Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Mi bajod van azzal a cliffhanger-rel? Oké, olyan klisés, mint az állat (mondjuk BL miatt nehéz megmondani, hogy mi szándékosan atomklisés és mi nem az), viszont ad bőven teret a találgatásra. Mert ha komolyan gondolják ezt a háborús dolgot, akkor felmerül a kérdés, hogy ezt mégis hogyan akarják implementálni? Mass Effect 3 bicskája pl. ebbe csúnyán belebukott. Nálam már felmerült egy rettenetes MMO shooter rémképe is.
Nyilván nagyon korai és nagyon értelmetlen még ezen rágódni, de szerintem ebből (már ha komolyan gondolják) vagy valami nagyon fasza, vagy valami überrossz fog kisülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest