- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
urak!
regebben irtam egy piros E24-rol popec allapotban, ebayen: ujra feltunt, de asszem dragabb lett
[link]
(anno 5-10k? eur volt)
-
Mr.Csizmás
titán
bontobol mennyi egy ules? az utcaban van egy bonto, most all elotte egy optikai tuningos e46, es tetszik a halvanybarna-vajszinu borules...
-
Mr.Csizmás
titán
Eisenach a wartburg es IFA fellegvar, 1928-55 kozott keszultek BMW modellek (DA, es 300-asok), maga a gyar 1991-ben zart be az ujraegyesites utan, a dolgozok a kozeli Opel vette at.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mahrenburg #18875 üzenetére
mmm, nem biztos, de ma úgyis megnézem újra, teljesen a hatása alatt vagyok
az a rész, amikor a nő mondja, hogy ez striciknek való.
-
Mr.Csizmás
titán
tegnap megnéztem a Berlin felett az ég filmet (ami egy nagyon jó film amúgy), érdekes hogy mennyi BMW-t szerepeltetnek benne, a 80-as évekből....
750 kabrió, 524......
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mahrenburg #18742 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
úúú, meg ááá....hogy nincs 5k-m erre most....
-
Mr.Csizmás
titán
via fészbúk[link]
(az ilyenek rontják a magyarországi bmw tulajok megítélését...)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
s7evcsenko #18544 üzenetére
+ whitezoo88, Gebriel
köszi, akkor relatíve olcsóbb. (mondjuk DE-ben az átírás + ügyviteli költségek jóval olcsóbbak)
-
Mr.Csizmás
titán
miattam nem érdemes összeveszni
szóval csizmi egy német munkára pályázik, ami tisztességesen fizet, és félretenne egy [perpill képlékeny] összeget az első autójára. nem kell 645, se nem 200+ lóerő, csak kényelmes legyen, és lehessen üzemeltetni relatíve olcsón. egy biztos, hogy bmw-t szeretnék. forma, kupé, mindegy, ha majd benne ülök, eldől, hogy később mit szeretnék igazán.
köszönöm uraim
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #18473 üzenetére
[link] egy kis köpködést szeretnék kérni erre
-
Mr.Csizmás
titán
[link] neki milyen nyűgje lehet? tetszik a színe, a belseje is, relatíve kevés km-es, ...
-
Mr.Csizmás
titán
illetlenül megtöröm a csendet a kérdésemmel: ha négyajtóst szándékozok venni, több az esélye annak, hogy egy normális példányt fogok ki, mintha egy kupét néznék, aminek valszeg nagyobb eséllyel lehetett vmi padlógázas hülyegyerek tulaja?
-
Mr.Csizmás
titán
nyarival telen - van muszer az allando konstans tapadasmeres, megcsuszashatar figyelesere? hol lehet ilyet kapni?
bodiszilvit ne keverjuk ide, neki annyira van szuksege a bmwre valojaban, mint aranyhalnak az aranylancra.
-
Mr.Csizmás
titán
[link] újabb esélyes....
(#18255) Casanova* előbb legyen rá jatt. de addig a nézelődés, és az urak véleménye itt a topicban kialakít egy viszonyítási alapot nekem
-
Mr.Csizmás
titán
azért kérdem, mert bepötyögtem a dolgokat, a születésimet, és jogsi dátumot bő egy évre korábbra állítva (értsd, ha álom-ideális esetben 1 év múlva lenne verda), stb. stb. ~500-550 euró lenne egy évre, első jogsival, mellette céges autóval, etc. etc.c
vicces, hogyha kiveszem a tömegközlekedést, és a BahnCard 50-et (ami lesz), akkor +30-60 eur mindegyik ajánlat.
@check24.de
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Casanova* #18155 üzenetére
nem tetszik, se az árnyalat, se a körömlakkszintű fényezés, se a mosogató-lefolyó formájú gurulók.
a 6-osban az fogott meg, hogy gyárilag csupa olyan színben van, ami öltöny színeként is elmenne, meg az a selyemfény-szerű festés.
(#18157) Casanova* ha bmw-m lesz, csináltatok hozzá egy ugyanolyan színű öltönyt
-
-
Mr.Csizmás
titán
mpoweres jóreggelt....
mikor szokott lenni bmw tali? vagy más tömegesebb dolog? ki szeretném próbálni Gebriel módszerét, az autóválasztáshoz...
-
-
-
Mr.Csizmás
titán
[link] tetszik ez a szín és forma együtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest