Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
ki és bekapcsolásnál egy rövidke dallamot játszott le. ez már nincs. csak bekapcsol és világit.
lehet a táp része halt meg és azért nem megy a bluetooth rész. megpróbálom tölteni, csak most épp töltöm a tribit hangszóróm.
venni mégegyszer nem fogok ilyet az biztos. ez már a második motion+. az első is ezt csinálta, de az még garis volt. annak visszakaptam az áráat, ha jól emlékszem és utána vettem mégegyszer egyet. azóta ha jól tudom már újabb verziók vannak. talán azért működnek jól a többieké.
gari nélkül szerintem válaszolni sem fog a support.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Akciókamerák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest