Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
Amilo02
üzenetére
ja, valami ilyesmi volt, de azthiszem 70wzer korul, masik tipus lehetett.
mindenesetre koszi a linket, mert sikerult kiszurnom, hogy D osztalyu mellett van benne egy A/B osztalyu erosito is, es igy sikerult igencsak felkeltenie a figyelmemet, pedig azthittem mar vegeztem a partihangfal kategoriaval : )))szerk: amugy hogy erted a "tul profi" dolgot?
-
Aureal
őstag
válasz
Amilo02
üzenetére
A JBL110-et én minap hallgattam, de ha a Sony XBASS technológiája neked kb. p.csafüst volt, feltétlen a 110-től sem vágódnál hanyat. Mindenesetre soraidból azt lehet kiolvasni, hogy ez esetedben túl szubjektív mint basszus kérdés, amire minden lehetőség szerint csak személyes meghallgatás volna gyógymód. Márpedig a 110-est (is) elég sok helyen látni kiállítva, ott a lehetőség előtted. Azért ahhoz a kézben vihető Sonyhoz képest a nevezett JBL már kisszekrény kategória!
De ha van módod rá egy időben, sztem hallgasd meg a Samsung MX-ST50B típust mellette. És ha lehet, tedd le őket a földre!!! -
hcol7
senior tag
válasz
Amilo02
üzenetére
jaaa, hat terasz, az kulter. en ezesetben jbl pb110 fele mennek, vagy nemreg linkeltek itt vmi thomann.de altal is forgalmazott 120onvalahany db re kepes hangfalat boven 100 alatt.
azt szandekosan nem neztem meg, mert nehez lenne nem vagyni utana legalabb kiprobalas elvezet erejeig ugy, hogy amugy 1 ev partybox310 ezes utan valtottam soundboks3 ra : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő