Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pIIrash: Toshiba L670-16M
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Mondjuk a dumák szerintem nagyon jók voltak.Tetszett Gaige és Axton lazasága, a "gyermeki" rajongásuk az elcseszett, de szétlőhető dolgokért, az óriási kontraszt köztük meg Athena között, a D.T.-s "diskurzusoknál" meg kinek nem ugrott be Han Solo meg Chewbukka beszélgetései?
De ezen kívül a cirka 20 mondaton kívül a Holodome valóban kevesebb szórakoztatást nyújt, mint a legtöbb Headhunter Pack (kivétel Grandma Flexington), ami eléggé szégyenletes. A legjobban persze a kihagyott ziccerek tárháza na meg a problémák perzisztálása zavar.
Ja amúgy igen jól néz ki a Holodome. Lehet lőni pár screenshot-ot. Hurrá.
Az sem lehet mentség esetleg, hogy ezt nem a Gearbox csinálta, hanem a 2K Australia (persze nemtom ténylegesen ki csinálta vagy milyen arányú volt a munkamegosztás). Mert ha a Gearbox látná, hogy a 2K elcseszei a játék engame-ét,meg egy használhatatlan arénát pakol össze, közbe kellene lépnie. De ilyenről láthatóan nincs szó. Esetleg még asszisztálnak is hozzá, akkor meg még nagyobb a baj. Lehet én reagálom túl, de fogalmazhatunk úgy is, hogy aggódom a Borderlands széria jövőjéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest