Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem amit a BL2 topicban csinált valami szirén, az teljesen jó minta

(#1131) [Prolixus]: Kíváncsi leszek. Azt már sejtem, ki lesz az - szimpatikus srác
Amúgy a harc egészen jó lett ebben a DLC-ben, viszont Clappy-t le fogom váltani, mert bármennyit röhögök rajta, a randomsága az idegeimre megy. Baronesst próbálta valaki? -
BandiHUN
veterán
Nekem olyan bugom volt mozgásra egyszer,hogy egy fagyasztás után "úgymaradtam",szintén csak restart segitett.
Viccesek egyébként a beragadó,hanggal,stb.megmaradó elektromos sugarak is,elektromos hordó/ a quazar generál ilyeneket elég gyakran,sebezni nem sebez,de ottmarad,és a hangja is hallatszik,pedig se a hordó/gránát,se az ellenfél már sehol.
Még ezeket kidebuggolni se volt idejük ezeknek.Pedig látszik,hogy a mapot összerakták,ez mindigis igaz volt a BL-re,a helyek kidolgozva,bug nélkül,csk épp sokszor küldi nem vitt aztán sok helyre...nagy területeken jár az ember talán 1x,ellenfél is van,stb,mégis haszontalan. -
[Prolixus]
addikt
Az NVidia-s kuponra gondolsz? Asszem úgy volt, hogy az NVidia oldalán kellett regisztrálni a vásárláskor megkapott kóddal (tehát effektíve te ezt a kódot veszed meg valakitől), majd maga az NVidia állította ki neked a steam key-t. Azt meg úgy ahogy szokás, be kellett aktiválni steam-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, 5k-nál többet semmiért nem adok!