Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcol7

senior tag

válasz hcol7 #15787 üzenetére

egyebkent szivesen kiprobalnek egy fel par mono devialet phantomot, de meg nem vagyok abban az eletszakaszban, pontosabban eljutottam addig, hogy lecsereltem a pb310 et egy soundboks 3ra, es a motion boom melle vett motion boom plust odaadtam a draga kedvesemnek, hogy lehessen helyette egy boombox3om. viszont ezota sztereo hifi vonalon kezdtem el kielni ugyanezt a vegtelensegig nyulo eszkoz vagyakozast, aminek az utso emlitendo merfoldkove az volt, amikor odaadtam az asszonynak az(amugy brutal) jbl 800 as 5.1 es atmos soundbart fel evesen, mert zavart a nappaliban a hangzas, es akartam, hogy ottmaradhasson a 2.0 paros KEF Q300, 2.1 re tamogatva egy fasza 200w gyari adat koruli magnat subbal. pedig kurvara nem nezek kepernyot, zenet viszont szeretek hallgatni, igy az emlitett sztereo+sub setup melle odakerulte egy KEF R300 paros(meylnyomo nelkul).

ezzel rohadjakmeg(bocs), nem magamat tolom, meg az epp aktualis eszlozfuggosegeket/vagyakozasokat, hanem megprobalom rairanyitani a reflektort a tenyre, hogy akar a leheto legjobb dolog is legkesobb amikor birtokba kerul, nem elegsegesse valik. ez nem gond,.mert ez mozgatja az emberiseget, civilizaciot, fejlodest, csak nem art tisztaban lenni vele.

roviden: szerintem zsirkiraly a 710pb, ha meg nem, csereld le 1000re. aztan welcome onnantol a hifi vilagban :)
    udvozletem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés