Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
egyebkent szivesen kiprobalnek egy fel par mono devialet phantomot, de meg nem vagyok abban az eletszakaszban, pontosabban eljutottam addig, hogy lecsereltem a pb310 et egy soundboks 3ra, es a motion boom melle vett motion boom plust odaadtam a draga kedvesemnek, hogy lehessen helyette egy boombox3om. viszont ezota sztereo hifi vonalon kezdtem el kielni ugyanezt a vegtelensegig nyulo eszkoz vagyakozast, aminek az utso emlitendo merfoldkove az volt, amikor odaadtam az asszonynak az(amugy brutal) jbl 800 as 5.1 es atmos soundbart fel evesen, mert zavart a nappaliban a hangzas, es akartam, hogy ottmaradhasson a 2.0 paros KEF Q300, 2.1 re tamogatva egy fasza 200w gyari adat koruli magnat subbal. pedig kurvara nem nezek kepernyot, zenet viszont szeretek hallgatni, igy az emlitett sztereo+sub setup melle odakerulte egy KEF R300 paros(meylnyomo nelkul).
ezzel rohadjakmeg(bocs), nem magamat tolom, meg az epp aktualis eszlozfuggosegeket/vagyakozasokat, hanem megprobalom rairanyitani a reflektort a tenyre, hogy akar a leheto legjobb dolog is legkesobb amikor birtokba kerul, nem elegsegesse valik. ez nem gond,.mert ez mozgatja az emberiseget, civilizaciot, fejlodest, csak nem art tisztaban lenni vele.
roviden: szerintem zsirkiraly a 710pb, ha meg nem, csereld le 1000re. aztan welcome onnantol a hifi vilagban
udvozletem
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Úgy tűnik, nem lesz Samsung Galaxy Tab S10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest