Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz gbors #940 üzenetére

A BL2 eleje nem azért unalmas,mert azt várom,hogy a bullymong-ok egy dobással leszedjenek,hanem mert egyszerűen túl sok felesleges szaladgálgatás ide-oda,nekem az eleje Sanctuary-ig egyszerűen nem tetszik,tök mindegy,milyenek az ellenfelek.Az elején az alküldikis irtó bénák,mikor már minden kész volt,csak akkor jöttem arra a részre befejezni.
    A BL1 eleje még eleve nem is szólt igazából az ellenfelekről,volt egy jó kis posztapokaliptikus világ,jó zenével,némi karakterességgel,hangulattal.
    Ennyiből jó viszont a pre is,annak is az elején van hangulata,de sajnos utána ellaposodás,és ráadásul még oda is lesz a nagy dobás a végére,a légüres tér és a kis gravitáció,mire egy jobb Oz kitet szereztem,már rájöttem,hogy felesleges is.Ott is úgy a jó,ha az elején az ember szépen megcsinálja az alküldiket is,úgy nem vész.Bár az NPC-k full hangulattalanok,még Moxxi is,Springs...a karakterek nagyon háttérbe szorultak,talán leszámitva Jacket és az alküldikben azt a lila szemű csajt,melózok,nem ugrik be a neve,és elég hülye,annak még a lányával is össze lehet futni alküldi kapcsán.
    De megint bejött a BL-átok,hogy az első pár óra tök jó,aztán begyorsulnak a dolgok,és az ember letolja a végét,ami szeintem megint nagyon gáz,mint a BL1 vége,az ember belelendül,aztán rájön,hogy már vége,és milyen gagyi is...a pályatervezők előtt le a kalappal,de aki összecsapta megint a sztori végét...üvölt a kidolgozásból,hogy a végére megint kimaradt egy csomó alküldi,stb a helyszineken,már rohadtul be akarták fejezni a végét.
    Egyébként is,én egy 30+ órás gémtől én többet várok,mint egy negyedórás végjáték,minimális videóval megspékelve.

Arról nem is beszélve,hogy a világban alig változik valami attól,hogy az ember végigjátszotta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés