- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
A BL2 eleje nem azért unalmas,mert azt várom,hogy a bullymong-ok egy dobással leszedjenek,hanem mert egyszerűen túl sok felesleges szaladgálgatás ide-oda,nekem az eleje Sanctuary-ig egyszerűen nem tetszik,tök mindegy,milyenek az ellenfelek.Az elején az alküldikis irtó bénák,mikor már minden kész volt,csak akkor jöttem arra a részre befejezni.
A BL1 eleje még eleve nem is szólt igazából az ellenfelekről,volt egy jó kis posztapokaliptikus világ,jó zenével,némi karakterességgel,hangulattal.
Ennyiből jó viszont a pre is,annak is az elején van hangulata,de sajnos utána ellaposodás,és ráadásul még oda is lesz a nagy dobás a végére,a légüres tér és a kis gravitáció,mire egy jobb Oz kitet szereztem,már rájöttem,hogy felesleges is.Ott is úgy a jó,ha az elején az ember szépen megcsinálja az alküldiket is,úgy nem vész.Bár az NPC-k full hangulattalanok,még Moxxi is,Springs...a karakterek nagyon háttérbe szorultak,talán leszámitva Jacket és az alküldikben azt a lila szemű csajt,melózok,nem ugrik be a neve,és elég hülye,annak még a lányával is össze lehet futni alküldi kapcsán.
De megint bejött a BL-átok,hogy az első pár óra tök jó,aztán begyorsulnak a dolgok,és az ember letolja a végét,ami szeintem megint nagyon gáz,mint a BL1 vége,az ember belelendül,aztán rájön,hogy már vége,és milyen gagyi is...a pályatervezők előtt le a kalappal,de aki összecsapta megint a sztori végét...üvölt a kidolgozásból,hogy a végére megint kimaradt egy csomó alküldi,stb a helyszineken,már rohadtul be akarták fejezni a végét.
Egyébként is,én egy 30+ órás gémtől én többet várok,mint egy negyedórás végjáték,minimális videóval megspékelve.Arról nem is beszélve,hogy a világban alig változik valami attól,hogy az ember végigjátszotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged