Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Szerintem amit a BL2 topicban csinált valami szirén, az teljesen jó minta  (#1131) [Prolixus]: Kíváncsi leszek. Azt már sejtem, ki lesz az - szimpatikus srác  Amúgy a harc egészen jó lett ebben a DLC-ben, viszont Clappy-t le fogom váltani, mert bármennyit röhögök rajta, a randomsága az idegeimre megy. Baronesst próbálta valaki? Amúgy a harc egészen jó lett ebben a DLC-ben, viszont Clappy-t le fogom váltani, mert bármennyit röhögök rajta, a randomsága az idegeimre megy. Baronesst próbálta valaki?
- 

BandiHUN veterán Nekem olyan bugom volt mozgásra egyszer,hogy egy fagyasztás után "úgymaradtam",szintén csak restart segitett. 
 Viccesek egyébként a beragadó,hanggal,stb.megmaradó elektromos sugarak is,elektromos hordó/ a quazar generál ilyeneket elég gyakran,sebezni nem sebez,de ottmarad,és a hangja is hallatszik,pedig se a hordó/gránát,se az ellenfél már sehol.
 Még ezeket kidebuggolni se volt idejük ezeknek.Pedig látszik,hogy a mapot összerakták,ez mindigis igaz volt a BL-re,a helyek kidolgozva,bug nélkül,csk épp sokszor küldi nem vitt aztán sok helyre...nagy területeken jár az ember talán 1x,ellenfél is van,stb,mégis haszontalan.
- 

[Prolixus] addikt Az NVidia-s kuponra gondolsz? Asszem úgy volt, hogy az NVidia oldalán kellett regisztrálni a vásárláskor megkapott kóddal (tehát effektíve te ezt a kódot veszed meg valakitől), majd maga az NVidia állította ki neked a steam key-t. Azt meg úgy ahogy szokás, be kellett aktiválni steam-en. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- Tesla topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, 5k-nál többet semmiért nem adok!
 , 5k-nál többet semmiért nem adok!