- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem volt semmi bajom a PS-sel, kb annyit játszottam vele, mint a 2. résszel.
-
válasz
[Prolixus] #1267 üzenetére
A BL1-et akartam mondani, az volt a legjobb, csak a topik címe miatt a TPS volt a fejemben.
-
válasz
BomiBoogie #1205 üzenetére
A 2-t inkább. Olcsóbb is és sokkal több tartalom van benne, na meg tényleg van sok utalás a Pre-Sequelben.
-
válasz
[Prolixus] #1195 üzenetére
Na ez az, még így is jobb, mint a piacon levő játékok többsége.
-
válasz
JackFeryll #1172 üzenetére
Ahogy előttem is mondták, a BL2-ben sokkal több a tartalom jelenleg.
-
Jó munkát a Topikgazdáknak!
-
Kösz mindenkinek, Nisha az egyetlen karakter, amit még nem próbáltam.
-
De, nyilván a damage (is) számít, de ez a szinttől (is) függ.
És nem csak arra kell odafigyelni, hanem ugye arra is, hogy milyen gyorsan lövi egymás után a golyókat, meg mekkora a tár, milyen sebességgel tudsz újratölteni, plusz még pár dologra. Pl. vannak olyan fegyverek, hogy a golyó kilövése után több részre válik maga a golyó, és így nem csak annyit sebez, amennyi fel van tüntetve, hanem minden része a golyónak, ami talál. És ez akár független is lehet attól, hogy hány golyó kell egy lövéshez, mert ugye vannak olyan fegyók, melyek 2-3 golyót fogyasztanak egy lövéssel. Van olyan is, ami lövésenként 1 golyót fogyaszt, és az az egy válik többfelé. Szóval érdekes fegyverek vannak.
-
És ez mióta zavar egy hardkór gémert?
Amúgy nagyon sokat számít a fegyvered és az ellenfelek szintjeinek különbsége, ha több mint egyel kisebb a fegyveredé, akkor már ez a szenvedés van, és UVHM-ben ez még rosszabb. De időnként kékből is lehet olyat találni, hogy több szinten keresztül jó.
-
Én nagyon örülnék egy Tiny Tina DLC szerű résznek, mert nekem irtóra tetszett a fantasy világ, amit kidolgoztak. Mondjuk a 3. rész úgy kezdődne, hogy valami dimenziókapu átvisz egy olyan helyre, ahol középkori szinten vannak fejlettségben. A lootra persze még ki kéne találni valamit, hogy a fegyverek azért megmaradjanak.
-
válasz
[Prolixus] #1002 üzenetére
SpaceChem: egy puzzle/logikai játék, ami a kémiára épül. Eszméletlenül jó. Kb a játék 2/3-ánál tartok, több mint 40 óra játékidővel. És ez csak egy kis, nagyon olcsó, indie játék.
-
válasz
[Prolixus] #986 üzenetére
Lol, és nekem is dobott egy narancs Nukemet.
-
válasz
[Prolixus] #989 üzenetére
-
A moxxtailek hogy működnek? Csak megveszem és máris hat? Vagy van valami gomb rá? Egyszerre hatnak, ha több fajtát veszek, vagy felülírja az utoljára vett az előzőt?
mod: közben meglett a megfejtés, ahogy megveszem, rögtön hat (fél óráig), és egyszerre csak egy
-
válasz
[Prolixus] #974 üzenetére
Ja, néztem is, hogy kb a játékosok 3%-ának megvan az az achie, sőt van másik holodome-os is, amit ugyancsak megkaptak egyesek.
-
Érdekes, hogy tegnap kaptam egy Holodome-os achie-t (Smash the System), ami ugye még meg sem jelent.
-
Ma volt egy 53 megás Pre-Sequel update. Nem tudjátok, hogy mi volt ez? Nem találok róla infót.
-
BL:TPS 1 GK:
PS3: WK5BJ-F6J3K-BSJCT-STKJJ-JKR56
WinPC/Mac/Linux: WK5BJ-F6J3J-CJJBT-JTJJJ-JKRXK
X360: WK5BJ-F6J6R-FKRBX-KXJJJ-JKRXHBL:TPS 1 GK:
PS3: 55K3T-WFT3W-TZT53-ZBCJB-WJBX6
WinPC/Mac/Linux: 55K3T-WFT3T-WTT33-TBBJB-WJBH6
X360: 55K3T-WFT6X-XWX36-WFBJB-WJBWCBL:TPS 1 GK:
PS3: KCWJ3-BXBJW-JSB5J-9BKTT-SKX99
WinPC/Mac/Linux: KCWJ3-BXBJT-KJB3J-3BJTT-SKXF3
X360: KCWJ3-BXBRX-RKF3R-5FJTT-SKX53Most nézem, XBox One-ra meg sem jelent? Vagy azon fut az X360-as verzió is?
Mod: ezeket ma posztolta Randy Pitchford
-
@DuvalMagic 1 Golden Key Nov 19, 2014 Works
PC/Mac: WW533-S5T3B-53JJB-JTBT3-WZRBH
PC/Mac: CCCBB-X5JTB-5BB33-TJ3BJ-SK3KR
PC/Mac: 5CKBB-K53BJ-CJTTT-JTJ3B-BHCSJ -
válasz
[Prolixus] #944 üzenetére
Szerintem teljesen igazad van. Ebben a játékban a farmolás meg a lövöldözés a lényeg, a sztori csak másodlagos. Ha megnézzük, egy Diabloban sem jobb a történet, sőt, ott még sablonosabb. Véleményem szerint egész jól megoldották a BL sorozatban az egészet.
-
-
Srácok, én megértem az elégedetlenkedést, mert korábban többet kaptunk ugyanazért a pénzért. Vagyis ez sem biztos, mert én pl 8600Ft-ért vettem a Pre-Sequelt, hivatalos üzletből (Greenmangaming), nem szürkeboltból, vagyis jóval kevesebbe került nekem, mint annó a BL2, amit ugyancsak elővételben vettem. Itt van a Seasons Pass esete is, amit telenyomnak új karakter meg szintemelő DLC-kkel, ami nyilván bosszantó, mert korábban az első plusz karakter ingyen volt, az első szintemelő DLC-t meg ugyancsak beletették a Seasons Passba, vagyis most átverve érezhetitek magatokat. Viszont a Seasons Pass megint csak olcsóbb volt, mint múltkor (legalábbis a GMG-n), még ha arányaiban nem is annyival. És ha mindehhez hozzávesszük azt, hogy itt a legtöbben 100+ órát játszunk a játékkal (én most 90 körül tartok), összességében tök olcsón jövünk ki a legtöbb AAA címhez képest.
Ez természetesen csak az én véleményem.
Ami még érdekes, hogy nálam épp a Pre-Sequel hozta elő megint a BL lázat, szóval azt sem bántam volna, ha dupla ennyit kellett volna fizetni érte. Annak idején a BL1-gyel sem játszottam ennyit, ilyen rövid idő alatt.
-
Na, jön le az update.
-
Nem tudom, de én egy ilyen "war is coming" típusú szöveget nem vártam. Én mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Ami érdekes, hogy a legtöbbet az első résszel játszottam, a másodikkal kb a harmadával kevesebbet, de most épp a Pre-Sequel hozott megint lázba, így lehet, hogy a másodikat is újra előveszem (ott pl. totálisan kihagytam az összes DLC-t, pedig mind megvettem).
-
Az Excalibastardot megtaláltátok? Több infó.
-
-
Csak képzelődöm, vagy most a hétvégén tényleg jobb a loot?
-
válasz
DariusTrox #783 üzenetére
Melyiket hívjátok raid bossnak?
-
Na, végigtoltam az alapjátékot, 40 órába került, ha minden igaz, csak 3 mellékküldit hagytam elvarratlanul. Messze nem maxoltam ki a játékot, mert a challengek többsége nincs meg, de erre nem is törekszek. Amúgy 29. szinten fejeztem be. Szerintem simán megérte az árát. A vége azért csalódás volt, hogy egymás után jött 3 boss. Inkább valami érdekes sztorit építhettek volna bele.
-
Szerintem sok a 8k a kuponos BL Pre-Sequelért, hiszen preorderben 9k alatt lehetett megvenni a játékot a greenmangamingtől. És ez hivatalos forgalmazó.
-
-
Hehe, mekkora volt az a küldi, amikor a csávó kinyitotta az ablakot.
-
A Grinder miért nem enged 3 lila fegyvert egyesíteni?
Hány chapter van? Most chapter 7-ben vagyok (level 20) 28 óra játékkal.
-
-
Claptrap: nem tetszik nála a skill tree, de persze attól még bejöhet másnak.
A játék árával kapcsolatban:
Nem értem ki mire számított. DLC-nek hívjátok, de miért? Milyennek kéne lennie? Ez nem 5-10 óra játékidőt tartalmaz, hanem ugyanúgy több százat, mint az előző részek. Van 4 új karakter, teljesen új sztori, új környezet, eddig kb annyi változást látok a 2. részhez képest, mint a 2. volt az elsőhöz képest. Az ára meg szerintem nem több, mint a 2. részé volt, legalábbis valutában. Forintban persze, mert romlott azóta.
Eddig 1 dolog volt nagy csalódás, az intró, szerintem az eddigi leggyengébb.
-
Én Claptrapot választottam, de szörnyűnek tűnik. Na újrakezdem én is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!