- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
"lassan már 1,5 új Model 3 LR is kijön belőle"
Irreleváns. A BMW nem versenyez a Teslával.
"brutál elszállt a BMW alatt a ló"
Szimpla piacgazdaság. Kereslet -kínálat.
-
kardkovacsi
senior tag
-
cOxeR
Ármester
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Egy ideig lehet ezt játszani… aztán durván visszacsap szerintem. Eddig se értettem, miért éri meg új autót venni, brutál szalonból kihozott értékvesztéssel, most meg pláne nem értem, használati oldalról, nem presztízs, meg nem céges vételről beszélek, pusztán használat.
Egy új I4-ből lassan kijön 2 db ~50e km-es Modell 3 LR-AWD (pl: [link]tudom nem ugyanaz a kettő, de közelit a használati értéke, ha az ingyen töltést nézzük - még ingyenes - pláne érthetetlen nekem, egy BMW árazás.Műszaki pipa, kell egy klima feltöltés / levegőszűrő csere, jöhet egy újabb gondtalan időszak.

-
kardkovacsi
senior tag
Mesélte valaki, hogy a BMW Magyarországnál mivel nem tudnak volument értékesíteni a hiány (ez még mindig???) miatt, így arra mennek rá, hogy minél többet kitekerjenek egy autóból (ezt mondjuk látjuk épp)...és akkor ennek apropóján megint emelt a BMW árat (legutoljára január 1. volt), most az összes extra árát tolta meg vagy 20-30%-al.
-
Balli
őstag
Köszönöm mindenkinek! Biztosra akarok menni, szerintem az jó lesz kategóriával nem lennék nyugodt, ismerőstől hallottam már történetet, hogy napsütésnél bizonyos szögben elütött a fényezés a többi elemtől :/ Sás Autókarosszéria Kft. szimpatikusnak tűnik, főleg ha BMW autószervizzel együtt dolgoznak. Kecskeméten tudok egyébként egy jó fényezőt, de nem szeretnék annyit utazgatni ha nem muszáj, a környék hivatalos BMW szervizei hozzá viszik fényezésre az autókat.
Délután hívtam egy szerviz, ami foglalkozik fényezéssel. Azt mondta, hogy látni kell az autót, de lehet hogy több elemet is le kell festeni, hogy ne legyen eltérés az elemek színei között. Mint mondta bizonyos szín / fényezésnél ez bevett szokás. Ez komoly?
-
Almos
aktív tag
válasz
Puma K
üzenetére
Nekem volt ajtó cserém (beletolattak a bal hátsó ajtóba), és akkor márkakereskedés azt mondta, hogy ilyenkor a gyári ajtó fényezetlenül érkezik a gyárból, majd a márkaszervízben fényezik.
Az eredménnyel én elégedett vagyok, igaz nem álltam neki se rétegvastagságmérővel, se színkódokkal méregetni.
Helyileg a BMW Rack Budaörsnél volt ez a javítás, fényezés. -
98bja
senior tag
Sziasztok!
Mennyi manapság a reális ára egy 2003-as E46 325i-nek?
2 problémája van, egyik az, hogy az 1-es hengernél valami nem okés, vannak néha égéskimaradások, illetve hogy nyöszörög a kormány, de ezt lehet még sikerül is orvosolni...
Amúgy teljesen felújított belső tér és futómű, 2 felniszett kiváló gumikkal, komplett eredeti BMW fékcsere, és a motorban is egy csomó minden cserélve gyári alkatrészekkel. (Kartercsövek, tömítések, vízcsövek, kiegyenlítő tartály és még sorolhatnám..)
Másfél év alatt 2 milliót költöttem rá.
Ha 2-2,5 között kapnék érte annak már örülnék. -
Puma K
nagyúr
Én is vadászom a lehetőségeket... de én ezekről a cégekről tudok akiket _említettek_ nekem:
Sás Autókarosszéria Kft (mellettük van és kb egy cég a Bayer Autó Kft. BMW Szervízzel)
CVH Autószerviz és karosszériaműhely (Csikós Zsolt is náluk csináltatja az Alfáját)
Mű-Hege Kft. (elég sok képpel-referencia munkával rendelkeznek)
-
Chris0321
veterán
Hello.
Én pár éve olyan helyre vittem az autóm ami Toyota szervízzel volt szerződésben. 1,5 hónapot volt ott az autó mert mindig jött valami a szalonból amit meg kellett csinálniuk, utána nagy nehezen elkészült az enyém is. Ha ilyen helyre akarod vinni lehet egyszerűbb a szalonon keresztül. Nekem ismerősön keresztül került oda az autó így nem tudom megmondani egyébként olcsóbban csinálták volna mint ha a szalon viszi. -
Balli
őstag
Sziasztok, Budapesten tudtok ajálani olyan megbízható fényezőt aki BMW színkódra pontosan tud javítani? Megkarcolták az autónkat, és minőségi úton szeretném azt kijavíttatni (M kék metál). Legjobb lenne egy olyan fényezőt találni, ahova a BMW szerviz viszi az autókat ilyen javításkra (ezeket elvileg alvállakozói munkával szokták javíttatni). Köszönöm előre is a segítséget, tanácsot
-
chess001
aktív tag
Nem csoda, hogy mindenki eladja az iX-et 2 km-t bír maxra tekerve, mondjuk ott megy is rendesen.
[link] -
Puma K
nagyúr
Egy csokor E39: I Drag Raced a BMW M5 E39 v Alpinas!
-
Chrys_
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Duplagarázs van nálunk, bal oldalon az F11-nek bőven van helye, szomszéd 3 GT-je jobb oldalon éppen nem fér be a fűtőtest miatt. És még csak nem is megy ott a fűtés, örülne, ha leszerelhetné...
-
kardkovacsi
senior tag
-
törölt tag
válasz
kardkovacsi
üzenetére
....vagy nincs hely nagyobbra. Nekem is duplex van, a RAV4 nem fér bele, mert túl magas. Úgyhogy a biciklik állnak a garázsban, az autó meg az utcán.
-
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Az enyém is visít

-
kardkovacsi
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
A garázson szoktak a kivitelezők spórolni.
A szomszéd ikerház fele úgy lett eladva, hogy "luxus" ikerház. Tényleg minőségi anyagok, tök modernnek néz ki csak épp a garázs 4,8 és egy autónak. A sima hármas úgy fér be, hogy elöl hátul 5-5 centi (és ez tényleg annyi
visító radarral áll be). -
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Nekem az 530e is cink, nem sok hely marad elől-hátul, egy ennél nagyobb autó már nem férne be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg Toyota rav4 is… igazi építő jellegű megint.
Jah nem.