Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz [Prolixus] #1002 üzenetére

számomra se nem érdekesek (nincs új info a karakterekről), se nem humorosak. csak úgy vannak.

a TPS-ben van becsületes mennyiségű kisebb újítás, szerintem egyszerűen arról van szó, hogy ez a formula 2 (szűken 3) ilyen játékot bírt el. ráadásul a 2 valami irdatlan méretű volt, abban nagyon sok mindent ellőttek. én nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán lehetséges még egy olyan játékot csinálni komolyabb változások nélkül, ami hasonlóan élvezetes lenne, mint az eddigiek.

SpaceChem: az elején csak egy reaktorban dolgozol, ezeket később össze is kell hangolni. a 3. bolygótól igazán érdekes a játék, ahogy egyre nő az eszközkészlet. az pl. kifejezetten vicces, amikor vízből fúziós reaktorokkal plutóniumot kell gyártani :D de a legdurvább benne az, hogy a pályák végén kapod az arcodba a statokat, és nyilván egy sandbox gyártósoron mindig lehet optimalizálni. az egyik pályát megcsináltam 20 perc alatt, aztán további 4 órán keresztül csiszolgattam :B

Új hozzászólás Aktív témák