- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus] #1002 üzenetére
számomra se nem érdekesek (nincs új info a karakterekről), se nem humorosak. csak úgy vannak.
a TPS-ben van becsületes mennyiségű kisebb újítás, szerintem egyszerűen arról van szó, hogy ez a formula 2 (szűken 3) ilyen játékot bírt el. ráadásul a 2 valami irdatlan méretű volt, abban nagyon sok mindent ellőttek. én nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán lehetséges még egy olyan játékot csinálni komolyabb változások nélkül, ami hasonlóan élvezetes lenne, mint az eddigiek.
SpaceChem: az elején csak egy reaktorban dolgozol, ezeket később össze is kell hangolni. a 3. bolygótól igazán érdekes a játék, ahogy egyre nő az eszközkészlet. az pl. kifejezetten vicces, amikor vízből fúziós reaktorokkal plutóniumot kell gyártani
de a legdurvább benne az, hogy a pályák végén kapod az arcodba a statokat, és nyilván egy sandbox gyártósoron mindig lehet optimalizálni. az egyik pályát megcsináltam 20 perc alatt, aztán további 4 órán keresztül csiszolgattam
-
válasz
[Prolixus] #1002 üzenetére
SpaceChem: egy puzzle/logikai játék, ami a kémiára épül. Eszméletlenül jó. Kb a játék 2/3-ánál tartok, több mint 40 óra játékidővel. És ez csak egy kis, nagyon olcsó, indie játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest