Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbelly-nél tartok, nagyon nehezen jutottam vele tegnap éjjel zöldágra. a Termination Protocols miatt sokkal többször éledtem fel, mint rendesen, de a kísérletek közepe felé már úgy ment a műsor, hogy 2nd Wind, ugrottam egyet, mire földet értem, szarrá lőttek, aztán a talajon az atombomba elintézett 1-2 Scavet, és repeat. kb. a 10. TP-vel jutottam el oda, hogy az atombomba már az ugrás csúcspontján robbant
(aztán egy kevésbé direkt taktikával lenyomtam).a Raid Sentinellel már az első végigjátszás közben is voltak fenntartásaim. a sima változata teljesen jó boss, viszont a második inkarnációja kissé félrecsúszott szvsz - hosszú, unalmas, és nagyon random módon lehet halni. lehet, hogy arra majd csak csapatban megyek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Sony 90mm f2.8 Macro
- Eladó igényesen összerakott Ryzen 7 Gaming PC 16GB VGA + Garancia Csere/Beszámítás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest