- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Mondjuk a dumák szerintem nagyon jók voltak.Tetszett Gaige és Axton lazasága, a "gyermeki" rajongásuk az elcseszett, de szétlőhető dolgokért, az óriási kontraszt köztük meg Athena között, a D.T.-s "diskurzusoknál" meg kinek nem ugrott be Han Solo meg Chewbukka beszélgetései?
De ezen kívül a cirka 20 mondaton kívül a Holodome valóban kevesebb szórakoztatást nyújt, mint a legtöbb Headhunter Pack (kivétel Grandma Flexington), ami eléggé szégyenletes. A legjobban persze a kihagyott ziccerek tárháza na meg a problémák perzisztálása zavar.
Ja amúgy igen jól néz ki a Holodome. Lehet lőni pár screenshot-ot. Hurrá.
Az sem lehet mentség esetleg, hogy ezt nem a Gearbox csinálta, hanem a 2K Australia (persze nemtom ténylegesen ki csinálta vagy milyen arányú volt a munkamegosztás). Mert ha a Gearbox látná, hogy a 2K elcseszei a játék engame-ét,meg egy használhatatlan arénát pakol össze, közbe kellene lépnie. De ilyenről láthatóan nincs szó. Esetleg még asszisztálnak is hozzá, akkor meg még nagyobb a baj. Lehet én reagálom túl, de fogalmazhatunk úgy is, hogy aggódom a Borderlands széria jövőjéért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest