Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akit szeretnék majd rendszeresen meglátogatni, a bökkenő, hogy Ő ~35km-re lakik tőlem. Úgyhogy nem mellékes a fogyasztás. Az autónak nagyon megbízhatónak kell lennie, mert a munkahelyről nem hiányozhatok amiatt, hogy beszart a gép. A sok használat ellenére dízel BMW-t nem igazán szeretnék, de meggyőzhető vagyok. Jelenleg a családi 2008-as VW Jetta 1.6 8 szelepes benzines gépet használom és egy kölcsön Kia Picanto 1.0-ás kisautót (nagyon jól fogyaszt 5-5.5l, de ez a legnagyobb előnye, meg az, hogy megbízható), úgyhogy menetdinamikailag nincsenek égbekiáltó elvárásaim. Na meg kulturáltan közlekedem, mindenhol betartom a sebességhatárokat. Annyi az elvárásom, hogy kicsit hasítson jobban, mint a VW Jetta és nekem az már jó. Egyébként sem vagyok egy hülyegyerek, egyedül a balesetmentesen levezetett km-ek számában versenyzek közúton, nem hoz lázba a "nagy zene", niggerfelni, spoilerek, hangos kipuf és társai. Amihez ragaszkodom, hogy legyen benne klíma és kéziváltós legyen, többi dolog nem érdekel. Amit kinéztem magamnak az az E36 Compact (ellentétben a többséggel nekem kifejezetten tetszik a Compact bódéja, jobban, mint a szedán és az esetek 80%-ban egyedül megyek vele cuccok nélkül, úgyhogy nincs is szükségem nagyobbra, meg ennek talán kedvezőbb a fogyasztása a kisebb súly miatt) 316 99-2000-ig gyártott M43B19 (M43TÜ) 1900 köbcentis 105 lovas verziója. Sok jót olvastam erről a motorról. Állítólag kevesebbet eszik, mint az M43B16 és jobban is megy, meg sokkal alacsonyabb fordulaton leadja a max nyomatékát és jóval hosszabb élettartamú. Kérdésem az lenne, hogy a fenti felhasználási kört figyelembevéve mennyire ajánlható nekem egy ilyen jószág? Ha a topiklakók közt van olyan akinek közvetlen tapasztalata van ilyen géppel, kérem ossza meg velem. Vagy ha mást ajánlanátok a 3 betűs bajor gyártó termékei közül, kérem írjátok meg, hogy melyiket és miért azt.