Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DariusTrox
üzenetére
Megnéztem, a középső skill tree tényleg nagyon jó. Meg a jobboldali is, csak az multiban üt igazán - a bal meg nem tetszik
Maradt Jack - egész pörgős, és még a Badass Jacket be sem vetettem.A fogász srác vicces volt, jó sokat kellett bele lőni

-
Edem05
őstag
válasz
DariusTrox
üzenetére
2.1GB a DLC! Pont most kezdte el tölteni.

-
DariusTrox
tag
válasz
DariusTrox
üzenetére
Egy kis pontosítás a kari DLC-vel kapcsolatban, Európában és Ázsiában Január 28 a megjelenés időpontja.
-
vitaro
senior tag
válasz
DariusTrox
üzenetére
A sztori dlc-ről meg annyit mondtak, hogy betekintést enged majd Clappy fejébe...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DariusTrox
üzenetére
Ez szerintem egyben azt is jelenti, hogy a pletykált next-gen Borderlands remastered cím, az nem az első rész felújítása lesz, hanem ez. Nem hiszem, hogy készülne remastered verzió az első részből next-genre és azt most nem jelentették volna be, illetve az is érdekes lenne, ha nem kerülne bele ebbe a csomagba. Szóval mondhatni nem örülök túlzottan ennek.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DariusTrox
üzenetére
Az-az acsi még nekem is hiányzik. Ha van még hely én is ráérek 10-körül.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
DariusTrox
üzenetére
Tegnapelőtt.
-
válasz
DariusTrox
üzenetére
nagyon úgy fest. reggel többedik újraindításra végre lett holodome, viszont design bugokban nem szűkölködik - az egy dolog, hogy rendszeresen kell kutatni, hogy hová bújtak az utolsó ellenfelek, viszont most az egyik bement a pálya alá, ahol még Wolf sem találta meg... asszem érdemes várni pár napot egy fixre.
@all: UVHM megy normálisan?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DariusTrox
üzenetére
Láma kérdés: Hogy lehet manuálisan frissíteni?
-
válasz
DariusTrox
üzenetére
hmmm, Handsome AI van, To the Moon nerf van, Holodome nincs. érdekes.
-
Audison
senior tag
válasz
DariusTrox
üzenetére
Szerintem ezzel az új résszel jócskán visszaesett a népszerűsége a BL-nek. A bl2őt le sem tudtam tenni, de ezt kipörgettem 2x és elég volt... majd ha lesz valami érdekfeszítő dlc hozzá, akkor esetleg előveszem.
-
Amartus
senior tag
válasz
DariusTrox
üzenetére
Ha tényleg ilyen lesz, akkor befizetek rá.
-
TheProb
veterán
válasz
DariusTrox
üzenetére
engem nem kötnek le a kiadó típus játékai, de BL esetében lehet ránézek majd. "Valahogy" a beszélgetés játékban nem okos sok örömet...
-
válasz
DariusTrox
üzenetére
naná!

-
TheProb
veterán
válasz
DariusTrox
üzenetére
és ezt ki dobja vagy random drop?
-
Edem05
őstag
válasz
DariusTrox
üzenetére
Egy poént megér, mert vicces, hogy ilyen robbanó tököt lő, de szerintem egy használhatatlan vacak.

-
TheProb
veterán
válasz
DariusTrox
üzenetére
az milyen?
-
válasz
DariusTrox
üzenetére
Melyiket hívjátok raid bossnak?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DariusTrox
üzenetére
Cool. Viszont én csak hétvégenként tudok játszani (ez a hét volt a kivétel). Nincs még egy jelentkező? Meg kéne csinálni ma este.
-
TheProb
veterán
válasz
DariusTrox
üzenetére
én benne vagyok, viszont steam baszakszik és nem tudlak addolni. Felveszel? TheProb_HUN a személyimbe írt nevem

-
[Prolixus]
addikt
válasz
DariusTrox
üzenetére
Azt annka is beadja aki már megcsinálta a küldit? Ha igen, akkor jövök.

gbors: na szerintem utóbbi 2 dolog tényező az, ami jobban számít, én az elején, amikor még nem ismerem töviről helyire a térképeket, direkt rendszertelenül csinálom a mellékküldiket, meg az útbaeső ellenfeleken sem rohanok át. Sikerült is valami 3200 badass rank-et összehozni, közbe tvhm-be még bele sem kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Maradt Jack - egész pörgős, és még a Badass Jacket be sem vetettem.