- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zsolesz7503 #16332 üzenetére
ha nem dugod rá tölteni, akkor működik egyébként?
a definiált jelzés, nem feltétlen hibajelzés.
amit én írtam azt jelenti hogy be van kapcsolva a készülék, de semmi nincs rácsatlakozva BT-on. azaz párosítani kellene valamivel. de ezt nem tapasztalatból írtam, hanem a neten találtam leírva. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolesz7503 #16330 üzenetére
Ha nedvesség nem érte, akkor passz. Ez a hangszóró is pont ugyanezt csinálja.
Olvass bele a hozzászólásokba. Valakin tényleg segített a szárítás (ezek szerint tényleg víz érte az USB portot), más azt javasolta, hogy az illető pucolja ki a csatlakozót, és - legalábbis úgy látom - volt olyan, akinél semmi sem segített.
Ebből jó eséllyel szerviz lesz (ha még garis). -
cidalain
veterán
válasz
zsolesz7503 #16330 üzenetére
elvileg semmi köze a töltéshez: BLUE light flashing: Power ON, no Bluetooth connected
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolesz7503 #16325 üzenetére
Azért én a helyedben mielőtt szervizbe vinném tuti kipróbálnám másik töltővel és kábellel (a szervizben is ez lesz a 0. lépés...)
-
francz'70
senior tag
válasz
zsolesz7503 #16325 üzenetére
Mindig mindent pc-ről töltöttem nem volt eddig gondom.
Hasonlóan jártam én is a pc-s töltéssel, szinte mindent azzal töltök, semmi gond nem volt. Viszont az utóbbi időben a T6 Max-ot ha rádugom, az nem veszi fel a töltést, feltöltött állapotot mutat (zölden világít)..... minden más eszközöket vagy bt hangszórókat tölt. Volt reset, kábel csere, de ugyanaz...
Mondjuk a T6 Maxot 1.5/2A-s teló töltővel töltöm, (azért még is csak 12000 mAh) de eleinte egyszer kétszer pc-ről is feltöltöttem, igaz egy örökkévalóságnak tünt
...de akkor még nem volt gond.
Ja, a slusszpoén a történetben, hogy minden más usb portról (tv, házimozi, tv box, dvd lejátszó stb.) ...tölt!
...ha valaki tudja erre választ, azt azért nagyon megköszönném
-
Acélfarkas
őstag
válasz
zsolesz7503 #16319 üzenetére
Felejtsd el azt, hogy a PC USB portjáról töltöd/sose halottam még ilyet
/, szedj elő egy nem túl régi telefontöltőt a fiókból, és azzal töltsd föl. Ha nincs, megteszi a mostani töltőd is. Igaz az nem annyira kényelmes a használat szempontjából, ha éppen a telefon is rinyál némi energiáért.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
" ... bedugom a töltőkábelt ami számítógépre van kötve (...) nem tölt ... "
PC-ről töltöd?És ez eddig működött?
Lehet megpróbálnám egy rendes (2A-s) töltővel." ... elkezd zenélni valamilyen hibát ... "
A kézikönyvét nézted?Hirtelen ezt találtam. Azt írják, hogy vagy víz került a töltőport közelébe (bele?) vagy rossza a kábel. Ha víz közelében nem járt a hangszóró, akkor próbálkozz másik kábellel és töltővel (ahogy fentebb már írtam).
-
cidalain
veterán
válasz
Milyen szín villog? Kék és piros?
Reset megvolt? Play és hangplusz egyszerre 5 sec. -
hcol7
senior tag
válasz
zsolesz7503 #16314 üzenetére
bocs, de pontositanad, hogy mi a kerdes, vagy problema?
: )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest