-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
Mire az 1 millát félrerakom a 2,7 mellé, addigra már ugyanazt az autót 2,2-2,3-ért is meg fogom kapni. Várni nem szeretnék sokat, maximum még 2 hónapot, tehát a "gyorsan jussunk sok pénzhez" című dologra nagy esély nincs. Persze 2-300ezret félreteszek addig. Maximum 4 évre szeretném venni, és max 60-70ezer km-t tervezek beletenni, mert a városi ide-oda szaladgálásokra ott a Honda, ez meg maradna hosszabb távokra, pályázgatni.
Cxgrav: E39-et is fontolgattam eleinte, de a Chris Bangle féle E60 nálam nagyságrendekkel viszi a pálmát, hiába, hogy az E39-nek megvan a "tank" feeling-je. Meg egyik alapelvem, hogy a mostanitól nem veszek idősebb autót, tehát marad a 2005- ös (talán 2006?) évjárat.
A minap hívott egy autószerelő ismerősöm, hogy lenne egy kivételes 25da, ami biztos érdekelne. Mivel 40km-re volt, el is mentem délután. Hát nem sűrűn látni ilyet. 2005 áprilisi, valós 100.000km! A mostani tulaj 1 éve kijár Németországba dolgozni (céges autóval), és ezt már nem használja. 2014-ben 900km-t rakott bele. Persze, hogy jött a koppanás, mikor kinyitottam az ajtót: szövet és manuális klíma fogadott (ettől függetlenül, mintha most gurult volna ki a szalonból). Erről ennyit. Egyébként kicsivel 3 millió alá lőtte be az árat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Friss előzetesen az idén érkező The Last of Us második szezonja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hardcore café
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...