- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #18419 üzenetére
Pedig itt említettem (igaz egy hsz.-ben kettőtöknek írtam, de minden bizonnyal olvastad mert aztán válaszoltál is rá).
"Mindenesetre bocsi, ha túlzás már a téma" – no problem, csak tényleg nem akarom itt fényezni (újra) a cuccot, mert már megtettem én is és még jó páran, akiknek van.#18418 herdsman12
Nekem "első generációs" van (fw. 45.49), de nem csinál ilyet (most próbáltam). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #18409 üzenetére
" ... ami mélyebbre megy a Halo 50 Hz-énél." – min. 1× ajánlottam neked az UBoom X-et, ill. "milliónyi" hsz.-ban tárgyaltuk itt a hangszórót. Tényleg nem akarok már erről többet írni (videó is van a YT-n, általam link-elt a Rumble-ről) mert aki követi a topic-ot már (nagyon) unhatja.
-
Peaceliker
addikt
válasz
rezy89 #18413 üzenetére
Nem tudok értelmesen rögzíteni, semmi nem megy majd át a lényegből
[link] hosszú teszt, de oda tekersz ami érdekel. Szépen kiméri mit tud.Amúgy én szeretem, mid/high bass igen erős benne, nekem ez bejön. De nem az az erőssége, hogy mélyre megy.
Ebben elvileg uboom x jobb (arra is van tesztje Alan-nek).
Ja egy olyan videója is van neki amiben b2p t új fw vel tesztelni, ott asszem picit lejjebb tudott menni, de csoda nyilván nem történt -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #18400 üzenetére
A Boom még most is 60 €. A Motion+ pedig "csak" 9 €-al lett drágább. Nekem mondjuk a Motion+ esetén mintha rémlene jobb ár (80 €-ért van piros refurbished).
Egyébként elég jól tartja az árát. Mondhatni a legrégebbi modell az eu.soundcore-on.Most esetleg – ha méret annyira nem fontos – a Motion Boom Plus-ra érdemes rámenni (90 €), ami így Boom 2 árában van.
Jól látom, hogy a Glow-ban 1db (2,5" = ~6,35 cm) hangszóró van? Én érzem csak keménynek ezért a 99 €-t?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #18379 üzenetére
"Csak akksiról csinálja, de (...) jónak tartom igen." – te tudod. Egy bt. hangszórónak, amit nem tudsz hordozni (max. két konnektor között) nem tudom mennyi értelme van.
90e-ből már fain aktív hangszórót is lehet venni (pl.)#18378 Peaceliker
" ... a 3 óra alatt fel lehetne tölteni, akkor nem max hangerőn lehet hallgatni kanócról ... "
Nem tudom, hogy csipázzák-e ezek a cuccok a töltés közbeni – pláne nagy intenzitású – használatot. Azt hiszem erre rá is fogok kérdezni az Earfun-nál. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rezy89 #17994 üzenetére
" ... teljes hangerőn sem fújja a levegőt a reflex nyílásból."
Nekem nem tűnik normálisnak. Ott már egészen kis hangerőn – ha vannak rendes mélyek a zenében – kellene, hogy legyen légmozgás. Hallani sem hallasz semmit a nyílás végénél? Közben találtam egy szemléletes ábrát. Tényleg bass-reflex-es ... -
válasz
rezy89 #15017 üzenetére
Én pár napja havernál hallottam a Tribit Storm-mel egyszerre.
A Blast az egyszerűbb zenéknél jobb, viszont amint kicsit összetettebb hangzásvilág a cél (pop/rock, stb.) és a max-hoz közeli hangerő is fontos,akkor a Tribit már nem anniyra jó, viszont a Boom Plus jobban bírja ezt.Ha csak elektromos (vagy más nagyon tisztára kevert) zenére kell, és főleg a buli hangzás a cél, akkor Tribit Blast, persze kissé magasabb áron.
-
yoogie
aktív tag
válasz
rezy89 #13435 üzenetére
Lényegében inkább kinti használatra lenne az eszköz, de természetesen bentre is használnánk összejövetelekre. Ha "elvadul a buli" akkor szóljon is.
Ismerősnek van JBL 300-a nem volt rossz hangzásban, illetve nemrégen meghallgattam egy JBL 1000-st, az is tud szólni, de valahogyan még sem győzött meg, főleg ennyi pénzért.
Illetve ami még fontos lenne, hogy megtaláljam azt ami hangzásban teret ad, lényegében kiegyensúlyozott hangot produkáljon, illetve akkumulátoros legyen. Tudom lehetetlen nincs, de, ha már kiadok 100x ezer Ft-ot akkor ne legyen csalódás. Későbbiekben lehetséges, hogy lenne párja is, szóval sztereó lenne jó igen, de egyelőre marad az 1 hangfalas megoldás.
ph_5.5
Nézegettem a Panasonicot is, de a nagyobb tesót, de szerintem elmegyek meghallgatni valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest