Tales from BL eseményeihez.
Ezt meg csak úgy itthagyom...
-
[Prolixus]
addikt
Én sem, pedig engem is érdekelt volna.
Az is érdekesnek tűnik, ahogy terelgetik a sztorit a Tales from Borderlands-ben. Úgy tűnik nem hanta volt, amikor olyasmit állítottak, hogy nem csak canon lesz a sztori, hanem kötődni fog a BL3-hoz is. Az Atlas Silver SMG-nél meg azért elmorzsoltam pár könnycseppet.
BADASS. -
BandiHUN
veterán
Csak most egész jó akció van rá karácsonyig,és hogy pl.én is végignyomtam 2x a pre-t,kellett valami hasonló,hátha más nem nagyon nézegeti a steamet,ennyit tényleg ér.Az éjszakásdit is hiányoltam már emellé mindenféle fps-ből,bár persze itt is változik a napszak.A nyilazást kifejezetten élvezem,csendes,erős,ésszel kell,és a nyílvesszők persze visszakapósak.Persze nem muszáj taktikázni,de az AI egész jó,viszont mégse egy Splinter Cell,kivánság szerint be lehet rántani a forgócsövűt,igaz akkor a riasztás miatt jön is 4 annyi ellenfél,van lángszóró,stb,és bár félig komoly de félig viszont lazaság.Jó adag humorral felpakolva.
-
BandiHUN
veterán
Engem konkrétan nem is az izgat,hogy mi van benne a season pass-ban,ami igyis olcsó...hanem inkább az zavar,hogy ez kijátszva,tényleg kevfesebb,mint a 2,karácsonyra már nem marad senki,mégha ritkán játszok is,nem lesz BL,kénytelen leszek kábé az 1-et elővenni megint.Nagyobb baj,hogy semmi rendes folytatásra remény egyelőre,és hiába jött ez,DE most akkor kapunk talán 1 sztori DLC-t és osszuk be pl.3 évre??
Nem kell ezen a motoron hekkelni,stb,legyenek lehúzósok,jöjjön 100 BL2 szintű DLC,DE LEGYEN!Láthatólag nem ez lesz...Igazából kit érdekelne havi mondjuk 3 rongy egy minőségi DLC-ért akár?Mibe is kerül aki pl. WoW-ozik,stb?3 doboz cigi ára/ha összefutok egy jobb ismivel,lemegy a torkomon,és még csak 2órát dumáltunk,és be se rúgtam,sőt...
Szóval engem nem a pénz zavar,hanem a hozzáállás.
Sosem mondtam volna,de pont a BL egy olyan gém,ahol van értelme a rókabőrnek,nem kell ide semmi extra,csak kalandok,helyszinek,stb...melyik másik játékról mondható ez el?Vagy lenne editor,mint az 1-hez...bár az se hivatalos volt,de készültek jó modok.El lettünk kapatva,végülis ez sem rossz rész,csak rövidebb,minden szempontból karcsúbb.Legalább lenne újrajátszási faktor.Miért nincsenek komolyabb alküldik,hogy ölj meg 1000 ilyet,500 olyat,stb legalább?A badass pontok nem jelentenek sokat,abban bezzeg van feladat.
Miért nem kapott egy komplexebb aránát,mint az 1 Mad Moxxi-ja,pl.2x annyi helyszinnel?
Pár apróbb feladattal,minthogy eressz le hidat,ölj meg ezt vagy azt,szedj pár kacatot...olyan közel lehetne ez a játék egy "örök,megunhatatlan" coophoz,de még mondhatnám,hogy az is mennyit dobna,ha végigjátszás után lenne egy "retry" gomb MINDEN fő/almisszióhoz?Ez a baj.Erre nem megoldős a full reset se,mert nem akar mindenki mindent sorban végigkinlódni újra.
Halloweenre is kaphattunk volna egy újabb zombi DLC-t,mint az 1-nél,nekem az is hiányzik,nem holmi Handsome Jack-os érdektelen izét villantani,és félni,hogy ennyi és kész talán. -
Audison
senior tag
-
az alapjátékkal kapcsolatban teljesen igazad van (bár én ugyanúgy 9k-ért vettem, mint a 2-t, ugyanott, de a lényegen ez nem változtat). az ugyan egyelőre kétes, hogy lesz-e benne 100+ órám, de a jelenlegi 50-nel is elégedett vagyok, abszolút megérte megvenni.
a SP viszont jelen állás szerint tartalmazni fog 2 új karaktert, egy küldetés/helyszín-csomagot, szintemelést, és még ki tudja, mit. ez így nagyon kevés. bízom benne, hogy a mission pack sokkal hosszabb lesz, mint az eddig megszokott DLC-k (de akkor miért nem mondják azt már most?), de amíg arra valami bizonyíték nem lesz, addig maradok erősen szkeptikus.
-
BandiHUN
veterán
Jó,erős,szeretem,de lassú.Sniper típusúaknak tetszhet,fagyaszt,100% pontosság,de a tűzgyorsasága miatt messziről kell lövöldözni a népet.És sajnos nem sebez sokat,mégha szinte mindig fagyaszt is,vagyis nekem úgy jött be,hogy messziről 1-1 tábort meglődöztem vele,majd berongyolás és slam közéjük,aki nem halt meg ettől,az ha kiolvadt,a pajzsomból jövő spikeok ölték meg,ha rám mert ütni.
Sajnos az állomáson már nem túl jó,mert bár be lehet fagyasztani vele távoli ellenfeleket,de nem jön be az oxigénmaszk szétlövési bónusz és a sebzés is kicsi,ergo nem sokra megyek vele TVHM-ben,hogy körbelövök mindenkit,és megfagy de 3/4 energiája van...kültérre viszont az oxigénmaszk eliminálása miatt szerettem,de a Moxxi-féle elektromos lézer bőven übereli,és az is lebontja az oxigénmaszkot,így régóta pihen.Nem tudom,szándékos-e de a Moxxi-féle lézer még TVHM-ben is nagyon OP nekem,pedig van jópár legendary-m.Mint ahogy a gránátok közül a Homing Quasar.Összeránt mindenkit,ha belépek egy új területre,még PT2-ben is legalább 4 ellenfelet összeránt és kicsinál,de a bossok pajzsát is kegyetlenül szétszedi,és még sebez is.
-
igen, jó kis cucc
más. a tegnapi meccs király volt Edem05-tel és DariusTrox-szal, azért ez a Sentinel tökös egy csávó
nekem nagyon hiányzik még pár jó raid boss, remélem, a készítők is érzik, hogy ez egy nagy replayability feature volt a 2-ben.
viszont Iwajira nem igazán bírja a többjátékos módot, szegény kettőt tátogott, és már vége is volt a dalnak -
TheProb
veterán
-
Itt már van 5K-ért is ami szerintem már nem rossz .:Borderlands PSq- 5K
-
BandiHUN
veterán
Szerintem a kékek is jók...sokkal használhatóbb a felhozatal,mint a BL2-ben,végülis már csak a jó O2 kit is annyi extrát ad a pajzzsal,hogy röhögök,mert spike pajzsom van,ami savvédős+savas tüskéket lő ki,ha valaki megüt,az O2 kit pedig szintén durva sav,stb,hát megállok egy mezei helyen,és az első,akire lőni is kell,az badass talán...
Rámugranak,mindenki kap a pofájába savas tüskét,dobbantok egyet,kész.Sima ellenfél csak a pajzstól kinyúvad,pedig valami kék cucc,mezei,az O2 kitet se tettem be a narancsot,mert meele-s talán...
Class mod is minimális van(talán csak 2? csak nem...),a youtubeon se látok többet.Megint fura ez a bazillion fegyósdi,van vagy fajtánként 5-10 modell+kismillió apró csicsa talán.
Majdhogynem egy teli tatyóban mindenből elfér 1-1 jobb varia,ami ér valamit.
Viszont az űrállomáson jó pont jár a normál gravitációért és a Wildlife Preservation Reserve-ért!No pont ott nem vártam ilyesmit... -
TheProb
veterán
Ez nekem is meglepő volt, de epic item csak leg craftoláshoz jó. (2 leg+1epic) továbbiakban
Asszem 11 chapter van.
(#700) ollie:
Én a kosaras küldi végén szakadtam, mikor clapi interjút ad
-
BandiHUN
veterán
Én annó eleve moddoltam a karit(tárhely) ,mert gyűjtöttem a narancs cuccokat...van karakterem,ami 300 felett van ilyenekből,pedig coopban az ember átengedett,amit lehet,másoknak...
BL2-ben nincs ilyen,eleve nem lehet 300-as táskát sem,és szerintem amúgyis gáz,hogy kábé 10 fegyóval HA lehet boldogulni TVHM-ben...A BL1 azért lazább volt.Nekem ez gáz,mert én járnék mindenfelé csak őgyelegni,de a BL2,valószinűleg ez se támogatja a free nézelődést...indítottam egy fragtrap-ot,de nagyon az elején vagyok.
A BL2-ben is alig volt ember,aki csak úgy spontán coopozott volna..Almissziók,"free run"...
A BL1 ezt is jutalmazta,sőt ha ment az ember a DLC-kben,esett pearl is+egyéb specifikus fegyók.a Knoxx DLC szerintem a leghangulatosabb kieg volt,amit csinálhattak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest