Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Clappy-hez jár szintemelés, jah. Azt viszont nemtom, hogy a Holodome nélkül van-e UVHM, mert ugyebár azzal jelent meg az első upgrade pack. Eléggé butyután lenne megcsinálva, ha nem lenne, szóval szerintem Holodome nélkül is van UVHM, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.
Majd írj rám akkor ha mehet, mindjárt le is szedi a játékot, még egy új karaktert kell indítanom és én kész vagyok.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem bőven elég megvenned a 4 dolláros Clappy-t. 6 karakter felesleges, úgysem fgosz annyit játszani a játékkal, hogy mindet végigpróbáld rendesen, meg annyira nem is különlegesek az extrák szerintem, hogy megérjék a pénzüket.
Felőlem játszhatunk bármikor, bevárhatjuk gbors urat vagy nem, nekem mindegy, ahogy érzitek.
pohár, felvettelek steam-en.
-
Akkor igazából elég a Clappy, ha az van vhol leárazva. A két karakter közül Jack jó, Aureliával ismerkedem, lehet jó, de miután az alapjátékban is van négy, erre nem biztos, hogy érdemes költeni.
Én délután teljesen megbízhatatlan vagyok - lehet, hogy elviszem vhová a családot, vagy lehet, hogy otthon csinálunk vmit együtt. Ha leülnek filmet nézni, akkor tudok multit játszani, de ez (szerencsére) nem annyira gyakori. Toljátok nyugodtan, ha tudok, megyek.
(#1226) [Prolixus]: most jön Crisis Scar és a jamming signal kiiktatása. Talán 8-as szinten vagyunk.
(#1227) pohár: összhang, az van
-
A Season Pass-t gondold át sztem. Van benne egy elég szar aréna (Holodome) + UVHM, két új karakter, ill. a Clappy sztori DLC. Azt nem tudom, hogy a Claptrap DLC-vel jön-e az UVHM, mert ha igen, akkor a Holodome +valahány szintje nem sokat ér (nekem a legmagasabb karakterem 63-as).
-
Megnéztem Wilhelm skillfáját. Én a Dreadnoght treevel kezdenék, és elmennék addig, hogy van Termination Protocols és Zero Hour. Utána valamelyik másik fával mennék tovább - mindegyikben nagyon jó a L3 skill (Laser Guided, ill. Power Fist), valamint az L4-ben a középső is hasznos (Kill Switch, Shock Absorbers).
(#1221) Edem05: a PS szerintem egy becsületes iparosmunka, elég újítással ahhoz, hogy egy darabig fun legyen. Remélem, Aureliaban még van annyi új, hogy még egy PT-t elvigyen, az elejét eddig élveztem, de a közepével kapcsolatban nekem is vannak aggályaim. Ill. a Clappy DLC-t még egyszer érdemes lesz végigvinni.
A BL2 epic meccseivel meg nincs versenyben, valóban. -
Wilhelm - a két support drone-ja egészen jó, később lesznek még vicces skilljei, ahogy egyre droidabb lesz
Nisha - gunzerker lite, bugyuta, de hatékony action skillel
Athena - a kinetikus pajzs teljesen más játékstílust kíván, mint a többiek
Clappy - nem hatékony, de nagyon vicces, legalábbis egy darabigNekem Nisha és Wilhelm bejött, Athena nagyon nem, Claptrap sem igazán. Mondjuk az elején könnyű a játék, lehet, hogy érdemes Clappyval kezdeni, ha a humorfaktor fontos, aztán legfeljebb később átműtöd.
Én Aurelia leszek, úgyhogy nem lesz clash
-
[Prolixus]
addikt
Kell a francnak S6, uccse nem tud annyival többet, mint egy 40 ezres best-buy középkategóriás.
hát a Season Pass itt egyértelműen nem éri meg, én megvenném az alapjátékot, kitolnám, aztán majd jóval később amikor sokkal olcsóbb a SP megvenném aztán, aztán megint elővenném a játékot. Legalábbis így utólag így csinálnám.
-
-
BandiHUN
veterán
Virágbolt...csordogál lefelé.Nevetséges pénz egy DLC-ért,amihez már season pass is vanVicces,de 1000 óra BL mögött mondom,hogy ez ezt se éri.Minden sz@rt megvettem az előző kettőhöz.Most nem. .Annyi előny,hogy az első végigjátszás szerintem ígyis-úgyis szingli kell legyen.Aztán majd megveszem karácsonyi akcióban és viszem át a karakterem....coopba úgyse mennék fel.Csak bezavar,hogy az ember élvezze a sztorit,de a BL2 ígyis elhozta,hogy a random coop miről szól?Bossfarmról.Nekem az nem kell.99%,hogy maradt a frekventált helyeken bizonyos ellentől jó loot.Ezért kár felmenni,ha ismeretlenek csak simán coopban sztorit/sidequesteket csinálni NEM JÖNNEK FEL.
Én sajnálom,hogy ez lett a BL-ből...mégha a kedvencem volt is.Most se rossz,de teljes áron kiadni egy ilyen BL2 kieget,mégha nagy is...bár ezt még ki tudja?Én most jutottam oda,hogy köszönöm,de utólag fizetnék,ha tetszett a "menü"...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest