Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
"Hiába választok, a hangzás semmit nem változik"
Gondolom mindig visszaugrik SBC-re, nem? Jó eséllyel ez a hangszóró nem támogat semmilyen "egzotikus" codec-et (talán még AAC-t se).Egyébként ha hangerő problémád van, akkor a kulcsszó (jó eséllyel): absolute volume
Keress rá a neten, akár itt a topic-ban (volt téma, én is írtam róla).Ha nem (csak) hangerő, hanem a hangzás is teljesen más, akkor pedig én azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy a haverod mobilján (tudtával vagy nélküle) be van kapcsolva valamilyen hangzásjavító dolby / xbass / turbosound, aminek "hála" dinamikusabbnak érződhetett a hangszóró.
Ami biztos: a bt. verziójának ehhez semmi köze.
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Ha alapértelmezetten van, az lesz a probléma. Nézd meg milyen kodekeket ajánl fel, miután csatlakoztál a hangszórohoz. És próbáld ki azokkal.
-
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Les rá a telefonban a BT kódek beállításra.
-
hcol7
senior tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
ugyanaz volt a zene forras?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő