Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Erdei88
üzenetére
Jelen. Örülök ha szombaton olyan géphez tudok ülni, amin fut a játék. Szutyok laptop nem viszi csak a jó öreg otthoni PC.

BTW, nincs új raid bass, de úgy tűnik nem is kell. Az endboss úgy nézem az eddigi legnehezebb a BL játékok történetében, majdnem raid boss szintű. Ja és van végre garantált leg drop tőle.

-
TheProb
veterán
Nekem nincsenek FPS droppok, amit írtam csak egyedül raid bossozáskor volt gond, mikor 4en voltunk.
Amúgy csináltam egy kis videjót, singularity gránáttal vmi veszett jól néz ki a physx (és ez csak medium)
-
sajnos nincs
a GPU PhysX-szel kapcsolatban általános tévhit, hogy csak a GPU-t terheli, pedig a CPU-ra is alaposan ráül, ráadásul nem is valami jó a sok mag kihasználásában, ezért az erős i7-esed ugyan segít valamennyit, de nem oldja meg. coopban ez igencsak problémás, különösen a host esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- PlayStation 5
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- ASUS ROG Ally
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

én azért elég sokat lőttem bele, mire megfeküdt...
a GPU PhysX-szel kapcsolatban általános tévhit, hogy csak a GPU-t terheli, pedig a CPU-ra is alaposan ráül, ráadásul nem is valami jó a sok mag kihasználásában, ezért az erős i7-esed ugyan segít valamennyit, de nem oldja meg. coopban ez igencsak problémás, különösen a host esetében.

eddig nem volt gond, meglátjuk, hogy ez a Redbelly egyszeri kirívó eset volt-e, vagy mostantól rendszeresen én leszek a hús a darálóban