- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
Amilo02 #15721 üzenetére
ja, valami ilyesmi volt, de azthiszem 70wzer korul, masik tipus lehetett.
mindenesetre koszi a linket, mert sikerult kiszurnom, hogy D osztalyu mellett van benne egy A/B osztalyu erosito is, es igy sikerult igencsak felkeltenie a figyelmemet, pedig azthittem mar vegeztem a partihangfal kategoriaval : )))szerk: amugy hogy erted a "tul profi" dolgot?
-
Aureal
őstag
válasz
Amilo02 #15721 üzenetére
A JBL110-et én minap hallgattam, de ha a Sony XBASS technológiája neked kb. p.csafüst volt, feltétlen a 110-től sem vágódnál hanyat. Mindenesetre soraidból azt lehet kiolvasni, hogy ez esetedben túl szubjektív mint basszus kérdés, amire minden lehetőség szerint csak személyes meghallgatás volna gyógymód. Márpedig a 110-est (is) elég sok helyen látni kiállítva, ott a lehetőség előtted. Azért ahhoz a kézben vihető Sonyhoz képest a nevezett JBL már kisszekrény kategória!
De ha van módod rá egy időben, sztem hallgasd meg a Samsung MX-ST50B típust mellette. És ha lehet, tedd le őket a földre!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest