- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
én éjjel végeztem a fő szállal. lvl 28 és 28 óra gametime, úgy hogy még kb 2 mellék küldi várat magára.
Amúgy lehet csak mákom van, de a drop nekem nem tűnt annyira bitangpusztulatosan fostosnak. Eddig esett 3 leg. ebből 2t zarpedion dobott (alább linkeltem őket, egészen faszák), a 3.at meg a főboss dobta. Igaz azt nem tudom használni, mert másik classnak való classmod.(#690) Erdei88: Badass Rank? minden challenge megvan?
-
[Prolixus]
addikt
Nem ugyanaz. Concordiában is egy adott időpontban ha két különböző, ugyanolyan típusú automatához mész, más az ajánlat. Amúgy meg nemtom...mivel asszem 10-20 percenként cserélődnek az itemek, sosem figyeltem meg, hogy az összes térképet tekintve mi a helyzetaz automaták napi ajánlataival.
-
[Prolixus]
addikt
Nem, ez actual footage.
És semennyibe...egyszerűen játszom folyamatosan, veszem fel a küldetéseket, haladok a sztorival, be-be nézek az automatákhoz, és kész. Semmi farmolást nem csináltam még eddig. Nyilván hülyeség ezt gondolni, de lehet amúgy így kompenzál a játék, mert a "potyogós" loot az eddigiek alapján érzésre még a BL2-nél is gyengébb. Még lila fegyver is alig esett eddig, nemhogy legendary.Az automatákban viszont nagyon tisztességes cuccok vannak. És ami külön jó, hogy az item of the day szinteződik hozzád, hiába az adott terület alattad van. A BL2-ben nem így volt, hiába láttál egy fasza lila fegyvert ott, ha már 2-3 szinttel alattad volt, teljesen értelmetlen volt megvenni.
-
brumi1024
veterán
-
Edem05
őstag
Nem. Vond volt olyan jó és az én választott képemből csinálta.
(#619) gbors: köszi
-
Edem05
őstag
Az jó. Én meg megszereztem ezt a Excalibastard fegyót, hát hogy is mondjam nem rossz de nem is a legjobb legendary.
-
TheProb
veterán
sztem megmarad, amúgy a lootot nem érzem jobbnak 2höz képest...
Más: clapi azért tud szopó lenni solóan, relatíve könnyen ffyl-ba kerülök vele... ASkillről annyit tudok mondani, hogy annyira nem szopó, talán az mikor melee módba vágja magát, de az viszonylag ritkán fordul elő. Legfunabb persze a "funzerker" amiről gondolom tudja mindenki mi lehet...
Darál vele mint az állat, más kérdés, hogy pár mp alatt el is lövi vele minden lőszerét a drága...
-
[Prolixus]
addikt
Ha nem csináltál mellékküldetéseket, a Bl2-ben is el lehetett érni a Warriort 22-es szinten például. Ő is írja, hogy kéne még 2-3 szint a boss-hoz, és valószínű, hogy van is a játékban még ennyi szint normal mode-ban is. Ahogy olvastam, 26-29-es szint között szokták elérni az utolsó boss-t, ha nagyjából mindent megcsinálnak.
-
-
-
[Prolixus]
addikt
Hasonlít rá, de ezen túlmenően semmi sem utal arra, hogy Tina muterja lenne. A Jack dublőr sem biztos, de volt egy screenshot egy fejlesztői gameplay-ből, ahol lehetett Doppelganger karaktert is gyártani a 4 ismert class mellett. Namost kb. kizárásos alapon ez csak Jack-é lehet.
gbors: Hát ez a "gigantikus monsztát 4 koszos Vault hunter lagyakja" dolog már ott volt az első játékban is. Ez tényleg elég gáz, de egyrészt Borderlands, itt elmegy, másrészt azért cool volt még ha hülyeség is, nem? Kicsit istennek képzelhetted mgad egy rövid időre.
Főleg akkor, amikor Jack is panaszolja miközben haldoklik, hogy hogy a kék égbe győztél le egy demigod-ot...
Sztori téma... Első rész: Vault hunterek megjönnek. Kulcs kell hogy kinyisd. Gyűjtöd a kulcs részeit. Tannis elárul...de mégsem. Megvan a kulcs, Vault kinyit, a vault egy átverés, boss fight, vége. Második rész: Vault hunterek megjönnek, eleve kiderül, hogy itt van Jack, Pandora a feje tetején, és jól át lettél verve. Sanctuary megment, Roland kiszabadít. Jack megint jól átbasz, Lilith egy egész kisvárost elrepít (!!!epic). Angel lelepleződik, letargia, nagy terv a Control Core Angelhez. Angel meghal, Roland meghal, Lilith rabszolga. Vault kinyit, boss fight, vége. Nekem utóbbi eseménydúsabbnak tűnik.
Persze ha úgy érzed, akkor úgy érzed, csak furcsa olvasni amit írtál, mert kb. mindenhol azt olvastam eddig, hogy a második résznek (végre) volt sztorija is, ha nem is összetett meg nem is maradandó.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
djculture
félisten
Megkell kérdezni a bestbuy topikban [link] hogy van e rajta zár én azt látom hogy nincs de kitudja Csaba a nagy tudora ennek.
De amúgy már lehet nemfog összejönni mert tegnap még belehetett tenni a kosárba most már trükk kell hozzá magyar ip-vel nem engedi. Úgyhogy nem szóltam... -
djculture
félisten
Régiózár ha van valami már rajtavan regeditet meg lehet nézni. Szoktam ja borderlands 2 headhunter dlc-k nekem onnan vannak Egyébként banolni nemfognak régiózár miatt csak ugy lehet járni hogy megjelenés előtt nincs rajta régió és aki nem regelte be előtte annak rákerül így már nem fogadja el. A mordorral ugyanez volt
.
-
dioka7
senior tag
Na jó az már tényleg a ló túl oldala! Sőt... De az is igaz azért, hogy néha jó lenne játszani, úgy hogy ne érezze az asszony se azt hogy hanyagolva van, meg én se érezzem magam sz@rul, hogy külön "programot" csinálok magamnak. Na meg az se utolsó, hogy jó lenne ha nem b.sztatna érte mindig
De persze kell egy egészséges határvonalat húzni! -
[Prolixus]
addikt
"The Pre-Sequel Season Pass bundles the four add-on content packs at a discounted rate. Priced at $29.99, theBorderlands: The Pre-Sequel Season Pass includes access to all four of the add-on content packs – a $39.96 value – and will be available for purchase when Borderlands: The Pre-Sequel releases on October 14, 2014 in North America and October 17, 2014 internationally. Once purchased, the Borderlands: The Pre-Sequel Season Pass enables the download of all included add-on content packs as they become available."
Szóval nem lehet előre megvenni, launch napján lesz elérhető. Amúgy ez az új gameplay nagyon tetszik, ez a pálya tényleg olyannak tűnik, hogy össze-vissza lehet benne ugrálni szintről-szintre, ami azért valljuk be, király. Erősen küdzenem kell a pre-order ellen, de Tyler Durden szelleme velem van.
Az első kritikákat azért megvárom a vétellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest