- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1330 üzenetére
Mégse olyan jó, mivel a TPS nincs benne. Nem olvastam elég figyelmesen.
-
Ch0b
tag
válasz
[Prolixus] #1319 üzenetére
Co-op Claptrap nagyon idegesítő tud lenni. Volt idő még amikor jó mókának tartottam, de amikor Nishával megyek, és van egy Claptrap a csapatban, na az fel tud húzni. Vagy azzal, hogy 1 lövéssel kiürítem a tárat, vagy amikor megállás nélkül lő a karakter, olyankor meg kell állnom, és folyamat váltogatni a fegyvereket, hogy ne pazaroljak, így is magányosan is hamar el tudom lőni a lőszert. Claptrap fun egyedül, vagy partyban , de akkor tűrni kell a negatív hatásokat.
Amúgy dioka7 , az 2 karakter pedig nagyon jó szerintem, Jack nagyon erős, de Aurelia is, nagyon bejön, befagyasztja az egész pályát.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #1283 üzenetére
UVHMen a fo boss gyakorlatilag egy raidboss. en nem birtam gladiatorral leutni.
-
PeL
addikt
válasz
[Prolixus] #1283 üzenetére
Még csak normalon toltam le, csak elég erősnek éreztem TVHM-et ezért inkább nekiálltam a normos dlc-nek, elég sokat resisteltek az ellenfelek.
-
válasz
[Prolixus] #1269 üzenetére
Tényleg volt valami olyan szöveg, hogy a BL1 és a BL2 keveréke lesz (már akkor sem értettem, hogy ezt hogyan gondolják), de vszleg aki nyilatkozta, az sem értette teljesen, miről beszél
Amúgy érzésre van bőven különbség van a BL2 és a TPS között, a TPS-ben simán használtam 15-16 szinttel régebbi fegyvereket, a 2-ben ilyet nem szoktam.(#1270) ollie: ez szubjektív, nekem a TPS is jó volt, de ami a BL1-ben van, az nagyon nem - a 30-as és a 60-as szint között a 2-es szorzó szerintem viccnek is rossz. Nekem az a logikus, hogy 4-5 szint emelés bármilyen alapról indulva hasonló mértékben emeli a statokat - ehhez pedig exponenciális skála kell.
-
válasz
[Prolixus] #1267 üzenetére
A BL1-et akartam mondani, az volt a legjobb, csak a topik címe miatt a TPS volt a fejemben.
-
válasz
[Prolixus] #1267 üzenetére
Editorral elég gyorsan ki lehet hozni (csinálsz 3 példányt a fegyverből 5-ös szintlépésekkel), csak nekem nincs fenn a játék. A google hitek alapján amúgy kb. jó a 10%.
Nekem amúgy tetszene a BL2 gyors avultatása, egyedül az a gondom, hogy a speciális cuccokat túl nehéz beszerezni. És már megint ott tartunk, hogy szar a loot
-
válasz
[Prolixus] #1264 üzenetére
A pontos képletet nem tudom, de az biztos, hogy lineáris. Azaz ha az első részben felkapsz egy 32-es szintű fegyvert, akkor 64-es szinten még mindig csak a fele damage-et bukod vele. A 2-esben ehhez elég 38-as szintig eljutni
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #1258 üzenetére
mennyire igaz.. végig kellene még egyszer vinnem a játékot, ha már beleöltem a pénzt, de valahogy nem visz rá a lélek.
amikor megjelent az első 1-2 napban ledaráltam egyszer a fősztorit és semmi több, azóta elő se vettem. annyira olyan semmilyen lett az egész, pedig rengeteg lehetőségük lett volna egy közel bl2 szintű játékot alkotni.
-
válasz
[Prolixus] #1258 üzenetére
Ja btw., nyilván a grand update nem fogja telerakni mindkét játékot Battleborn plugokkal
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #1253 üzenetére
Örülök, hogy a 2K Australia megszüntetése után is foglalkoznak a játékkal, befejezhetnék az általuk elkezdett (majd kukázott) DLC-t is. Mert az igazat megvallva nagyon nagy szüksége lenne ennek a programnak még egy Claptastic Voyage méretű és minőségű plusz tartalomra. Alapból nem olyan hosszú mint a BL2, az újrajátszhatósági faktora sem olyan magas, sztori DLC-ket kellett volna hozzá gyártani elsősorban, nem karaktereket.
-
Edem05
őstag
válasz
[Prolixus] #1244 üzenetére
Bedöglött a hűtés.
(#1245) gbors Semmi IGP! A régi 5870-em leemeltem a polc tetejéről, így most újra csatasorba állítom
De hiába van low/off-ra állítva minden azért a keményebb részeknél igencsak megizzad szegényke.
-
Anonymus23
veterán
válasz
[Prolixus] #1239 üzenetére
Köszönöm!
-
pohár
félisten
válasz
[Prolixus] #1232 üzenetére
ahogy láttam, a Holodome-mal jár az első UVHM, szóval azt kénytelen leszek megvenni máshonnan akkor
pfö, G2A-n 1500ft ez a DLC, na akkor ezt hagyom is egyelőre -
pohár
félisten
válasz
[Prolixus] #1230 üzenetére
az első UVHM-es +10 szint az alapból benne van? nem találtam külön megvehető kódot, mint például a 2-nél volt
okés, visszaigazoltalak, most kipróbálom a Killing Floor 2-t, aztán mehet a menet
-
pohár
félisten
válasz
[Prolixus] #1226 üzenetére
tegnap jöttek a srácok segíteni nekem, mivel most vettem meg
5., vagy 6. szinten voltunk, mikor befejeztük, szóval még eléggé az elején, épp a Meriffet próbáltuk elérni -
válasz
[Prolixus] #1195 üzenetére
Nekem 120 óra van benne, annak több, mint a fele korrektül minőségi. Nincs itt gond az ár / értékkel, csak (ahogy írod is) a BL2 jobb.
(#1197) pohár:
-
válasz
[Prolixus] #1195 üzenetére
Na ez az, még így is jobb, mint a piacon levő játékok többsége.
-
pohár
félisten
válasz
[Prolixus] #1188 üzenetére
hohó, hogyne adtam volna, még kaptam pólót is mellé
az a baj, hogy emellé megint ugyanennyi lenne a Season Pass (plusz a Hardline-t is meg akartam venni), de így sose gyűlik össze a pénz arra a nyomorult S6-ra, ha elszórom játékokra -
válasz
[Prolixus] #1168 üzenetére
Jó kis meccs volt
(#1169) vvega30: simán
-
válasz
[Prolixus] #1160 üzenetére
ász
-
válasz
[Prolixus] #1158 üzenetére
Én is ezt a kettőt mondtam volna elsőre, ill. harmadiknak Wilhelm is elég használható - gyengébb damage output, viszont a két bot és a Termination Protocols sokat javít a túlélési esélyeken.
Ill. Aurelia is igen ütős tud lenni - ahol megy a cryo damage, ott nagyon durva, viszont ahol nem, ott könnyen pusztul. Coopban érdekes lehet a Contract skillekkel.
OFF: hétvégén akkor Crawmerax?
-
válasz
[Prolixus] #1154 üzenetére
De, ezzel a muffal nagyon. A Fridgia is, meg a nemrég kapott cryo Spinigun is iszonyatosan húzza lefelé még az Ultimate Badass-eket is. A cryo-rezisztencia mondjuk kínos bír lenni.
(#1153) proci985: A Skullmasher azért elég kemény.
Sniperként szerintem akkor lehet menni, ha van társ, aki magára húzza az aggrot. Ebben mondjuk a Servantos skillek nagyon tudnak segíteni, érdemes lenne kipróbálni. Van valakinek hangulata vmelyik este jövő héten? Nekem a luvnya 63-as szintű. -
válasz
[Prolixus] #1142 üzenetére
Hozzátartozik amúgy a történethez, hogy én stresszes helyzetben nem tájékozódom jól, ezért mind a leesés, mind a hirtelen elteleportáló és megkeresendő ellenség halmozottan szívás
Inkább kerestem módszert, amivel az állandóan visszatöltődő pajzsot gyorsan le lehet rántani - találtam is, csak aztán a bugok meg a zuhanás...
Amúgy [Prolixus] belépője a játékba nagyon vicces volt. Írta, hogy jönne, mondtam, hogy welcome, aztán koncentráltam a harcra, és nem vettem észre, hogy megérkezik. Egyszer csak az tűnt fel, hogy a robotot, akit akkorra már irdatlanul utáltam, kettő helyett négy Badass Jack lövi és rugdossa igen intenzíven. Olyan volt a jelenet, mintha a Nagymenők jövőben forgatott verzióját néztem volna
-
válasz
[Prolixus] #1127 üzenetére
Topic Inf Rendszer.
Vasárnap estére jelentkezem!
-
maross
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1087 üzenetére
ez is valami fegyvervaltos exploit :/
-
válasz
[Prolixus] #1085 üzenetére
Iwajira mondjuk exploit nélkül is lemegy 1-2 perc alatt
a 2 perces raidboss fightban amúgy az a durva, hogy maga a harc benne 12-13 másodperc, a többi időben várunk a fázisváltásokra. kevés híján mind a 7 fázist oneshotolja.
-
válasz
[Prolixus] #1079 üzenetére
20x damage outputtal nekünk is gyorsabban ment volna
-
maross
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1079 üzenetére
It can be the flakker and any other weapon. It's a bug that has been in the game since Borderlands 2. While the flakker's bullets are exploding, you can switch over to any gun and the flakker pellets will do the damage of the gun in your hand.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #1074 üzenetére
TVHM, 50-es szint. Feljebb nem tudok menni, nincs Holodome-om. És amíg a Season Pass-t nem jóárasítják, nem is lesz.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #1072 üzenetére
Tökéletes, veled meg is vagyunk négyen.
-
válasz
[Prolixus] #1061 üzenetére
igen, én az egyik leglassabb pisztolyt használtam, hogy egyáltalán látni lehessen valamit a végén
-
válasz
[Prolixus] #1054 üzenetére
igen ám, de az igazán durva fire rate bonus nem a Showdownból jön, hanem az Unchained skillből. a class moddal együtt stackenként 10% a bonus, és 21 stack a maximum, ami ideális esetben 21 másodperc alatt jön össze
(#1053) ollie: ahogy [Prolixus] írta, a Showdown action skill egyik eleme. az aktuálisan megcélzott ellenfelet követi a célzással, gyakorlatilag ha nem gyors ellenfél + lassú lövedék kombináció van, akkor célba is talál.
(#1055) TheProb: akkor lehet, hogy a DLC-knél futunk majd össze.
-
válasz
[Prolixus] #1051 üzenetére
szerintem az aimbot nem igazán gamechanger, igazán durva hatása csak a continuous damage bonus-szal rendelkező lézereknél van (Rosie, Vibra-Pulse). a többi előny maximum részben köszönhető az aimbotnak - pl. a problémás bossokat szeretem rakétákkal megszórni, és jó, hogy mind célba talál, de az már nem az aimbot miatt van, hogy a Duuuurp launcher 3 helyett 6 rakétát lő ki egy "tárral", és ráadásul amikor Nisha be van izgulva, akkor a 6-ot gyorsabban, mint egy alap karakter kezében lőné a 3-at
Jacket láttam akcióban, amikor TheProb kollégával toltuk - hát a Badass Jack az éppen nem volt gyengesok sikert a vizsgákhoz!
(#1050) TheProb: hol tartasz az 1-ben? én a zombis DLC után leálltam, a TVHM-et nem kezdtem el, de lehet, hogy ha végzek a PS UVHM-mel, akkor visszatérek arra is
-
válasz
[Prolixus] #1044 üzenetére
nagyon hasonlóak a tapasztalataim, én valamivel előrébb járok (R&D), de a legerősebb nem-launcher fegyverem továbbra is a TVHM-ben talált Doc's Quad. Nukem esett az elején, de nekem jobban beválnak a sima zöld / kék Torgue launcherek, ill. volt Zim is, ami nagyon vicces, de tényleg nem sokat ér. ráadaásul a vendorokkal is kevesebb szerencsém volt. viszont pajzsokkal jobban jártam, abból egész tűrhetőek jöttek (mondjuk védekezés terén nem nagyok az igényeim
)
mindegy, remélem, a játék vége felé esik 1-2 értelmes cucc - a Fridgia SMG-t majd próbálom csak 58-60-as szinten beszerezni, meg talán végre egy új Quadom is lesz
-
maross
nagyúr
válasz
[Prolixus] #1044 üzenetére
ugyanolyan statokrol volt szo, pont nem arrol hogy vajon level 60-on jobb fegyvert talalok e mint level 1-en.
-
válasz
[Prolixus] #1002 üzenetére
számomra se nem érdekesek (nincs új info a karakterekről), se nem humorosak. csak úgy vannak.
a TPS-ben van becsületes mennyiségű kisebb újítás, szerintem egyszerűen arról van szó, hogy ez a formula 2 (szűken 3) ilyen játékot bírt el. ráadásul a 2 valami irdatlan méretű volt, abban nagyon sok mindent ellőttek. én nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán lehetséges még egy olyan játékot csinálni komolyabb változások nélkül, ami hasonlóan élvezetes lenne, mint az eddigiek.
SpaceChem: az elején csak egy reaktorban dolgozol, ezeket később össze is kell hangolni. a 3. bolygótól igazán érdekes a játék, ahogy egyre nő az eszközkészlet. az pl. kifejezetten vicces, amikor vízből fúziós reaktorokkal plutóniumot kell gyártani
de a legdurvább benne az, hogy a pályák végén kapod az arcodba a statokat, és nyilván egy sandbox gyártósoron mindig lehet optimalizálni. az egyik pályát megcsináltam 20 perc alatt, aztán további 4 órán keresztül csiszolgattam
-
válasz
[Prolixus] #1002 üzenetére
SpaceChem: egy puzzle/logikai játék, ami a kémiára épül. Eszméletlenül jó. Kb a játék 2/3-ánál tartok, több mint 40 óra játékidővel. És ez csak egy kis, nagyon olcsó, indie játék.
-
válasz
[Prolixus] #998 üzenetére
akkor maradjunk annyiban, hogy a szövegek megítélése "erősen szubjektív" kategória
a BL3-ban muszáj lesz valami nagyon újjal előrukkolniuk, és nagyon meg kell győzzenek, hogy teljes áron megvegyem. persze lehet, hogy úgy vannak vele, hogy jobb ma egy SP, mint holnap (ill. 3 év múlva) egy BL3. oh well. marad a SpaceChem - csak annak meg előbb-utóbb kényszerzubbony lesz a vége
-
DariusTrox
tag
válasz
[Prolixus] #998 üzenetére
Én abban bízom ez csak egy terelés. Kiadnak egy BL játékot, megnézik mekkora rajongó tábora van, persze kockázatosan mivel csalódnak a fanok. Aztán előrukkolnak a BL 3-mal amiben rengeteg újítás lesz
Na jó lehet furán hangzik, de ebben bízom, hogy direkt nem rukkolnak elő semmi nagy újítással. Bár amit leírtam marhaság, hiszen ilyet nem tehetnek meg hiszen nagyot zuhan a színvonal és elkezdenek kételkedni a rajongók. Kicsik vagyunk mi ahhoz, hogy megértsük mi miért történik, de egy valami tiszta és világos: ez egy baromi nagy lehúzás semmi más. Szóval én hiszek benne, hogy ezt a részt azért adták ki, mert volt egy jó nagy lyukas rész az 1 és 2 között de a nagy durranás még hátra van. Mindent összevetve ez a DLC egy uniós szabványnak megfelelő moslékkal etetett malacnak az ürüléke amit aztán fel lehet használni a jövőben a bio gazdálkodásnak köszönhetően és valami jó dologhoz lesz felhasználva. De addig a szar csak simán szar.
-
válasz
[Prolixus] #996 üzenetére
az akut ötlethiány üvölt ebből a DLC-ből. egy Headhunter csomagnál kevesebb tartalmat (kínos voiceoverekkel) + 10 szintet dobtak ki - teljes DLC áron. én az UVHM-nek és a plusz skillpontoknak mondjuk örülök, egy PT-nyi érdekesség még van a játékban (közben majd sztem váltogatom a karektereket is), de abban teljesen egyetértek, hogy a raid bossok hiánya irdatlan baklövés. most komolyan, annyira nagy meló egy pete-et vagy egy voracot összerakni?
no mindegy, ár / érték alapon még így is kimagasló a játék, csak kár ezzel a Season Pass szarakodással elrontani a rajongók szájízét.
... majd 2 év múlva elővesszük a 2-est, és nyomunk egy OP8 PT-t, sűrű raid bossolással (és anyázással)
-
válasz
[Prolixus] #986 üzenetére
Lol, és nekem is dobott egy narancs Nukemet.
-
válasz
[Prolixus] #989 üzenetére
-
Amartus
senior tag
válasz
[Prolixus] #991 üzenetére
Mire nyomtál uninstallt? A játékra?
-
válasz
[Prolixus] #989 üzenetére
én is úgy nézem, hogy gearboxék szorgalmasan körmölik a "miért ne vegyek a büdös életben soha többet season passt" c. könyv fejezeteit...
-
válasz
[Prolixus] #974 üzenetére
Ja, néztem is, hogy kb a játékosok 3%-ának megvan az az achie, sőt van másik holodome-os is, amit ugyancsak megkaptak egyesek.
-
válasz
[Prolixus] #944 üzenetére
az első bekezdéssel nem értek egyet, viszont a másodikkal igen, úgyhogy lényegtelen, hogy az elsővel egyetértek-e
a karaktereket azért érzem kartonfiguráknak, mert totálisan egydimenziósak - van egy meghatározó tulajdonságuk, amiből aztán következnek a mondásaik / akcióik. ez persze nagyon passzol a humoros stílushoz (ráadásul a játékos karakterekkel is összecseng, akik szintén ilyenek), de azért 1-2 komplexebb szereplő elférne. Jack példája mutatja, hogy erre a közönség oldaláról is van fogadókészség.
de ez már csak az a kérdés, hogy hogyan lenne a 90%-os játékból 98%
-
válasz
[Prolixus] #944 üzenetére
Szerintem teljesen igazad van. Ebben a játékban a farmolás meg a lövöldözés a lényeg, a sztori csak másodlagos. Ha megnézzük, egy Diabloban sem jobb a történet, sőt, ott még sablonosabb. Véleményem szerint egész jól megoldották a BL sorozatban az egészet.
-
sss
őstag
válasz
[Prolixus] #929 üzenetére
Közvetlen egymás után...
-
wesker24
senior tag
válasz
[Prolixus] #891 üzenetére
Ezzel én is igy vagyok én is a legális játék hive vagyok semmi csalás meg editorozás meg ilyesmi !
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus] #889 üzenetére
Gyere fel, odaadom.
-
válasz
[Prolixus] #884 üzenetére
Mondjuk az igaz, hogy nem tudni ott miért jelent meg, és később miért nem, miért hagyta ki a teljes BL2-es eseményeket, és miért pont most tűnt fel.
erre 98% eséllyel tudok válaszolni. azért, mert először írták meg az endinget, aztán érezték, hogy egy out-of-the-blue karakter out-of-the-blue eseménnyel már tényleg túlzás, és csináltak neki egy jelenetet egy olyan helyen, ahol sok vizet nem zavart
amúgy abban igazatok van, hogy a háborúsdi a BL-ben egy új vonal, amiből akár valami érdekes is kisülhet. az biztos, hogy ezen a ponton komolyabb megújítást igényel a franchise, és úgy fest, hogy ezzel a gearbox is tisztában van. lehet, hogy lesz 3-4 év, mire a következő rész kijön - várjuk szeretettel
-
válasz
[Prolixus] #879 üzenetére
nálam a semmiből jövő cliffhangerek automatikusan megkapják a szar minősítést. most őszintén, ilyet ki nem tud kitalálni 2 perc alatt? ill. hány olyan játék van, ahová ez a cliffhanger nem passzolna ugyanilyen szinten? sablon párbeszéd:
(ismert karakter): "yadayadayadayadastorywhatever"
(ismeretlen karakter): "a war is coming!" vagy "look, that volcano is about to erupt!" vagy "I've just seen your father murdered!" vagy "oh no, space aliens are about to land!" ...
(ismert karakter): "oh shit, let there be episode 3!"nem ragozom tovább
-
MARV6969
tag
válasz
[Prolixus] #873 üzenetére
nem sz@roznak....
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #861 üzenetére
Nem az hogy nem elég nagy, csak az elején direkt körbe néztem, hogy lehet-e még valahol valami, de nem láttam semmit csak ürességet. mmint a moonshot körül nem volt semmi ha jól emlékszek.
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #855 üzenetére
Nem írják sehol, hogy kettő lenne, de azt se, hogy igen. Lévén, hogy nem 1 kis cuccról van szó, feltételeztem, hogy csak 1 van. Amúgy ha kettő van akkor max a másik oldalon lehetne a bázisnak, aminek mondjuk nemtom mi értelme lenne
-
sss
őstag
válasz
[Prolixus] #830 üzenetére
Igen arra, köszi.
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus] #820 üzenetére
Ja, ezek valóban jók lennének. Nem olvasom a gearbox fórumát, de gondolom azért sokan írnak oda is, és remélhetőleg érdekli is a gearbox-ot a játékosok véleménye.
-
Audison
senior tag
válasz
[Prolixus] #818 üzenetére
"viszont a kövek potyognak szépen"
Ezen jómagam is meglepődtem, sokkal jobban esnek mint az eridium-ok a BL2-ben.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #811 üzenetére
Sziasztok!
Melee Damage-nél melyik skill fát kell először felhúznom Athena-nál?
Illetve, hogyan érhetem el a játékban azt, hogy ide-oda suhan az ellenséghez és melee-lel egyből megöli, erre van valami plusz gomb?Példának mutatom ezt a videót.
-
válasz
[Prolixus] #806 üzenetére
értem én, el lehet olvasni alaposan, apróbetűkkel együtt - jogos. ettől még a kommunikáció szoftosan félrevezető marad, és ez pont azt a komfortérzetet rombolja, aminek köszönhetően első nap megvettem a BL2-t és előrendeltem a Pre-sequelt. nem nagy ügy, de részemről a "shut up and take my money" időszaknak vége
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #796 üzenetére
Én nem kimondottan erre a jelenetre gondoltam. Hanem arra, hogy végülis ők tették Jack-et azzá aki lett. Szerintem inkább az volt a belemagyarázás, amikor jöttek a "Jack te gonosz vagy ezért elárulunk" dumával. Végülis maguknak okozták a bajt, így nehéz őket sajnálni.
Lilith azon tettét pedig még annyira se értettem amikor az a bizonyos arcon csapás történt. Annak mi értelme volt? Kreáltak maguknak egy ellenséget vele... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #764 üzenetére
Lehet, hogy mi nem vagyunk képben.
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #719 üzenetére
Tessék (remélem nem kell bejelntkezni, saját NAS-ról osztom próbaképp)
-
válasz
[Prolixus] #716 üzenetére
ez kell sztem:
[FullScreenMovie]
bForceNoMovies=FALSE
StartupMovies=2K_logo
StartupMovies=Gearbox_logo
StartupMovies=2K_Australia_Logo
StartupMovies=NVidia
StartupMovies=Loading
SkippableMovies=2K_logo
SkippableMovies=Gearbox_logo
SkippableMovies=2k_Australia_logo
SkippableMovies=NVidia
SkippableMovies=Attract
SkippableMovies=MegaIntro
ConfirmSkipMovies=MegaIntro
BinkSkipTimeout=5.0
BinkSkipDelay=0.5
BinkSkipTextX=0.6
BinkSkipTextY=0.8a [VoIP] szekció után van.
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #716 üzenetére
én nem pimpeltem rajta semmit és ua ez volt a hiba...
úgy oldódott meg a dolog, hogy becsatlakoztam máshoz és megkaptam utána a mentéstu.i.: nem igazán értem, hogy mi köze lehet ennek ahhoz a 3 sorhoz amit írtál... Amúgy csak 1 sort jelent steam indítási paraméterbe és ugyan úgy nincsenek kis videók az elején és az ini-t sem kell hegeszteni
-NoLauncher -nostartupmovies (gondolom nem kell őket magyarázni
)
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #709 üzenetére
yep, addolsz? én nem tudok
más: azért kicsit több energiát fektethettek volna a karakterek mozgásába... 10ből 9 mikor dumál ugyan úgy mozog a keze, lába, füle farka...
másik, van 1-2 böszme nagy terület ahol nemtom mért nem lehet járművet használni. Pl. a vault előtti nagy jeges zóna.
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #707 üzenetére
Raid boss mennyire solozható? esetleg vna vkinek affinitása hozzá?
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #705 üzenetére
Dobjunk gromitnak 1 csontot, sztem jönne..
-
DariusTrox
tag
válasz
[Prolixus] #697 üzenetére
Aha, a lényeg az, hogy a végénél legyen fullos a party. Azt a küldit félre raktam szóval akinek kell van még 2 hely
-
válasz
[Prolixus] #688 üzenetére
3 dologra tudok gondolni:
- Wilhelmmel eleve gyorsabbak a harcok, Wolf hatékony
- én a mellékküldetéseket mindig csoportosítom, egy helyszínt jellemzően egyszer járok be
- ha valahol nincs kedvem harcolni, akkor hátrahagyom Wolfot, aki elszórakoztatja a népet, védi a seggemet, én meg boldogan repkedek előrea harmadiknak amúgy van hátránya, mert annak ellenére, hogy minden side missiont megcsináltam, most 2 szinttel a sztori nehézsége mögött vagyok. rá kell menjek az arzenálcserére...
-
Erdei88
veterán
válasz
A héten szabin voltam. Vasárnap óra 58 órát sikerült játszani.
Ez elmúlt 4 hónapban szerintem összesen nem játszottam ennyitNekem már csak a Vault szimbólumok, echok, és hasonló apróságok hiányoznak. Lényegében teljesen kijátszottam.
-
.LnB
titán
válasz
lol, akkor csak én vagyok ennyire lemaradva?
lvl20 chapter 9.
Nem baj nem sietek sehova -
válasz
[Prolixus] #655 üzenetére
elsősorban nagyobb, nyitott területeken jóval lassabban fut a játék. az fps nem kevesebb, viszont minden mozgás, lövés, stb. tempója lényegesen alacsonyabb.
(#656) TheProb: na ja. a Vladof pisztolyok már a 2-ben is igencsak szimpatikusan voltak
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #660 üzenetére
tudtommal nem számít a sorrend..
Amúgy meg a 3 item átlag lvl-je lesz az új fegyver szintje -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #639 üzenetére
De ugye egy időben, mindig ugyan az a napi ajánlat minden automatában ugye? Nincs eltérés a különböző területeken lévő automaták között? Ezt én BL2-ben sem figyeltem meg.
Na a Harold farmolás után kíváncsi leszek ehhez mit szólnak majd a többiek!?
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #637 üzenetére
Ugye csak hülyéskedsz!?
Mennyi ki/be lépkedésbe telt ez a három item? -
Erdei88
veterán
válasz
[Prolixus] #624 üzenetére
Én már 35ös szinten vagyok, eddig egy ilyennel nem találkoztam
Pedig amikor egyedül játszok, porszívó módjára szedem fel az összes lootot és szaladok eladni -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #624 üzenetére
De mázlista vagy!
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #592 üzenetére
Most nem akarnám lelőni a poént. Annyit mondok, hogy claptrap van a dologban.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #455 üzenetére
Lilith egy egész kisvárost elrepít (!!!epic). Angel lelepleződik, letargia, nagy terv a Control Core Angelhez. Angel meghal, Roland meghal, Lilith rabszolga. Vault kinyit, boss fight, vége.
KIhagytad a végén az átbaszást, mert ugye csomó Vault van még...
-
válasz
[Prolixus] #444 üzenetére
nekem a 2 sztorija még vékonyabbnak tűnik, mint az 1-é. no mindegy
a Warrior meg kiakasztott (az 1 végén a Destroyer is). OK, hogy suspension of disbelief, de azért bolygókat elpusztítani képes szörnyekkel ne számoljon már le egy nyomi Vault Hunter. a Warrior ráadásul még botrány könnyű is.
az mondjuk igaz, hogy a sok vault a végén jópofa lezárás volt. ahogy a robolution DLC végén is a körbeérés(#443) proci985: érdekes. nekem meg a Knoxx DLC volt könnyű
na jó, könnyű nem volt, de nehéznek egyáltalán nem nevezném.
-
válasz
[Prolixus] #431 üzenetére
a sztorival kapcsolatban szerintem azért ennyire vegyesek, mert van, aki a sztorit és a karaktereket egy kalap alá veszi, és van, aki külön értékeli őket. a legtöbb játékban amúgy ezek többnyire hasonló színvonalon mozognak, viszont a két BL játékban teljesen másképp fest a dolog: míg a karakterek nagyon jól meg vannak írva, a történet valóban a 0-hoz közelít (ráadásul a lezárás mindkét esetben kiemelten gyenge). sztori terén nem várok mást a Pre-Sequeltől sem, mint valami jelentéktelen, orbitális (no pun intended
) ökörséget, viszont a karakterek igencsak érdekelnek - ott lesz a verbális fun legnagyobb része
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #433 üzenetére
Én meg nem olvastam el egyet sem, és még is nyugodt vagyok
Most Steamen mikor nyomhatjuk a játékot? Csütörtökön ugye? Mert valahol olvastam már pénteket is. :/
-
djculture
félisten
válasz
[Prolixus] #393 üzenetére
Már rég lehet nyomni megfelelő régióban, 8 kor vagy mikor aktiválódott indiában ott már 14 van 1 óra
-
djculture
félisten
válasz
[Prolixus] #391 üzenetére
Egy dlc az egész nem teljes rész. De ugyis jönnek a plusz dlc-ben a dlc-k amik adnak hozzá plusz játékidőt
Aki rajongó ugyis megveszi másoknak meg csak teljes kiadás javallott, ugyis lesz jövőre. -
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #348 üzenetére
-
nagyúr
válasz
[Prolixus] #333 üzenetére
-
nagyúr
válasz
[Prolixus] #328 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
[Prolixus] #325 üzenetére
Sokan CrapTrap-pel is így voltak...
-
válasz
[Prolixus] #316 üzenetére
sure, ezért írtam, hogy másodlagos mutató. ha nagyon sokba kerül egy óra, az csak egy warning - az élmény minősége simán felülírhatja.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #313 üzenetére
Reméljük, érzékelhető lesz a változás.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus] #300 üzenetére
Ez melyik class? Hang nélkül néztem és nem esik le. Lehet álmos vagyok még.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #300 üzenetére
Nem tudom, fizetnek-e neki, azért engem nem győzött meg.
Új játéknak érződik? Annak biztosan, aki még nem játszott az előzővel.
A karakterek reagálnak a környezetre, NPC-kre? Meg nagyobb a tér a karakterfejlődésre?
Szerintem ez eddig is megvolt.Bár igazából maga a Gearbox sem mondja, hogy nem DLC, nyilván a széria következő része, ami sokban hasonlít az előzőre.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #292 üzenetére
Na jó, de valamit azért mondhatna, hogy "azért jó, mert így könnyebb a harc, vagy gyorsabban lehet haladni stb."...
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #292 üzenetére
hát nekem nem nagyon sikerült még annyival nagyobb szintű ellenfelekbe botlani, pedig sose vittem túlzásba a mellékküldiket. egyébként a felfele történő nehézséggel nincsenek gondok, az viszont kicsit idegesítő, hogy a mellékküldetések 1-2 szint után már triviálisak lettek és nem jelentettek semmi kihívást. szerintem simán beleférne akkor legalább az, hogy amikor bármit is felveszünk küldetést az felettünk 2-3 szinttel legyen. így megvan a kihívás, nem avul el pillanatok alatt és nem kell igazítani sem. vagy adjon sokkal kevesebb xp-t néhány küldetésért. esetleg egy olyan opciót is el tudnék képzelni (számomra ez lenne a legszimpatikusabb), hogy játék előtt bekapcsolhatnánk az esetleges szintezést és megadhatnánk, hogy mennyire igazítsa a dolgokat hozzánk, ahogy azt fentebb is írtam.
plusz szintek biztos lesznek, bár annyira nem hiszem, hogy túlzásokba esnének tekintve, hogy már így is kimaxolható 2 ág. amit korábban alapjáték esetében nem lehetett. -
törölt tag
válasz
[Prolixus] #289 üzenetére
Látom itt se szintezi hozzánk az ellenfeleket.
nem tudom miért olyan nehéz ezt alsóbb szinteken is megvalósítani?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #289 üzenetére
Remélem, ez a háttérzene is a játék része lesz.
Azt csak nem magyarázza meg, miért jó konkrétan.
Én egyelőre azt látom, ad egy plusz mókafaktort, és kvázi könnyebbé teszi a játékot, mert könnyebb menekülni, és a legtöbb ellenfelet becserkészni. Plusz még egy melee karakternek is jobban kedvezhet, mert mondjuk a videóban látott turrethez is fel tud ugrani.
-
válasz
[Prolixus] #283 üzenetére
annyit fogok látni, mint most, amikor a gunzival két corrosive fegyverrel lövök - csak eddig zöld volt, most sárga lesz
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #285 üzenetére
Ja, értelek.
Nincs erről videó? Lehet, hogy a 4 Claptrap nem kompatibilis egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Xbox Seris X eladó ( GARANCIÁS )
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest