Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Czimby
addikt
válasz
Z.É.T.
üzenetére
A plusnak egy baja van, nem egyenletes a frekvenvciamenete.
(Bár ezt egy fw frissítés valamilyen szinten javíthatja, voltak már hardweres és softwares változásai)
Míg a sima boom annak ellenére, hogy nincsenek magas hangszórói egyenletes ferki menetet produkál, de szerintem ezen különbséget csak vájtfülű és nem a youtuberól vagy mp3-ról zenélő emberek fogják észrevenni.
Valamint az sem mellékes, hogy közel hozza a 2x annyiba kerülő JBL boombox 2 szintjét. Szóval nem egy rossz hangszóró, csak simán a motion boom sikerült nagyon jól. -
cidalain
veterán
válasz
Z.É.T.
üzenetére
Siófok környékén biztos találni olyat aki Fehérváron dolgozik a Harman-nál. Na ott csinálják a JBL-eket is. A dolgozók tudnak venni baráti áron termékeket. Nekem két hete ~21 eurót mondtak a JBL Go 3-ra, ami kb 30-40%-kal olcsóbb, mint a bolti ár (de nem azt választottam)
Update: gari nem tudom, hogy ilyenkor hogyan van
-
rizso
addikt
-
-
Peaceliker
addikt
Köszi.
PUG jobban hangszigetel mint swift (vót olyanom is), meg kipu is gyári , most épp alig lyukas.

Most egy 2-3w os lg van bent és hallom, csak hát ergya. Sőt teló hangszóró is hallható (RN5).
Szal azért azt tippelem, ezek "értékelhetően" szólnak majd.
Igazából azon filózok, hogy a T6 teltebb mély hangja akkor is kijön-e ha fekve rakom le valahova. Azt valahogy meg tudom oldani, hogy egyik oldalán lévő (ha valóban van benne annyi mint reklám rajzokon) hangszóró se legyen letakarva, de egyértelműen egyszerűbb a tégla mega elhelyezése.Autóba meg tudom hogy 20 ból lehetne zene, sőt egy mélynyomóm is van valahol, csak spúr vagyok ebbe az autóba pénzt tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Arc Raiders
- EA Sports WRC '23
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ettol sokkal kissebb kellene, amit a targoncaba beleteszek a kis konyoklohoz,es halgatom, ez szet viszi a raktarat ha oda tekerem.
👍