- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Stukker1987
üzenetére
Szerintem vajpuhán és 2000-nél vált el, ha hidegebb a motor kicsit felette.
Legalább is az általam vezetett 3 automata így csinálta. Kettő az enyém volt e36 23iA '96-os e46 18dA '03-as és egy e60 35dA talán 04-05, de az nem az én autóm volt

-
MPowerPH
félisten
válasz
Stukker1987
üzenetére
Hogy gondolod? Ird le mire vagy kivancsi, es csinalok. Bar meg nemtom mivel. Valahogy meg kellene oldani a kamera rogziteset. Nem tom masok hogy csinaljak.
-
Möhe
addikt
Ha már lámpáztok.
Xenon e39-emben csak a városi a xenon ugye? A bixenon az ha refi is az ugye?Hóthülyevagyok hozzá.
-
Phobion
addikt
de nagyon szerelmetes lettem: Itt az új 1-es BMW

-
Viszlát
addikt
-
Ck.
addikt
válasz
SocketA
üzenetére
Nekem 2001-es A6 van a mostani 2006-os Megane mellett, de nem érzem azt, hogy minőségben rosszabb lenni a kis vaspuni...jelenleg ugyanazt tudom elmondani, amit Te leírtál, csak fordított esetben. Nem zörög és minden a helyén.
Egy a lényeg, hogy örülsz neki.
Viszont én idősebb autóra már nem cserélnék, legyen bármilyen jel az orrán, fiatalabb nem lesz tőle. És akárki akármit mond, korral jönnek a bajok is. -
Gézengúz
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Miért? Ki beszélt 16-ról?
225/45 és 205/50 közt is csak 3mm átmérőbeli különbség van...Szóval!

Amúgy 205/60 R15-nek sokkal inkább váltója a 215/45 R17! Ha átmérőt nézünk...Nem tudom miért olyan elterjedt a 225/45
-
Gézengúz
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
Gézengúz
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Miért? Talán nem váltója a 205/60 R15-ös gyárinak? 150 lóhoz meg hova szélesebbet?
-
Gézengúz
addikt
Szóval ha valakit netán érdekelne!
Eladó!
R.O.D. 8Jx17H2 ET35-ös alufelni (E36 coupen volt)
205/50 Good Year NCT5-ös gumikkal, 2majdnem új, 2 olyan 50-60%-os
Ár 120e Ft
Ha nem lesz értelmes ajánlat úgy is megtartom

-
Darko_addict
őstag
Köszi a véleményeket!
A mostani felni árából kijön egy másik (használt) gyári, nem kell megpótolni, így tényleg csak kíváncsiság szintjén érdekeltek a replikák, de ahogy látom, nem egyértelmű.
Sosem szerettem azt, amikor egy termék minősége lutri - tehát vagy jó, vagy nem jó.Ez a mostani: [kép]
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ha tenyleg egy 2008-as 5-ose van, arra egyertelmu, hogy gyarit tegyen, ebben igazad van. En a sajat kis 14 eves E46-ombol indultam ki. Bar nekem gyari van rajta, de feltennek egy styling 95 replikat. Persze en biztos nem fogok 240-el hasitani vele, meg nem is 10 evre tervezek. Bar ha lenne belole gyarilag 17 colos, akkor azt vennem, de sajnos nincs.
Azonban azt tovabbra is ketlem, hogyha a gyari felnijeimet 70-nel odavagom a patkahoz, akkor az nem fog szettorni.
Illetve szerintem nem kellene altalanositani, igenis vannak jo replikak is. Persze, aki teheti az vegyen gyarti!
Beke!

Szerk.: Ja, most latom, hogy nem padkahoz vagta oda? Az mondjuk teny, hogy az M3-asbol lattam par gagyi replikat. Raadasul a legviccesebb, hogy a legtobb M3 replica nem is ugy nez ki, mint az eredeti

-
MPowerPH
félisten
válasz
SocketA
üzenetére
A forumtarsunk erre az autora keresi a felnit. 525LCi '08
Talan azert ez meg nem az a kategoria, amire az valo.
Lehet velem vitatkozni, de kozben fel lehet menni a netre, es olvasni arrol, miert nem er egy petakot sem a replica. En csak azt mondom, amit a szakemberek, es amiket olvastam errol a temaban. Szoval nem az en allitasomat kerdojelezed meg, hanem olyanet, aki ert is hozza.
Ha nincs penz a gyari felnire, meg mindig lehet venni egyeb gyartoktol, aiknek a termeke ugyan ugy megbizhato.(Rondell, BBS, stb... ), de olcsobb. Es ha meg ezt hasznaltan betudod szerezni, akkor majdnem ott vagy, mintha vennel egy szett replikat.
"Tenyleg ne vedd magadra kerlek, de azert mert van egy felnid, amid Angliaba (meg Uram bocsa' par kilometert Magyarorszagon is) kibirt par katyut, meg ne altalanositsunk mar!"
Az a par km annyit tesz, hogy egy oda-vissza ut +otthonlet csak magaban 7000km...
Egyet sem probaltam, es nem is fogok. Ha gondolod, elokeresem Neked a kepeket baratom 520i -jerol, mar ami megmarad belole. Neki is szep M3-as 18-as replika felnijei voltak. Egy teli havas napon 70-nel kicsit jatszani akart vele a kanyarban, kitort az auto fara, a balhatso felni eltorott, es az arokban kotott ki, fejteton. Anyaghiba...
En ezzel zarom is, kellemes autokazast. -
válasz
MPowerPH
üzenetére
Tenyleg ne vedd magadra kerlek, de azert mert van egy felnid, amid Angliaba (meg Uram bocsa' par kilometert Magyarorszagon is) kibirt par katyut, meg ne altalanositsunk mar!
Hany replika felnit probaltal?Az autopalyarol annyit, hogy en meg pont azt tapasztalom, hogy par eve meg volt, hogy 200 felett huztak el mellettem, meg a motoros 180nal meg az ut szelet jelzo vonalon megelozott, de mar nincs ez.
Nekem is sok ismerosom, csaladtagom akik heti tobbszor jartal fel Pestre 200-ra betettek a tempomatot. Most Ok is csak 142-re allitjak.Az az egy-ket ember, akik meg a legujabb BMW-kel, meg egyeb nemet autokkal mennek 200 felett nem ezen a forumon fogjak kerdezgetni, hogy melyik replika felnit vegyek....
Szerintem O sem az uj M4-es BMW-jere keresi a replicat. Altalanos felhasznalasra meg mehet fel egy replica, aztan majd 1 ev mulva ugyis csereli valami masra.
-
MPowerPH
félisten
válasz
SocketA
üzenetére
Nem torik darabokra. Nekem a mostani felniket ki sem kellett centirozni, mert ahogy felkerultek a gumik, szepen alltak rajta. Pedig nem egy-ket katyuba mentem bele, es megjartam vele Mo.-t is.(19" -rol beszelunk, eleg peres/szeles gumikkal) Ami a gyorshajtast illeti, hidd el Mo.-n sokkal tobb olyannal talakoztam az autopalyakon, akik lazan 200km/h folott mentek, mint itt kint Angliaban.(itt a birsag is nagyobb, es a kovetkezmenyei is sulyosabbak, ha elkapnak. A sebessegkorlat pedig 112km/h a palyakon, 160 folott ha lekapnak, akkor a jogsid is uszott)
De eleg ha csak elmesz kirandulni Nemetbe, ahol nem tiltott a nagy sebesseg, es a replika felniken kinyirsz magadon kivul egy masik embert is. Gyari felni soha nem fog ugy eltorni, mint egy replika.
Es meg annyit, hogy sok szerencset hozzajuk, foleg az ev vegi gumicserenel, vagy centirozasnal. Amikor mar olyan gorbe, es akkorat ut, akkor csak a gorgozes menti meg. Vagy elviseled, hogy 80-tol kirazza a belso szerveidet az auto...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Idezek is, ha nem baj, mert utalom, mikor omlik a butasag.
"Az eljárás biztonsági kockázata, hogy csak a formát és a felületkezelést tudják közel azonosra készíteni, a fémötvözet receptjét nem ismerik. Ez olyan felni-típusok másolásakor jelent elsősorban problémát, amely nagy teljesítményű autókra készültek, jellemzően ritka, vagy vékony küllős típusok. A hamis felni fémötvözete egyszerűen nem elég erős a használat közbeni erőhatások alakváltozás vagy fáradásos törés nélküli elviselésére.
Repedések a hamis felnin a kerékagynál
A német TÜV laborokban folyamatosan vizsgálják a lefoglalt, bizonyíthatóan hamis eredetű keréktárcsákat. A terheléses vizsgálatoknál a kerékagy közeli küllőtörések és repedések, a kerékcsavar furatok tágulása, valamint a peremrepedések a leggyakoribbak. A dinamikus terhelési vizsgálatok pedig erős deformációs hajlamot, illetve szintén anyagrepedéseket tártak fel.
A hamis felni repedései kiöntve jelzőfestékkel - 220 felett mi történik?
Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hamisított könnyűfémfelnik használata baleset- és életveszélyes. Egyrészt hirtelen dinamikus terheléskor (kátyúba hajtás, erős fékezés, agresszív vezetéssel megtett útvonalszakasz) mehet tönkre a felni, amely defektet, az autó irányíthatatlanná válását okozhatja. Másrészt a rendszeres használat során fáradásos sérülések miatt történhet meg ugyanez egy felni életében igen rövidnek számító időn, 1 éven belül. Igazán a biztonsgi kockázat mellett másodlagos kérdés, hogy a hamis felnik felületkezelése sem időtálló, szintén egy éven belül kopik, pattogzik a lakk, a festék."
Szerintem ha nincs kereted rendes felnire, akkor ne is vagj bele. Foleg, hogy arra meg gumikat is kell venni, es ez esetben ott sem a premiumot valasztod, hanem a 'csianghuang' es tarsait.
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
En akkoris tartom, hogy a gyar felni is darabokra torik egy katyuban, vagy legalabbis olyan seruleseket szerez, hogy meg egy replica felniszett arat rakoltod a javitasra.
240km/h? Magyar forumon vagy, nem angolon! Ha valaki 240nel akar menni, az nem kerdezi, hogy milyen felnit vegyen, mert van penze barmilyenre, ahogy lesz penze a 300eFt-os birsagot is kifizetni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
SocketA
üzenetére
"Nem tudom, hogy mondjuk ki mit ert a rossz minoseg alatt? Hogyha padkazod, akkor szethullik? Mert a gyari is...
Szoval szerintem nyugodtan tehetsz ala replikat, nem fog kiesni alolad a kerek. Magyar utakra meg ugyis mindegy"Azt, hogyha belemesz egy katyuba, akkor keresztben-hosszaban eltorik. Pont a magyar utakra nem a legjobb valasztas. Na meg nagy sebessegu haladashoz sem.... Nem tul jo, mikor 240-nel eltorik.
-
válasz
Darko_addict
üzenetére
(#24856) Darko_addict Nekem a stylilng 95 a kedvenc felnim, de az csak 19 colban van, igy en nezegettem a replika 17 colosakat. Legtobb nemetorszagban keszul, es allitolag teljesen jo minoseguek.
Nem tudom, hogy mondjuk ki mit ert a rossz minoseg alatt? Hogyha padkazod, akkor szethullik? Mert a gyari is...
Szoval szerintem nyugodtan tehetsz ala replikat, nem fog kiesni alolad a kerek. Magyar utakra meg ugyis mindegy
(#24858) Ck. Szerintem mi mar voltunk forumtarsak: Renault forum
En lecsereletem a Renault Megane II 1.4 kupemat egy 3.5 evvel oregebb BMW e46 320CI-re, mert mar rohadtul untam, hogy minden honapban csak a szivas volt vele.
Nem tudom, hogy szerencses vagyok-e, mert mas forumokon latom, hogy ott is vannak azert kerdesek rendesen, de eddig a kotelezo szervizeken kivul semmi mast nem kellet rakolteni. Sokkal olcsobban jovok ki, mint a Magane-nal.
Es ha beleulok, nem attol kell felnem, hogy mikor jon elo a szerviz lampa, vagy ebben mi megy tonkre benne, vagy hogy ki tudom-e nyitni a csomagtartot.Nem akarom bantani a Megane-t, elso autonak jo volt, megtanultam rajta sokmindent (foleg a szerelesrol
), de nem hasonlitanam ossze a BMW-vel.Szoval en BIZTOSAN lecserelnem a Peugeotomat (foleg, mert dizel) egy BMW-re.
Amugy most, hogy nemet autom van, most ertem meg igazan, hogy miert szidta mindig a szerelo a Megane-t, mert miert mindig szajhuzogatva vallalta el a kocsit, es miert mondta, hogy kopogos muanyag vacak az egesz, es hogy nemetet vegyek.
Tenyleg furcsa erzes, hogy a 14 eves kocsiban minden a helyen van, es ugy kattan, fordul, tart ellen, ahogy kell.Szerk.: Ja, azt persze nem is mondom, hogy a Renaultot sehol nem akartak megvenni, ugy kellett megszabadulnom tole. Vegul szerencsem volt, egy fiatal srac elvitte, de igy 2x annyiba kerult a regi BMW... de minden Forintot megert!
-
Gézengúz
addikt
No, azt hiszem értelmes ajánlat esetén eladók lesznek a felnijeim, holnap kiteszem powerfanaticsre is...
-
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
nem is az, hogy mi megy rá, de van az a méret ami már árt a futóműnek

jó példa erre a mostani pugom, gyárilag 17"-s az alu kerék de a szerelők azt mondják, hogy az nagy, nem erre lett tervezve -
whited
addikt
ha már itt tartunk az e46 futóműve mekkora felnit "bír még el" ?
ha gyári m3 felniét szeretném rátenni, azt még fogom tudni úgy használni, hogy ne menjen 1 hónap alatt tönkre a futómű?
-
Viszlát
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Haat, azutan ami a gyarimmal tortent, az se garancia semmire ha gyari egy felni... Minden ok nelkul megrepedt, mint kiderult, ismert problema a BMW-nel, csak nem tesznek vele semmit. Nem birjak a runflat gumik terheleset ezek a felnik allitolag, ezert repedeznek.
A korrektseg jegyeben, 2010-es 5-os szeriarol van szo.
-
Eyesis
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hali,
Nekem is nagyon tetszik mondjuk az M5-os replika felni, de a lelkemre kötötték, hogy bármit, de replikát ne vegyek soha. Mivel van a piacon replika, gondolom annyira azért nem lehet szar, csak nagyobb benne a kockázat szerintem..
-
Darko_addict
őstag
Hali srácok!
Replika felniknek van valami hátrányuk, mondjuk minőségben? Ha replikák, kik gyártják, miben kifogásolhatók? Elsődleges a gyári, és a replikák - a szó ismerete után - nem is szimpatikusak, de meglepően sok van hirdetési oldalakon, kíváncsi lettem.
Köszi.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
M3-ban benne van!
És "sima" E46 ala is be lehet tenni... nagy nehezen. -
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Amugy jo a futomuve, csak nem egyenesen kell menni vele, hanem keresztbe, arra van optimalizalva

-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Es a lengokar?

-
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
miért a 25 a minimum?

-
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
ja, hogy úgy

így már világos
amiket én néztem azok már '02+ , mert a mostani tütüm eladó (407 2.0hdi full) és majd még arra akarok ráfizetni és úgy venni másikat -
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
na várj, most megzavartál

a 320i 170Le nem sorhatos?
-
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
mindenképp e46, és már kezd a szívem húzni a sor 6 felé

-
CharlieDrop
veterán
válasz
whited
üzenetére
rendes német igen, de e36 már inkább török/jugó vonalon menő
ja, digitklíma befoshat, süni: 10-15 pénz, vagy egy 10 Ft-s (szó szerint, nem túlzok) 0.49 mikrofarádos kondi fossa el magát benne

+1 bosszanó dolog az index füle könnyen törik, az is 1-2 ezer Ft-s tétel, de lehet mikor felrakod már letörik

ha e46, ugye 98 után az ilyen szempontokból sokkal jobb, ott csak a futómű gyengébb és a kerékjárati ív rozsdásodik
-
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
szerelő az nem gond, és a német kocsikat a rendes német karban is tartja, sok kocsit hoztunk már be tapasztalat

már említésre méltó nincs a típussal kapcsolatban?
-
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
olvastam, hogy eszi az olajat a 6hengeres.
valóban ez a megoldás rá ?
BMW Quality Longlife-04 5w/30
[link] -
Möhe
addikt
Nekem almás a tali, így hogy hirtelen lett feldobva és kevés reakciót váltott ki. Egy tavaszi időben viszont kiegyezhetnénk pl a velencei tónál

-
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
köszönöm megtisztelő válaszod
egyre inkább a sor6 fele húz a szívem, ha nem olyan alkatrész baja van ami típus akkor nem gond mert nagykerből megvesszük.
a lánc mit bír, 250e km vagy szinte sosem kell cserélni ?
olajból mi a belevaló ? 5w-30? -
CharlieDrop
veterán
válasz
whited
üzenetére
Turbó: nincs
Láncos: Igen 1990 óta
Kettős tömegű: azt hiszem még nem, de benzinesnél nem hullik úgy se
típushibák: hát jellemzően nincs, de öregszik, szóval lehetnek meglepik: örgedő gumik/műanyagok, fáradó lambda szondák (nem óccó, kettő kell bele), előző tulaj mennyire vigyázott ráHa e36: akkor ilyenkor már simán rohad, futómű vasból van, de a szilentek gumiból szóval elfáradhatnak...
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
CharlieDrop Ez csak azert furcsa, mert az en vasam meg dualvanos, ami elvileg javitja a nyomatekot az alacsonyabb fordulatszam-tartomanyban. Bar en azt erzekelem, hogy 3.000.- felett kezd eletre kelni.
Viszont az erzes, hogy szetpadlozhatod a pedalt... felbecsulhetetlen
Plane a kis Renault-om utan. Ott ha leforgatnam maxig, akkor szerintem a motor atulne az ulembe 
-
bads1
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mi a gond a 2.2-es motorral? Pont 2002-2004 közti e46 320i-ket nézegetek. A keret olyan 1.5m lenne.
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A 23-mat bánom kicsit, mert majdnem 2 mp-el gyorsabban éri el a 100-at. Nem tudom, ezt hogy csinálja plusz 20 lóerővel, egyszer nagyon kipróbálnám. Viszont így 20.500.- Ft-ot fizetek teljesítményadóra a két literes 150LE-s motorral, a 170LE-s meg 44.000.- Ft lenne. Bár ha tényleg két másodperc, akkor simán kifzetném érte

De motort nem akarok cserélni (20LE-ért meg pláne nem), a kocsit meg nem akarom eladni. -
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
igen tudom, csak nem tettem "" közé

de komolyan, tegyük fel keresnék 1 sor 6 e46-t, mire kell itt figyelni?
ez már láncos?
ebben se turbó se kettőstömegű, igaz?
mik a típushibák?
alkatrészekkel nincs gond mert megszerzem beszer áron.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
whited
üzenetére
Ha V6-ot akarsz ne vegyél BMW-t mert abban csak sor6 van

Az M52TUB egy kiforrot motor, az hogy Z3-ban hamarabb volt max hónapokban mérhető 98-tól elérető ez a motor, az e46 is, meg az e39 is ekkor kapta meg

Igazából egy 23i-t választanék, vagy 28i-t

23i-m volt még a sima M52 tehát szimpla VANOS, semmi baj nem volt vele
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Tudom, hogy ugyanaz, azért írtam, hogy a Z3-ból való, mivel abban hamarabb volt, meghát az egy kis "sportgép", így hangazatosabb, hogy abban is van ilyen. Aztán belevágták az E46-ba is, majd utána jöttek az M54-esek.
-
whited
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
és esetleg erről a hat hengeresről neked valami tapasztalatod?
nem nagyon vetném el az ötletet mert ha behozom akkor a ccm a mérvadó és hála az égnek 3.0 V6 a motor szóval
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen, nekem 2000-es evjaratu a kocsi, igy szerencsere meg jo kis motorral van es nem faceliftes. Nekem egyszeruen tokeletes, imadom!
-
Möhe
addikt
E39 angel eye /xenon lámpa rajzot hol találok? A működése érdekelne. Foglalat "izzó" stb , olyan műszaki rajz féle.
-
Eyesis
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
hát eddig 4-en töltöttük ki, és 2 szavazatot kapott 4 nap is

szóval eddig nem elsöprő a siker... azt hittem többünket érdekel majd
-
válasz
whited
üzenetére
whited: Én is 316-osakat nezegettem, amikor megvettem az E46-ot, mert ugy voltam vele, hogy azt csak erre a piacra keszitettek, meg gondoltam, hogy nem azok vesznek olyat, akik szaguldozni akarnak. De utolag rajottem, hogy ez sem feltetlenul igaz.
En vegul egy 320ci-be szerettem bele nagyon, azt vettuk meg. Nem akartam ekkora motort, mostmeg mar jobb lenne a nagyobb, de mivel EZT a kocsit szeretem, igy nem valtok, motorcsere meg hulyeseg lenne. Bar a 170LE-s valtozat jobban megy, viszont ketszer annyibe kerul az ado is ra.
Azota pedig barmerre jarok a kocsival, mindenki kerdezi, hogy melyik motor, es amikor mondom, hogy ket liter, mindenki (olyan emberek is, akikrol azt hittem, hogy eletukben kocsit sem lattak) kerdezik, hogy: "A hathengeres"?
Egyszer alltam hatul a BMW szerviz parkolojaban, odajott egy BMW szerelo, es O is mondta, hogy milyen jok ezek a hat hengeresek.Szoval en azt mondom, hogyha talalsz ilyen 6 hengers 320-at, akkor ne hagyd ki, mert mindenki dicseri, multkor olvastam, hogy talan 1999 es 2004 kozott (nem biztos) a vilag top10 legjobb motorja kozott volt (azt hiszem, hogy a 6. helyezett)
Ha kell, akkor tud menni (plane ez a dual vanos), de lehet vele ertelmesen is kozlekedni. Fogyasztasbol most egy Debrecen - Pest uttal sikerult 9 ala vinnem, de voltam mar 14 liter felett is.
A 316-rol viszont sok rosszat mondanak, hogy eszi az olajat, meg lancszakadas is szokott lenni... nem igazan hallottam rola jokat. Annyivel kevesebbet meg nem fogyaszt...
Szerk: Es a hathengeresnek nagyon finom hangja van.
-
donpe
aktív tag
válasz
whited
üzenetére
Hm... 407 2.0hdi után nem lesz picike és gyenguska egy kis benyás 3-as? Én 406 2.0 hdiből ültem át egy 530da-ba, ott bejött a méret és erő is. De egy kisebb, gyengébb bömbire nem biztos, hogy cseréltem volna. Azzal kalkulálj, hogy fogyasztásban is messze lesz a 2.0 hdi-től egy benyás bömös.
-
whited
addikt
Sziasztok
Szeretnék majd kocsit venni, leváltva a mostani 407 2.0HDI-t mivel nagyvárosba költözöm ezét benzines lett a kiszemelt.
Eddig amit néztem az a honda accord és a BMW 3xx E46
Mi az amire 1 10 év körüli e46nál figyelni kell mint típus hiba?
Mennyire szerviz igényes ?
-
Möhe
addikt
Mi a stájsz a találkozóval kapcsolatban?
-
koboldozat
senior tag
Üdv!
Szeretnék kérdezni az Angel eyes lámpákról.
Van sok bolt ahol lehet venni a fent emlitett lámpát. Sok helyen irják hogy E jelzéssel ellátottak ezek a lámpák akkor ez azt jelenti ha veszek egyet csak simán beszerelem és ha a rendőr igazoltat nem köthet bele mert a jelzés ott van?? Vagy esetleg kell műbizonylat is róla mert ilyesmit is olvastam. -
Eyesis
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
el meg a nézést kívánok
valaki kitörölte az eddigi szavazásokat, remélem ez nem marad így
-
Eyesis
őstag
http://doodle.com/r7cdek7n6g5a6qdx
töltsük ki

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)