- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orvil
tag
sms nincs, csak webes, de marha draga (gondolom sokat ker a BM)
probaltam csinalni de diszkreten tudtomra adtak hogy nem kellene, pedig az egyik rokonom eleg magasan ul de meg igy sem. gondolom valakinek mar van ra terve es kozelebb ul a tuzhoz. ott bukik a buli, hogy BM adatbazist kell lekerdezni ... meg az ado .... a befolyo osszeg fele elmenne adoba, aztan meg fizetni valami allami szervnek a lekerdezesek utan, serverek, serverterem, stb, es mire megterulne pont ramnyitnanak a jobb kapcsolatokkal rendelkezok ... jo pelda a netrisk, nincs vetelytars, a srac MO egyik leggazdagabb embere, lehetetlen ranyitni ugy igazibol.
sajna ittkint kismillio sms oldal van, kb vagy 50, itt mar eselytelen ....
£1.5 - ert kapsz 1 sms-t amiben benne van hanyadik tulaj, milyen biztosito kategoria (abbol derul ki hogy torott, kistorott, fullosan vege, stb), eredeti szin, meg csomo hasznos dolog apropenzzert, de itt van is piac, veszik az autokat rendesen, en is vagy 40-et kuldtem mikor kocsitvettem ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged